Лятото и в Норвегия дойде - време си е за море! ;-)))

• 16 610
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Добро ви утро. Ние си изкарахме един дълъг уикенд на планина. Винска, следваме светлия ти пример - както можем, и когато можем обаче Laughing Времето беше горе долу, ама си походихме, дори се качихме с лифт на един връх.
mishelle, прогнозата е времето да се оправи Grinning
s_tamna, тук има доста реализирали се бг лекари. Но наистина е важно да пишете къде точно ще бъдете. По принцип няма проблем да се издържате с лекарски заплати. Наемите и цените са различни в различните типове населени места. Провери на страницата на бг-норвежкото дружество ( председателя е лекар Laughing ).

# 181
Добре завърнали се, Роси!

Ами да, дават добра прогноза за седмицата. Най-слънчево ще е май в сряда така че ако искаш да се настроим за тогава, а като наближи ще се уточним. Може да ми пишеш на кю-то като си по-свободна.
Надявам се сте си прекарали добре на вилата.  Hug

# 182
rkb, браво на вас  Peace
При нас времето е смесено - ту слънце, ту дъжд и ... не става много за разходки, макар че на мен ми се ходи по фьордите.
Как е Ели?   bouquet

Мишел, при вас как са нещата, свикнахте ли с Норвегия? Simple Smile
Харесва ли ви?  Hug

# 183
Добро утро.
mishelle, аз за кю нямам време Mr. Green ама нали ми имаш номера?
щастлива, то и при нас е така, ама дъжда не ни спира да си ходим, иначе малката ще ме побърка в къщи Grinning
В Кубус цените са паднали на 30 и 50 крони, на който му се пазарува..........

# 184
Хей дружки привет от мен  Hug
Голяма почивка, голямо нещо. При вас дъж, тук в Българско пък жегата ще ни умори . Laughing
Бързам да се похваля ,че мома Ивона вече прилича на момиче,понеже и сложихме обици. До  вчера горкото дяти все за момче го мислеха Crossing Arms а сега да видя дали ще се оправи положението .
О, те май намаленията пак са в сила у Норвежко .Тука с тези цени е ад .Тая мила България тръгва към по- зле и по- зле . Thinking
Браво навинцето,че си е изкарала добре и снимките са страхотни. Сега очаквам снимки от Тайланд. И аз съм ви подготвила едно албумче ,но като се завърна в къщи, тогава ще показвам ,че сега не остава време да ги кача.

# 185
ркб, то цените хубаво са паднали, ама гледам и магазините са поизпразнили щандовете, явно хората масово са обновили гардоробите си  Joy
Днес времето е разкошно и май след малко се омитаме навън  Sunglasses

Сливка, ти в България, а?
Много ли е жега?  newsm78
Честито за обичките на Ивона   bouquet
Следваща стъпка - панделки  Heart Eyes

# 186
щастлива, само аз и ти поддържаме темата май Joy
сливка, браво на вас. И нас ни бъркат, ама ни е рано май за обици Thinking
Днес плануваме една мини форумска среща, ама да видим....

# 187
ркб, изглежда, че лятното настроение е обхванало темата  newsm78
Като се напочиват мамите, ще се върнат предполагам   bouquet

# 188
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ааа и аз съм тук  Mr. Green

Днес в Ставангер е лято и се приготвяме да ходим на Glad mat фестивала, а после и плажче и тараторче с ракийка- абеее лято  Mr. Green
А в събота и неделя сме запланували барбекю, само да даде времето. Трескаво вече очаквам великото завръщане в родината, едва спя нощем.
А малката става все по- голям терминатор и ми стопява лагерите  Crazy ooooh!

# 189
Разкодката с Marjo и rkb беше супер приятна и...изморителна за мен и Вики.
Благодаря ви, момичета и извинявайте, че така хукнах, ама не ми се чакаше за друг автобус...

Правилно надуших, че на Вики му е дошъл момента за сън.
Знаех си, че няма да минем без него.
Ама защо трябваше да спи в автобуса и на ръцв после до нас, а пред входната врата да се събуди?...

Сега пее в леглото.
Няма сили да помръдне, но не ще и дума да чува за сън.

Хехе, страхотно си прекарахме! Wink

А и момата Ели си харесахме /нищо, че се срамувахме да си го признаем/.
Голяма сладурана е тази малка къдрокоска. Wink)

# 190
Мишел, браво на вас за разходката   bouquet
Времето при вас хубаво ли е?
При нас е едно намръщено и мрачно, прокапва чат-пат ...
Въпреки това цял ден обикалях по задачи да оправям бакиите на трети лица  Close
Всичко завърши с хепиенд, разбира се.
Сега ще отмаряме и после ще правя картофена манджа (той я хареса).

бобче, и при нас има някакъв концерт гледам опънали една сцена в центъра, ама дали няма да ги навали дъжда горките зрители  newsm78
Ние утре сме на барбекю пред нас, понеже кака ви има ден-ден утре и трябва да се отпразнува newsm44

# 191
Хайде и аз да се разпиша Mr. Green Благодаря и аз ( трябваше и да ни чакате....). Ние после стигнахме до новата опера и се разходихме по покрива Mr. Green В тази жега, напичащо слънце....и ние на покрива Joy и напазарувахме разни работи....С Ели си "разделихме" един сладолед и сега се гледат с тати, а аз имам време само за мен Grinning

# 192
ркб, много ме радва като пишеш за Ели  Hug
Нямам търпение да се запознаем, мисля че на 1ви и 2ри август съм свободна и в Осло ... та ако ще има мероприятие, да се организираме своевременно  Wink

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 22:39 от щастлива

# 193
  • Stavanger,Norway/ Varna
Славс, честит рожден ден!!!

Много здраве, любов и успехи. Щастлив бъдещ съвместен живот и реализирани мечти   bouquet
[/size]

# 194
бобче, много благодаря, а сладурските снимки на Йована ме усмихват всеки път като отворя темата  Heart Eyes Blush
Досега си говорихме с миличкия какво точно ще правим по-късно днес, но най-важното - ще се наспим!  smile3521
Барбекюто пред нас, торта ще направи той, сигурно няма да се размина само с това, де - той и без повод ме изненадва, сигурна съм, че е намислил нещо и за днес  smile3508
Въпросът е какво  newsm78

Иначе съм много доволна, защото подадох документи в Лонекасен и си чакам резултата след около месец.
Още по-доволна съм, че ми признаха всички изпити и ще имам само два (за които не успях да си намеря конспектите, ама карай)  newsm44
А най-доволна съм, че до сватбата останаха само няколко дни! newsm76

Хайде и почерпчица:

Общи условия

Активация на акаунт