Честити месечнки и от мен на всички четири и пет месечни бебоци!
Наистина не мога да планирам нищо даже в краткосрочен план

, страхотно е че се подкрепяте още от бременноста!
идея нямам как да кача снимки и на моите кукли!??

всичко друго предизвиква физиономия сякаш оцет му давам. Трябва да снимам и да покажа (много ми е смешен).
.то не боли ами тя се стресна от пистолета щото щраква по силно и се сепват децата.момичета много е лесно със снимките.влизате в снимка.бг от там влизате с нашата парола(ако не я знаете пишете на някой на лични)и се отварят много албумчета.щраквате на това в което искате да качите снимка и от там следвате инструкциите ,то си пише.дано ме разбрахте!
,за темичката.

,и аз нямам търпение да се опъна на плажа,но чакаме тези дни да ни направят колата и сме там 
,после ще въвеждам другите зеленчуци с пюренцата на Хип-морков,тиква,тиквички и т.н.Малката бубка вече е готова да хапва като я гледам,защото като сме на масата преглъща,примлясква и ни гледа в ръцете и в устата,ама аз не се изкушавам още,ще почака няколко дни 
А като я купувахме кой ти е гледал летния вариант - искахме да има кош за новородено, който в последствие ползвахме съвсем малко.А дадохме 700 лв.
Сега съм се спряла на една от продавалника и тези дни ще ходим на сгледа.

. Сварих го кацнал на бузката на Пламенка и си смуче кръвчица. Изтървах го ма..........у. Резултата днес са 5 пъпки на бузката. Дано да не почнат да я сърбят. Имам си машинка за стаята, но ефект никакъв.
тази седмица, но мен няма да ме огрее. Няма кой да гледа малката.
ЧАКАМЕ....