Страхотна диета за страхотни тела - 15

• 18 540
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • София
f1ST14ka   Hug мерси за диетата,   bouquet не съм гледала предаването. Диетата е интересна, но малко множко ми се вежда 3 пъти мед в чая.  newsm78 Доколкото си спомням в диетите на Байкова се позволява по една лъжица мед за деня. Но щом тя го е казала - сигурно може. А иначе останалите хранения са подобни на останалите и диети и мисля, че е добре, но освен плода и зеленчука и обяда и вечерята трябва да са еднакви. Не че не си ги разнообразявам понякога, но основния принцип е еднаквостта.  Така че според мен  варианта, който даваш е една чудесна идея за разнообразяване на диетата   bouquet

АлиHug радвам се , че децата са добре, бързо оздравявай и ти   bouquet

МаргиHug щом си се харесваш така ми се струва, че е по-добре да гледаш да си запазиш килата,  отколкото да се мъчиш за още надоло  Peace

smile3501 момичета радвам ви се на чудесните резултати   bouquet Heart Eyes

И твоите резултати са страхотни  Peace

Сати, Кала, Камерън Диас  Hug Hug Hug

Страхотна вечер на всички!  Heart Eyes
По-късно ако мога ще се включа пак

ати, Кала, Камерън Диас

# 91
И на мен диетата много ми допадна!

Ето подробности от предаването тук
 Hug  bouquet

# 92
  • София
f1ST14ka  Hug гледах го - доста интересни съвети даде доц. Байкова и диетата наистина е добра. Мерси за полезната информация   bouquet Ще я напиша утре и ще я сложа в блога с рецептите при другите допълнителни режими , за да може който иска да промени диетата да има по-голям избор  Peace

# 93
  • Sofia
Аз също благодаря  на    f1ST14ka   за диетката, може пък към тази да се насоча, в момента тъкмо умувам как да продължа от тук нататък. Изгледах и интервюто, беше ми полезно Peace

# 94
Добро утро страхотни момичета  bouquet
Тази сутрин май аз съм най-ранобудната Wink и кафето е от мен Laughing

Али Мели дано днес си по-добре  bouquet
f1ST14kaдиетата е супер   bouquetособено за такива като мен които искат вече да запазят резултатите си Laughingразнообразна и вкусна LaughingСега нямам време но после ще прегледам и предаването Laughing
Лиде  bouquet  Марги  bouquet
Хубав ден на всички   bouquet Heart Eyes

# 95
  • София
Добро утро , Страхотни момичета!   bouquet

Алекс76, Hug мерси за кафето!   bouquet Чак сега се загледах се в лентичката ти - супер резултати имаш  smile3501 smile3501

Днес съм с 700 гр минус - точно колкото "качих" през почивката  Grinning
Така че мога да приема че сегашното ми тегло вече си е мое - както казва доц.Байкова - трявба да накараме организма да приеме за свое новото тегло. Около една трета от целта съм си постигнала - остават ми останалите 2/3  Wink Но най-важното е , че за първи път от доста дълго време насам съм сигурна , че ще успея. И голяма част от заслугата за това е на вашата Страхотна компания   bouquet  bouquet  bouquet

Днес реших да повторя млечния ден - хареса ми изказването на доц.Байкова, че е добре два последователни дни да са с еднакво меню. И още повече ми харесва, че като спазвам основните принципи на диетата мога да си я променям според наличните ми храни и предпочитания  Peace

Страхотен минусов ден на всички!  newsm10

ПП.  Вчера изгризах и почти едно пакетче солети, но явно не попречиха на свалянето на излишната водичка от мен  newsm78

# 96
  • София
Добро утро, Страхотни момичета!  Hug

Днес кантарът показва същото като вчера, но явно задържам вода, заради мц. Надявам се в понеделник да е мръднал още надолу.Има раздвижване - УРА! Grinning

Ali&Meli , дано вече се чувстваш по -добре! Peace
f1ST14ka , мерси, не е лош режима. Simple Smile
lideto70 , Марги, Кала, камерън диас    Hug
alex76 , мерси за кафенцето! Hug

Хубав ден!  bouquet

# 97
Здравейте страхотни сладурани Hug ето ме и мен.Виждам,че докато ме е нямало някой са били на почивка и са се върнали даже Simple Smile.Аз тук посрещам и изпращам гости и не ми остава време да седна и да пиша съвсем бях изоставила компютъра.Опитвам се да съм режимна ама с малки изкушения от време на време  Blushнямам минусчета от няколко дни,но за моя радост нямам и плюсове.За разлика от мен виждам,че други напредват доста успешно  newsm74 Пожелавам на всички много.....................минусчета и един пореден  страхотен ден    love001

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 11:37 от elito_80

# 98
  • София
Здравей, Ели  Hug
Радвам се, че се завърна в темата! Чудесно е, че нямаш плюсчета! Peace

Аз хапнах яйчица за обяд. Днес ми е последен ден от експеримента Blush - успешен, бих казала.  Grinning

Хайде, до следобедния чай  Grinning

# 99
ОООО,банда  Crazy

Нямам време да пиша сега.....браво,че се завърнахте  Hug Hug Hug

# 100
  • София
Кала, как сте?

Никой не почерпи чай следобяд ...Хайде по един зелен Hug

Весел, страхотен уикенд на всички и болните да са оздравяли бързо-бързо! Heart Eyes Hug

# 101
здравейте, страхотни!
аз за сефте пиша, но от доста време чета. и имам въпрос: някоя от вас успяла ли е да свали, докато е на хормони? че аз уж диетувам, и спортувам, ама качвам!!! #Cussing out #Cussing out
и на всичкото отгоре разни желания ме налягат в странни часове: вчера ми се приядоха liches в 3aм! #Crazy
а иначе аз с режима се чувствам супер, то и без туй само кисело мляко и месца нагъвам..плода ми е зор на мен Grinning

# 102
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

СатиHug мерси за чая   bouquet

ЕлиHugрадвам се да те видя отново и дано имаш повече време да се включваш  Peace

Кала, Марги, Камерън Диас Hug Hug Hug

mei long,   welcome добре дошла при нас и успешно отслабване. newsm10  На въпроса ти не мога да отговоря, защото не пия хормони и нямам наблюдения. Мисля, че ако въпреки спазването на режима продължаваш да не сваляш, а да качваш най-добре ще е да се посъветваш с лекар по въпроса. А за желанията за похапване в началото и аз бях така и много трудно ги овладяваш тези желания за хапване, но вече нямам проблем в това отношение - свикнах да се самодисциплинирам и се чуствам по-доволна като устоя на изкушението , отколкото като му се отдам Wink Но ми трябваше много дълго време за това . Пожелавам ти да видиш вече намаления с режима!  newsm10

Днес хапвах кисело мляко и кайсии сутринта и на обяд, а следобяд си направих нещо като плодова салата с кайсии , нектарина, кисело мляко и лъжица мед - стана супер вкусно, а за вечеря мисля една овчарска салата да си направя. Не е много по нашия режим - зеленчуците са повече от един , но това ми се яде Wink
Преди малко си сварих яйце и замалко да запаля къщата - бях забравила и се сетих като чух трясък от кухнята - беше излетяло капачето от съда в който варя яйца и останало без вода - та яйцето ми евентуално ако става ще е по-скоро печено  Crazy

Страхотна вечер на всички!  newsm10

# 103
  • Далечният изток
Лиде, внимавай! Naughty Ама поне се посмях, извинявай, на твой гръб! Laughing И аз си правя салатка с домати и краставици, днес+ маслини. Ама и аз като теб- яде ми се, какво да правя.
mei long, добре дошла и успех. thumbsup
Ели и на теб добре дошла отново. Hug
Кала, Марги, Сати и всички страхотни lovekiss
Приятна и страхотна вечер! Hug

# 104
  • Средната земя
Здравейте момичета!
Слава Богу, че ви открих! Имам въпрос! Преди три години  бях ходила при доц. Байкова и отслабнах доста с три нейни режима. След раждането отидох при друг диетолог, отслабнах, но през зимата качих 8 кг. Отново започнах да посещавам въпросния диетолог, но уви-от март до сега 4 кг  Cry
Мисля да се върна към диетите на Байкова, но се чудя трябва ли да ходя пак на консултация или мога да си ги започна. Помни ли организма (чувала съм, че вече прилагани диети не действат)? А честно казано не ми се дават грешни пари. Дайте съвет.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт