Валерия имаш невероятно чувство за хумор
Ефросинка и тя - с нейната "палатка". А моя мъж не престава да ми повтаря че пак ще ме забремени, защото съм била по добричка, като съм пухкава. А сега пак съм станала слаба и злобна
Аз имам още какво да свалям, ама се примирявам с факта че си влизам във 99% от дрехите.Валерия, Бубе....страшна работа е това моя косопад - вчера преброих рекордните 233 косъма на сресване. А като се сресвам по 3-4 пъти на ден
Цялата къща е в моя коса. Чудя се вече как въобще ми е останало нещо на главата
. Купих си ампули и шампоан на Anaphase, изсипах сума ти пари и за сега ефекта е нулев, даже минусов....ако се съди по липсващата ми коса. Аз едно единствено нещо имам, което харесвам в себе си и сега съм на път да остана без него и да стана "плешка" ! На всичкото отгоре се постригах многооо - разделих се с цели 10-12 см, което за мен си е голяма мъка, но и това не помогна!Дез, честита месечинка на Емо

Готи - купих си черно чадърче на Bebe Comfort, защото само те ставаха на моята количка Play
Исках черно, защото много мами се оплакват че светлите цветове пропускали светлината, а и май друг цвят нямяше да ми отива...Аз иначе да ви се оплача - пак вдигам кръвно
. Тая жега ме убива
Снощи в 4 през нощта се събуждам от прескачане на сърцето, главоболие и световъртеж - меря си кръвното - 160/100. А не съм бременна
Защо пак ме почна това кръвно, както през бременността и аз незнам
. Уж на контролния преглед ми казаха че показателите са ми много по-добри от преди, но..... Май пак ще се ходи на доктор 
Хайде софийският отбор - чакаме богат снимков материал

Роси, мила нищо не помага, само търпение му е м...а!

иначе 580 гр за месец си е добре, и 2 см + нали. биха ни и 3 - та ваксина в резултат на което цял ден кривее и скимучи. Поне няма Т.
Малко големичко се получи.