Лятото и в Норвегия дойде - време си е за море! ;-)))

• 16 601
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
щастлива, честит рожден ден и от мен  bouquet Много, много здраве и късмет!
Ние засега нямаме никакви планове за тези дни, така че може най - накрая да се видим Grinning

# 196
ркб, ще е грехота, ако не се видим най-после, че път към Осло няма да имаме чак до Коледа ...
А на Коледа като се заредят пак едни партита, едни веселби ... имам чувството, че тия хора цяла година не празнуват и си наваксат наведнъж с цяла седмица пиршества покрай Коледа  Rolling Eyes
Миналата Коледа беше .... изморителна и крайно недиетична!  Joy

Ние тъкмо станахме, времето е разкошно като по поръчка, започваме барбекюто след малко!  Peace

# 197
щастлива, честит рожден ден!

Бъди жива и здрава и все така щастлива!  Laughing

bouquet

# 198
Благодаря, мишел  Hug
Днес беше прекрасен ден!
Получих много обаждания с честитки, подаръчета, страхотна торта ...  Heart Eyes
Преди малко гледах темата "Кои сме ние" в основния форум и видях следното за Норвегия:

kristal_97 (Соня)      Sverre (2001),      Sofie (2002)
Adel (Аделина) Ставангер      Никол (2004)
SkoroMama (Лора) Bergen       Viktor-Vincent (2004)
vnr (Ваня)    Мартин 20.05.97

Някой знае ли кои са тези мами и защо не пишат повече? Thinking

# 199

Преди малко гледах темата "Кои сме ние" в основния форум и видях следното за Норвегия:

kristal_97 (Соня)      Sverre (2001),      Sofie (2002)
Adel (Аделина) Ставангер      Никол (2004)
SkoroMama (Лора) Bergen       Viktor-Vincent (2004)
vnr (Ваня)    Мартин 20.05.97

Някой знае ли кои са тези мами и защо не пишат повече? Thinking

Ами като гледам годините около никовете явно отдавна им е станало безинтересно тук.  Twisted Evil

# 200

Ами като гледам годините около никовете явно отдавна им е станало безинтересно тук.  Twisted Evil

Да, ама не Grinning Или поне не всички. VNR е бебин6тайн Laughing а годините са годините на раждане на децата им Grinning
Ние се оказа че ще си купуваме само още една кола ooooh! Та тази вечер пробвахме една. Не съм й навита , ама да видим...

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЩАСТЛИВА
Желая ти Здраве Щастие и много Любов  Grinning Heart Eyes Blush  bouquet Hug  bouquet
Аз пък вчера бях на рожден ден  Grinning
Бобче и аз смятам да сляза към фестивала в събота та хем пак да проверя за нещо което да ми хареса да си купя да облека вечерта та щото нали вече съм Сингъл момиче  Mr. Green
Ех и аз броя дните до заминаванито ми в България  Grinning  3 Седмици добре ще ми дойдат  Crazy Party Laughing
Лека вечер ви желая момичета   bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.    Хехе това отдавна не се беше случвало

# 202
  • Stavanger,Norway/ Varna
От тях помня единствено vnr, тя пишеше когато и аз започнах да пиша в темите, но изчезна после  newsm78

Чудесен плаж направихме днес. Водата беше топла, мъжо се къпа, че и Йованка изкъпа  Laughing. Даже мъжо изгоря и детето даже едно петно на дупето (явно останало ненамазано  newsm78 Thinking) Сега сам ги намазала с кисело мляко да им мине. На мен пък, чудно, нищо ми няма  Party Утре, да даде господ, пак ще ходим.  Mr. Green

Опа, значи Бебинщайн си е това  Grinning

Молинка, как е да си сингъл. Не ми се похвали, а честито. Иначе от фестивала, вч1ера ометох едно сочно шишче. Още се облизвам като се сетя за него  Crazy

# 203
Бобче ами добре е мисля  Laughing
Аз тепърва ще се изнасям,че сега квартири и тем подобни   Crazy Laughing
Ох аз с тая диета само ще се облизвам там  Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 00:42 от MoLinKa

# 204
ркб, не са ми познати тези никове на мен, или са ги сменили, или са спрели да пишат тук  newsm78

MoLinKa, как така сингъл? Shocked
Какво стана с "твоя великан"?
Че и ще се изнасяш ...

Днес по случай рождения ден направихме един тур по магазините да видим останало ли е нещо хубаво от разпродажбите.
И гледам в Кюбус някаква тотална разпродажба и повечето неща намалени на по 20, 50, 70, 100 - някакви такива цифри.
И съответно нищо хубаво няма от наличните, но пък си взехме от ненамалените неща, които обикновено се оказват по-хубави.
После влезнахме в един спортен магазин, но не обърнах внимание на името, страхотни велосипеди с олекотени конструкции за някакви си 15 хиляди крони  newsm62
Какво му плащаш, както се казва в една реклама  hahaha
Имаше и хубави по 5-6 хиляди, де ... но по-тежки.
Аз си харесах един в средния ценови диапазон, мисля като започна да получавам стипендия след два месеца, да си го взема.
Другия вариант е да намеря начин да си прекарам моето колело със самолета, но не знам как става това  newsm78
Ей, тая Лонекасен ме очарова направо, такива мили служители, толкова подробно обясняват ... направо се изумих, дотук предимно на лаконични служители попадам, а тези - 15 минути ми обяснява жената всеки детайл, усмихната и приветлива.
Даже ми честити рождения ден  Flutter

бобче, бойни рани, а? Heart Eyes
Много ме е яд, че това лято не стигнахме до Ставангер ... но декември имам цял месец ваканция и ако времето позволи, идваме  Hug
Все още си имаме покана  Hug
Дотогава Йована да е пораснала поне до кръста! Whistling

Следваща стъпка - уреждането на въпроса с шофьорската книжка.
Някакви идеи от къде да започна и къде да отида?  bouquet

# 205
Славс, ако вече имаш книжка, само отиваш до Билтесине и подаваш молба да ти я сменят с норвежка. Ако нямаш, тогава си намираш къде се провеждат курсове около вас и се записваш  Peace

# 206
  • ride my bike...
щастлива, чрд с малко закъснение  bouquet
Много любов и винаги да си щастлива  Laughing
Няма проблем да си качиш колелото в самолета. Само провери колко ще струва.
На мен от Берген до Осло ми поискаха май 250 крони..нещо такова.
а защо не потърсиш втора употреба колело? Аз си взех леко, с алуминиева рамка и т.н. за 250 крони Mr. Green

# 207
В Coop Obs i Biltema също продават ефтини и добри за цената си колелета  Peace

# 208
Днес ще действам на принципа "чукча - писател, чукча - не читател"  Mr. Green

Напоследък ми се случват много хубави (и не толкова хубави), вълнуващи неща! Изкарах един страхотен уикенд (Благодаря ти, rkb!) Най-сетне видях "вътрешностите" на Норвегия!  Grinning Е, кьорав фиорд не видях, но пък посетих местността Хелвета. И който е чувал за нея, ще оцени геройството ми да сляза до долу!  Sunglasses
Бях в един норвежки курорт, който въобще не изглеждаше като Български курорт. Беше много красиво и китно. Видях къщи с трева по покривите (а що трева, а не боднат някоя чушка, морков лук?) Очаквах, че ще видя гъста, непроходима гора,а се оказа, че норвежката гора прилича повече на тундра! Обаче пък какви езера имат... красота, та красота! Тоя Лилехамер и той кацнал на едно езерце, приказка! Абе, напълни ми се сърцето!
Пък децата поиграха (кога заедно, кога сами). Нащипах бузките, сладки на Ели - хубавели! И дори открих норвежец с чувство за хумор!  Grinning
За форум-ската среща оня ден, сигурно има отчет! Наприказвахме се, наразхождаме се, попрепекохме се... Кеф, та кеф!
Тия дни времето е чудно - жега, пек, радост за душата ми балканска! Не се спираме в къщи! Тая сутрин им напълних басейна на малките животинчета! Сега като се наспят пак ги инсталирам там, барем се уморят малко, та да поспят довечера!

# 209
Ей, улисах се в хубави спомени и забравих да пиша за лошото!  Grinning Толкова нехарактерно за мен!  Mr. Green

Та, аз си търся джогинг количка, да си джогвам по малко! След обстойно проучване, сведох избора до две. Писах на представителите на двете фирми и седмица по късно ми отговориха от едната. Та тия от BabyJogger ми писаха, че имали Q серия, а на сайта на TFK пише, че имали Joggster 3 с 16" гуми. Тръгвам вчера да гледам и да се чудя! На първият магазин "Е, нямаме  Joggster 3 ,идете в другия ни магазин" Отивам. 30 мин път с автобус, някъде почти извън Осло! Пристигам в най-голямата жега и какво... Те затваряли магазина и всичко е разпродадено! Е, как да не псуваш! Добре, че макар и блондинка, не съм тотално безмозъчна и се сещам да звънна на тия от BabyJogger преди да ръгна за Нестоя! И какво... отпуска били,бе! Те принципно ми писали, че имат, ма сега не работят!  ooooh!

Има една, уж чисто нова в Тронхайм, ща взема накрая да се хвърля на самолета да ида да видя нея и милите си Тронхаймски дружки!

П.С. И ЧРД на Славка! На "щастлива", мога да й пожелая само да продължава да е щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт