Отговори
# 15
  • София
След малко и аз тръгвам!
Честити месечнки и от мен на всички четири и пет месечни бебоци!  bouquet

# 16
Здравейте!
За мое най-голямо съжаление, няма да мога да дойда на срещата...отново седмицата ми започна с ужасно главоболие и сега ще изведа дребосъчка за малко в квартала и ще се надявам да е спокойна, инак трябва да търся помощ от таткото CryНаистина не мога да планирам нищо даже в краткосрочен план
Много весело да си изкарате, нямам търпение да разглеждам снимки и ако сте навити може да организираме нова среща, на която се надявам, че  ще мога да присъствам
Успешна и прекрасна седмица на всички

# 17
Момичета,в чудо се виждам откъде време да прочета всичко ,че и да отговоря?!! newsm78 #Crazy
Ооооооооопс,  ужас току що си залях клавиатурата с кафето/аз чак сега мога да се уредя с блаженната течност Embarassed
Много ви се кефя за тези събирания newsm10, страхотно е че се подкрепяте още от бременноста!
Аз също имам нужда от помощ smile3511идея нямам как да кача снимки и на моите кукли!??
И ако може някай да ме светне за номера с тия торти,че много скоро ще ми потрябва да ви черпя newsm47 newsm51

# 18
 Хоп и аз на първа страничка.
 Честито на всички рожденички (малки и големи) да са здрави и щастливи   bouquet
 Добре дошли на новите мами.
 Аз да си призная се побърквам вече: по цял ден сме с Гого в морската, а къщата...съоветно и таткото...ама какво да се прави  Rolling Eyes И така в негова чест (на таткото) реших че е време да го приобщя към нашите целодневни разходки и вчера даже на плаж отидохме (виждам че Евил ни е изпреварила вече). Така за два дни на разходка той се опули и ми зададе умния въпрос: Е как издържаш??? Днес ще излизам в квартала. То детето вече ще си помисли че живее по градинките  Laughing ама не съм виновна. От 6 е буден и като излязохме в 9 заспа и аз веднага обратно че да свърша нещо в нас.
 За захранването: цедя му плодове за да опитва нови неща (повечето не му харесват, вкл. морков) и еднъж му намачках малко картофче с кърма от което не беше разочарован. Еми май на ябълки и картофи ще я кара човека  newsm78 всичко друго предизвиква физиономия сякаш оцет му давам. Трябва да снимам и да покажа (много ми е смешен).

# 19
de3,честита ви месечинка,оле кога минаха 5 месеца а!?времето си летиии лети.аз да ви се похваля вече си имаме обички.милото ми коте,толкова плака аз ако знаех нямаше да и пробивам ушите още сега ама всичко мина и сега ми е много сладка Grinning.то не боли ами тя се стресна от пистолета щото щраква по силно и се сепват децата.момичета много е лесно със снимките.влизате в снимка.бг от там влизате с нашата парола(ако не я знаете пишете на някой на лични)и се отварят много албумчета.щраквате на това в което искате да качите снимка и от там следвате инструкциите ,то си пише.дано ме разбрахте! newsm78

# 20
  • into the blue
Аз питах за снимката.Ако някой ми напише паролата ще съм много благодарна Hug

# 21
Да се запиша и аз в новата тема.Дездемонка,Бубе  bouquet  bouquet,за темичката.
Честити месечинки на всички бебчовци,ставащи днес на 4 и 5 месеца newsm18 Tada
Марти,весело изкарване на морето  grinning039,и аз нямам търпение да се опъна на плажа,но чакаме тези дни да ни направят колата и сме там Mr. GreenДаже утре ще ходя да си купя бански.
Бубе,напълни ми душата и на мене,страхотни са ти дечицата(пу-пу),после като се прибере Петър от градината ще му ги покажа и на него,че и той им е голям фен hahaha
За спането(Мозилка пита)-Мони спи спокойно цяла нощ,през деня вкъщи също поспива.Спим на отворена тераса,защото иначе е много топло.
За захранването-аз започвам другия понеделник със зеленчуково пюре картоф на Семпер eat,после ще въвеждам другите зеленчуци с пюренцата на Хип-морков,тиква,тиквички и т.н.Малката бубка вече е готова да хапва като я гледам,защото като сме на масата преглъща,примлясква и ни гледа в ръцете и в устата,ама аз не се изкушавам още,ще почака няколко дни Laughing
Софиянки,чакаме снимки после.
Приятен ден от мен Hug

# 22
Здравейте и от нас. Благодаря за паролата за албумчетата ни. Ето малко нови фотоси и от нас.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527&photo=276

Аз за съжаление не успях да отида на срещата, ама ме мъчи едно главоболие....не си е работа. Иде ми да си ударя главата в стената.Качих малко наши актуални снимки.
Искам да питам мамите които ще сменят количката, защо така решихте? Ние ще я сменяме защото летния вариант се оказа много тесен и от сега му ее притеснено на детето какво остава за после #Crazy А като я купувахме кой ти е гледал летния вариант - искахме да има кош за новородено, който в последствие ползвахме съвсем малко.А дадохме 700 лв.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сега съм се спряла на една от продавалника и тези дни ще ходим на сгледа.

Честити месечинки на всички бебочковци  Tada newsm19 smile3510

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 23:31 от maria_m

# 23
  • into the blue
Благодаря на всички,които ми оказаха съдействие.Качих засега 3 снимки.

# 24
Еспоир, радвам се че имам адашка във форума! Я, сега виждам, че и Мемо1982ф ни е адашка! На теб и на всички мами с мигрена - оправяйте се по - бързо!
Миркам, нали знаеш: Господ събира! Ние сме се намерили. Дори се бъзикаме, че не ни се мисли ако и миро беше мързелан какво ни очакваше! А на повечето мами мъжете са ленивички, защото изцяло разчитат на жените си и са сигурни, че работата ще бъде свършена! Могат да се задействат само ако ножът опре до кокала, да не са луди по - рано да се хабят! Една от люимите ми поговорки е "Накарай мързеливия на работа, акъл да те научи!" Та така с мен - раздавам акъл на ляво и на дясно и се готвя активно за една "чудесна" свекърва! Joy Joy Joy
От вчера Тино се обърна от гръб на корем и направо си умрях от кеф! Гимнастика на мама!
И ние също много се потим като сучем![/b][/u][/color] и аз съм винаги с нещо попивателно в ръка и трия, че целия плувва! освен това се активизира и другата ми гърда и тя почва да тече и настава една.... мокротия! за протокола: не използвам сутиени никакви, ходя си с жилетка, но разгърдена и само когато не са в употреба гърдите ги закопчавам.
Ако някой се опита да ми захрани детето по начина, по който описва Евелинка - глави ще се търкалят и кръв ще се лее! И понеже всички са наясно, не смятам, че ще се стигне до там.  мисля всъщност, че единственият безстрашен е баща ми.
Добре дошла на Мара Пепеляшка! Айде още един адаш Кристиян! Да е жив и здрав!
Роси, беше писала едно време, че си търсиш черно чадърче за количката! Защо точно черно, мила? По- специално ли е?
Бубе, ама страхотни са тия близначки!
Марти, честит племенник Васил!Честити месечинки!
Камчо, честито на патерица за Жаси!
 Скоро ще трябва наистина да ходя до Джъмбо освен за машинки срещу комари и за непромокаеми чашафи. Тино много обича като му сваля пеленката да ритка и да се обръща голичък. Оставям го на спалнята да куфее, но след това се забелязват на две три места опишкани чаршафи. Аз се радвам, че детето пикае и дори мога да видя колко пъти е пишкал, ама все пак не може всеки ден да се перат  чаршафите и за това искам да купя. Те бързо ще съхнат през лятото!
Мери, извари ли сладкото?
Очаквам с нетърпение снимките на Софийските мами - мадами!

=================================================================================================

Слави и Злато, не спирам да ви мисля!  Тео и Мия също!

# 25
  • Бургас
tchara
Цитат
Джой, искренно съм се смяла на вашето кино Very Happy Ако обясня в твоя дух излиза, че Камен го водя на изложба. Напоследък все нямам време и все ми се събират несгънати дрехи от прането за 3-4 дни. Обикновено слагам Камен в средата на купа докато сгъвам дрехите около него той хваща, разглежда и бута в устата каквото докопа- я блузка, я чорапче Mr. Green
Имаш значи помощник в гладенето, Камен играе ролята на овлажнител за прането  Joy
Вчера дадохме на Стефко парченце гола праскова без ципата от хладилника да си охлади и поначеше венците . Много я хареса, докато усетим и издълбал малко от нея. Мисля, че няма да имаме проблеми със захранването направо с пюренце. Но ни е рано още, ще изчакам още месец.
За разбирателството с мъжо изкарахме миналата седмица двама със Стефан един ден в магазина, на работа при тати, и в края на работния ден се съгласихме и двамата, че нито на единия, нито на другия не е лесна. Достигнахме до извода, че понеже и двамата не се оплакване, делото ни е общо и е в името най-вече на детето ни, всеки да си гледа неговата работа и да не си утежняваме допълнително живота с конфликти помеждуси
GoldenEyefulЧРД на патерици! Здраве, обич и късмет!
Мара Пепеляшка, добре дошла!

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 14:32 от vivi.vivi

# 26
  • Sofia
ЧРД на патерици и на малката кукла на Жаси, да е жива и здрава и много да радва мама и татко!

Честито и на празнуващите месечинки!

Евил
, завидях ти за плажа благородно, а и ти изглеждаш просто перфектно! Аз вместо бански ще си купя неопренов костюм тази година, за да се маскирам и да си крия телесата. Не се чувствам във форма и това си е, а на всичкото отгоре уж щяхме да сме си сами на морето, за да си починем а мъжа ми е поканил един вагон приятели + разни там тяхни приятели и роднини до девето коляно и определено ще ми е неудобно да се съблека по бански пред тях, стеснителна съм  Laughing Ще слагам шнорхела и на детето плавниците явно и ще си изкарам почивката под вода с обяснението, че събирам миди за зимнина.

Хора, да ви попитам тези които се подстригахте продължава ли да ви капе косата? Силно притеснена съм, вече спя с огледалце под възглавницата и сутрин като стана първата ми работа е да се огледам да не съм олесяла съвсем. Много косъм пада, много чудо със свито сърце ги събирам и изхвърлям в боклука и на Ева косата капе ужасно и като я погледна цялата е посипана с мои косми, а по гушата има полепнали нейни все едно брадата е забравила да си обръсне.
Ако скъсяването ще помогне хич няма и да се замислям, а ще се мина 2-ри номер с машинката и без това ми писна да рина косми из къщи и мъжа ми и каката са с дълги коси, но техните са твърд косъм от типа дето можеш да се препънеш в него и да паднеш по очи направо.

Бубе, страхотни са ти куклите!   bouquet

marty24, честит племенник и весело изкарване на морето! И аз стягам багаж от сега, но само трупам купчини нищо съществено не съм стегнала все още тъй като съм си забравила паролата на куфара, а най-малоумно съм го затворила и сега не мога да го отворя, от магазина ми казаха, че не могат да ми помогнат остава ми надеждата да имам скоро някакво видение иначе с около 150 найлонови пликчета ще трябва да пътувам. Аз списъци си правя /малко изкуфяло, но иначе много забравям/ и като ми е готов списъка почвам да трупам и да задрасквам по точки.

Утре рано изпращам каката на лагер на море и ми е много мъчно за нея още от сега, нищо че по цял ден се джавкаме с това нейното НЕ четене на книгите които има да чете през ваканцията, не мога да я накарам доброволно да седне да чете и това си е и със заплахи не става и с корупция, пари и предлагах, гумите на колелото и пуках от нищо не се жегва. Много ще ми липсва 10 дена обаче, няма да има кой да ме разхожда по най-големите жеги и да ме кара да купувам всевъзможни глупости само защото струват 9,99лв /нямат и 10лв на далавера сме/.

Мара Пепеляшка, добре дошла и от мен!

Днес много се замислих дали да не дойда на срещата, но изпитвам ужас от подлези иначе ми беше сравнително близо /на Плиска съм/ но просто си представих как слизам по очи с количка и бебе и се отказах. А в тази жега обикновенно по улиците само майки с колички се срещат и заблудени пенсионери с по 2 бастуна, едва ли щеше да се намери някой да ми помогне.

Отивам да рисувам цветя по ноктите на детето, че иска да е в тон с банските си и после ще дописвам.

# 27
Здравейте милички.
Пух готово изметох я таз пуста кутия  newsm75
ephrossina разсмя ме с тази палатка  newsm62
Дез и аз се присъединявам към бубето за обяснението на подчертаната снимка. Моля. Честито и от мен месечинка на Емо.
marty24 честито ти племенник. И аз чакам с нетърпение вече моя да се роди.
Снощи цяла вечер дебнех един комар #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Сварих го кацнал на бузката на Пламенка и си смуче кръвчица. Изтървах го ма..........у. Резултата днес са 5 пъпки на бузката. Дано да не почнат да я сърбят. Имам си машинка за стаята, но ефект никакъв.
galiv и ние "живеем" в парка. Ето малко снимки на Пламенка с тайфата. http://picasaweb.google.bg/slanchice1/slfqxI
east_lights искам да видя малката Стели с обички. И аз се чудех кога да го направя това. Чичо и и донесе обички с диаманчета от Испания.
Имаме покана за палатка  newsm41 тази седмица, но мен няма да ме огрее. Няма кой да гледа малката.
Valeria и аз съм с много косопад, подпомогнат от скубането на Пламенка. Много се радва детето като остане със сноп коса в ръката.
Ами за сега е това. Чао и целувки.

# 28

east_lights.......честити обеци ...много сте чаровни

Валерия ,Валерия........благодаря за комплимента за близначките ми,а теб като те чета .......... Rolling Eyes около мен после е ..МОРЕ ОТ........ СЪЛЗИ ОТ СМЯХ..........страхотна си ,може би да напишеш някой сценарий за хумор,сатира и забава.........продължавай да си все толкова духовита и весело изкарване на морето на дъщеря ти
А за косата.........вече бях писала и на мен ми пада доста  ooooh!
ДЕЗДЕМОНКА ще ти се наложи да обясниш публично май... newsm78    ЧАКАМЕ....
Мара пепеляшка ...много е сладък КРИСТИЯН да ти е жив и здрав   Hug Hug

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 16:58 от бубето 29

# 29
slanchice1,качих снимки на малката с обичките в този албум

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527

Общи условия

Активация на акаунт