Отговори
# 30
Привет и от нас.
Валерия имаш невероятно чувство за хумор Hug Ефросинка и тя - с нейната "палатка". А моя мъж не престава да ми повтаря че пак ще ме забремени, защото съм била по добричка, като съм пухкава. А сега пак съм станала слаба и злобна hahaha Аз имам още какво да свалям, ама се примирявам с факта че си влизам във 99% от дрехите.
Валерия, Бубе....страшна работа е това моя косопад - вчера преброих рекордните 233 косъма на сресване. А като се сресвам по 3-4 пъти на ден Cry Цялата къща  е в моя коса. Чудя се вече как въобще ми е останало нещо на главата newsm50. Купих си ампули и шампоан на Anaphase, изсипах сума ти пари и за сега ефекта е нулев, даже минусов....ако се съди по липсващата ми коса. Аз едно единствено нещо имам, което харесвам в себе си и сега съм на път да остана без него и да стана "плешка" ! На всичкото отгоре се постригах многооо - разделих се с цели 10-12 см, което за мен си е голяма мъка, но и това не помогна!
Дез, честита месечинка на Емо Hug
Готи - купих си черно чадърче на Bebe Comfort, защото само те ставаха на моята количка Play Peace Исках черно, защото много мами се оплакват че светлите цветове пропускали светлината, а и май друг цвят нямяше да ми отива...
Аз иначе да ви се оплача - пак вдигам кръвно newsm45. Тая жега ме убива cry Снощи в 4 през нощта се събуждам от прескачане на сърцето, главоболие и световъртеж - меря си кръвното - 160/100. А не съм бременна no Защо пак ме почна това кръвно, както през бременността и аз незнам Weary. Уж на контролния преглед ми казаха че показателите са ми много по-добри от преди, но..... Май пак ще се ходи на доктор Whistling
Хайде софийският отбор - чакаме богат снимков материал Peace

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 18:09 от rosi_bosi

# 31
  • София
Привет на всички!
Валериа,  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Весело изкарване на морето на Марти и на щерката на Валериа!
Марти, честит племенник!  bouquet
За косопада, вече поспря при мен. Беше страшно! Close Роси, мила нищо не помага, само търпение му е м...а! Peace Hug
Благодаря и на всички, които ми честитиха на патерици! Hug

# 32
  • Sofia
Едвам заспа това дете, ръцете ми се удължиха с по 5 санта поне защото я приспивах в стаята с количката. А схемата ми на приспиване в количката е много сложна, защото вдигам предницата, вдигам задницата на количката и същевременно я друсам на страни. Мъжът ми му казва на това шокиране на детето, чудейки се какво му се случва зашеметено заспива, а комшиите ако не са пили по един алгозон със сигурност имат сериозен главобол в момента.
Лакирала съм каката и на ръцете и на краката, може спокойно да сваля гаджета по Черноморец и да засенчи тамошните гларуси.
Кас, сега виждам че си ми дала идея как да си направя чувалче, благодаря но едва ли ще стане, защото аз нощници не нося още от времето когато майка ми беше решила че ще ме учи да съм дама. Една седмица я изтраях, но всяка вечер сънувах бесилки, а тя /нощницата/ сутрин я намирах омотана около гушата ми, отвратително усещане.
А и малко по направи си сам не си падам, защото на мен майка ми беше направила такова чувалче само че зимно от одеяло и с две копчета отпред, толкова ми беше нервно в това чувалче, че си спомням как със злоба скъсах копчетата и си ги набутах в носа за да не ги намери никой, доста бяха големи и срещнах затруднение по набутването им.
Иначе ти с добри чувства си ми дала съвета, знам само дето отприщи разни спомени в мен.  Crazy

Момичета с по 2, с по 3 и с по повече деца, да ви питам децата ви приличат ли си като бебета, нещо съм на вълна открий приликите и съм извадила едни стари снимки от архива и само ги завирам в на Ева лицето да сравнявам. И сега оценявам предимствата на дигиталното фото, тъй като половината снимки са с изрисувани по тях "кака, батко", а другата половина са откровенно изядени направо все едно мишка сме гледали.

Роси, ще каже човек че косми за смет са ти давали как намери нерви да ги изброиш до 233 и аз ако съм на теб ще си хвърля гребените направо  Mr. Green

east_lights, много сладко и стоят обичките. Аз лично не смятам никакви дупки никъде да им пробивам, като станат достатъчно разумни ако искат на решето да се направят, но избора ще си е техен. Лично аз си пробих ушите в 8-ми клас и в момента в който излезнах от "Дома на красотата" /там се правеха всички разкрасителни процедури/ и се погледнах в една витрина щях да се срина от гледката, като на свинче - звънче ми стояха. Махнах ги веднага, но дупките така и не ми се затвориха до ден днешен.

maria_m, аз вече 2-ри вид количка бутам и съм много далеч от мисълта че ще ми е последната, смених я и аз не знам защо. Просто модела ми хареса, а според мъжа ми тази новата е и по-тежка от старата че и нестабилна малко идва. Но аз и с каката така се лутах с количките та съм го играла този филм вече.
Все се каня да ти пиша, че кремчето много ми помогна даже не можах да стигна до новата туба оправих се само със старата  Grinning

Мара Пепеляшка, страхотни 2 чифта очи сега видях снимката на дечицата ти, да са живи и здави големи са бонбони!

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 19:03 от Valeria

# 33
  • София
Най-после и ние с Анна се прибрахме, че май се оказа, че сме най-големите скитни от компанията  Whistling. Първо да изкажа задоволството си от днешната ни срещичка Grinning. Момичета, много сте готини Hug и ми беше много драго в компанията ви! Качих снимките от моя фотоапарат, но нямам време за сега да ги надписвам...по-късно евентуално! Сега се оттеглям и отивам да поддържам категория, с помощта на прекрасните гозби на свеки! Цунки на всички и се надявам да повторим скоро!

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 19:18 от ephrossina

# 34
Здравейте,
само се записвам, после ще ви чета Пламен като заспи, защото сега е ужасна киселица.  Rolling Eyes
Бяхме малко на почивка за това ни нямаше, Изабелка мерси, че питаш къде сме.

Целувки на всички, по някое време ще пиша пак.  Hug

# 35
  • into the blue
Благодаря ви момичета Embarassed !

# 36
  • София
Моите снимки са надписани, ето и  ЛИНКА. Очакваме и другите снимащи да се включат!

# 37
много хубави снимки...и мами ...и дечица:)))))))))))))

# 38
  • София
Моите снимки са надписани, ето и  ЛИНКА. Очакваме и другите снимащи да се включат!

Дени, браво за труда и усилията! Страхотна си! Hug Надявам се да повторим скоро пак!
Много се радвам, че се запознах и с Чара и Еми на живо! Hug

# 39
  • Варна
Добър вечер мацки  Simple Smile
Добре дошли  на новите попълнения  Simple Smile
София браво страхотна среща сте си организирали ! Много са ви хубави бебоците... и вие  Grinning
Роси дано ти отминат проблемите с кръвното, че си е гадост в тези жеги.
Днес бяхме на консултация . Мерките ни са  5880 гр. и 62 см . Много дребна ми се вижда пак  Sad иначе 580 гр за месец си е добре, и 2 см + нали.  биха ни и  3 - та ваксина в резултат на което цял ден кривее и скимучи.  Поне няма Т.

Лека, че пак се почна  Wink

# 40
Дез специално за теб Малко големичко се получи. Embarassed
east_lights Много е сладка Стелито.
Алекс99  Пламенчо е голям плувец.
Софиянки страхотни сте.

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 22:38 от slanchice1

# 41
Момичета мога ли и аз да помоля да ми пратите паролата?Благодаря.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ,ДА СА ЖИВИ И ЗДАВИ!!!

# 42
Роси Боси ,пази се ,не се преуморявай много ,трябваш здрава и усмихната не само на семейството си , и на нас също  Hug Hug Дано да не се повтаря повече  Praynig
СОФИЯНКИ....... Hug Hug много сте сладички и бебчетата ви също,да сте живи и здрави ,все така да се събирате и винаги толкова усмихнати бъдете  Hug Hug  bouquet
МЕРИ ... Hug стана ли сладкото . Hug Чак и на мен ми се прияде като каза онзи ден ... Crazy Като на бременна жена  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 23:10 от бубето 29

# 43
  • Бургас
Сдобих се и аз с двуфазното олио за баня на бюбхен, да не остана по-назад. Питам ползващите, слагате ли от него във водата или като душ гел го пените по тялото. Направих го както е по описанието, с добавяне към водата, но нашия Стефко ръцете му са все в устата, барабар с препаратите. Струва ми се кофти да се храни с пяна за вана Laughing А иначе е много трайно арометен, без да е натрапчив и кожата става много нежна от него.
Не се плашете момичета от косопада, временен е. Няма смисъл НИКАКЪВ от скъпи средства за борба.

# 44
  • Кьолн
Здравейте мили момичета! Виви, моята сладуранка постоянно си хапва шампоанче. Софиянки благородно ви завидях. Момичета може ли да ви помоля и на мен някой да изпрати паролата? Не съм качвала още снимки на моята мома. Валерия весело изкарване на дъщеричката !Желая ви лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт