Отговори
# 45
Здравейте!

Много сте хубави на срещата! Завидях ви малко, но проблема си е мой че не дойдохме!

Някой беше писал за снимка. Май беше Мара Пепеляшка. Ако искаш ми прати снимка на пощата или качи в албума, а ако искате всички да качите по нови снимки, но да уточним някакъв размер. Наясно съм че не всички знаят как се форматира снимка. но аз нямам физическата възможност да обработя повече от 100 снимки, така че мога да обясня в paint например как става. Предполагам всеки я има. Това е в случай че решим да имаме нов колаж. Иначе за добавянето, новите мами нека ми пратят снимки, ще добавя бебетата в този.

Хубава и спокойна вечер!

Hug

# 46
Софийските мами,страхотни снимки smile3501,направо сте супер и вие и бебенцата  love001
east_lights,честити обички,много е сладка с тях Hug.Аз мисля да ги пробием нашите наесен Grinning
Роси,почивай повечко и дано нямаш повече проблеми с кръвното.Тези дни ако имаш път насам callme да се видим на кафенце Simple Smile
Евил,нашите мацки манекенки ще стават май,днеска като гледах другите бебоци около нас които са ами ние сме най-дребнички Confused,ама да са живи и здрави.Мони последно миналата седмица тежеше 6300.Иначе папка и качва,пухкава е  ама на мене ми се вижда дребничка.То и аз съм миньонче,така че най-вероятно на мама ще прилича Blush
Косопада и при мене е  smile3511,ама не мисля да се подстригвам,ще чакам да премине,дано е по-скоро.
Количката(Мария М питаше за смяната на количките) си я смених просто защото си бях решила че трябва да имам розова количка и докато не се сдобих с нея не се успокоих. Crazy,наистина съм много доволна(все пак ми е шестата и има база за сравнение Mr. Green). Гледах обаче освен розова Laughing да бъде и максимално лека и компактна при сгъване,също и да мога да я сгъвам сама защото често ми се налага.
Наденцето,видях на снимките че си с нова количка,много е готина,честито 1stroller, Бъгстър-а продаде ли го?
Отивам да взема душ и лягам,че направо заспивам на компа.В този ред на мисли как издържате по цял ден навън и кога успявате да си свършите къщната работа? TiredАз сутрин ставам в 6-7 часа и докато нахраня бебка,после приготвям баткото за градина,изпращам го с таткото и излизаме до обяд на разходка.После се прибирам и докато хапна,сготвя и изгладя то станало време да вземам баткото от градина,ходим в парка и така до 8 часа ,пак вкъщи ,къпане,хранене(на 2-та броя) .Така едва успявам да свърша каквото имам а пък ако съм цял ден навън не знам кога и какво ще успея #Crazy
Май много дълго стана,лека вечер и спокойни сънища на всички 1countingsheep

Злато,Слави,мисля си за вас и ангелчетата ви всеки ден Cry Hug Hug

# 47
Аз онзи ден си инсталирах ето тази програмка за форматиране на снимки. Много е лесничка и ефективна.

http://www.naturpic.com/resizer/index.html

За косопада - при мен е от близо 3 месеца и е страшшшшно  #Crazy Олесях съвсем  Cry
Да ви се похваля - с мъжо си купихме от Метро уред за коремни преси, че положението е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire .... и хич не ми е гот като ходя коремището ми да се тресе като малеби Embarassed С килограмите някакси не го приемам чак толкова зле, въпреки  че не са малко за сваляне. Аз никога не съм била слаба, а закръгленка  Embarassed обаче корем НИКОГА не съм имала и сега това нещо дет го нося отпред .....  Sick  Един малко личен въпрос - на вас гърдите промениха ли се след раждането? Моите нещо гравитацията ги докопа и това което виждам в огледалото хич не ме кефи. Нищо, мъжлето е обещал след второто да черпи едни цици, ама и като станели по две за лев  Crazy  Та "чакай и се надявай"....
Харесала съм ABC design от продавалника. Модела мисля е Star line. Някой нещо за тях?

# 48

jajda  Честит рожден ден ,желая ти много здраве ,щастие и да си много обичана майка и съпруга ....Нека винаги има слънчеви усмивки в домът ти !!! Весело изкарване и много красиви мигове .......... Flutter  bouquet  bouquet    

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 01:51 от бубето 29

# 49
Честит рожден ден jajda !!!

# 50
Честити месечинки!
Честит рожден ден jajda!
Здраве и усмивки желая на всички!
Сварих, мили дами, и ще черпя с удоволствие, и виртуално и на живо който реши да се обади ако идва до южното черноморие  Hug
Тази вечер варя вишни.
Бубе, разкош, нека са ти все така прекрасни!  bouquet
Отивам да гледам снимки от срещата.
Спокойна нощ!

# 51
  • Варна
Честит рожден ден jajda.
Благодаря на всички за пожеланията за моята  щерка.
Мери искам сладко от вишни.Много го обичам.

# 52
  • София
Добро утро:)
Jajda, Честит Рожден Ден! Здраве, късмет и много усмивки  bouquet
maria_m, това с коремището и на мен не ми е приятно, но май и с упражнения нямам шанс да се прибере скоро. Бебичка съвсем ме е изсипала. Имам пъпна херния и съединителната тъкан, която ми държи мускулите събрани, хич я няма и се получава нещо като дупка към вътрешностите ми Crazy. Това се оправяло само с операция, така че ще изчакам да приключа с ражданията и ще видим, че хернията не е шега работа, все пак.
mama_avi, аз успявам, защото имам много помощници. Мъжът ми е винаги насреща и за къщната работа и с общи усилия привечер като се прибере сме я свършили.Иначе пералнята и миялната, също много помагат и те Wink Peace. От готвене, Слава Богу съм спасена от свеки, защото тя е корифей и живеят до нас. Аз мога да готвя добре, но хич не си падам, а тя много обича да ни глезка Flutter.
Мери, обожавам вишни във всякакви варианти, но това със сладкото ми е най на душата, защото баба ми правеше такова и ми е детски спомен Heart Eyes

# 53
  • Кьолн
Добро утро мами! Жажда, честит рожден ден да си жива и здрава! Честито и на всички месечинки днес!  Благодаря на всички мами които ми пратиха паролата!  bouquet това с корема ми е голям проблем.Дали от секциото но предния път се прибра по-бързо. Ефросинка блазя ти че има кой да ти готви. Аз обичам да готвя но все нямам време. После пак ще пиша че малката мънка тук при мен.

# 54
Добро утро!
Жажда, честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet Желая ти много, много здраве и щастие!
Срещата вчера беше страхотна!  Hug
За косопада - и при мен е ужасен. Надяваме се до месец-два да мине.  Tired
За гърдите - и моите много се развалиха от кърменето. Решила съм след третото дете да си ги повдигна. Само не мога да се разбера с Митко по този въпрос, защото той иска и малко да ги увелича, а аз не искам да имам силикон. Даже не съм се навила съвсем и за повдигането, тъй като не ми е ясно дали пак няма да се наложи да ми сложат импланти. Затова тази операция освен, че е далече все още е и в сферата на проучванията какво представлява. А, казаха ми и, че боляло доста  Thinking.
За къщата - аз сама си я оправям. Сутрин минавам с прахосмукачката и подреждам за 15 минутки, после си взимам душ и излизам с Маги. Вечер като се прибера слагам да се готви нещо и минавам с парцал с Доместос. В дните, които не готвя - гладя. Работа винаги има и никога не може да е идеално, а и децата разхвърлят. Когато и Блажко е с мен мия докато той спи, за да не се подхлъзне и падне.
За приликата между децата - при моите май не е голяма. Благовест е категорично копие на рода на мъжа ми, а Магдалена прилича на мен. И аз понякога се питам дали малката прилика, която имат двете ми деца ще се засили с времето или съвсем ще изчазне  Thinking.
Отивам да се приготвям, че след малко трябва да излизам и да говоря с управителката на заведението, където ще празнуваме кръщенето. Вчера запазих дата в Св. Петка за 20 юли. После привечер отидохме с гаджето на брат ми в  заведението да го видя какво е, що е... Обслужването беше много добро, само че няма кухня и сега ще ходя да се пазаря да има кетъринг.

# 55
  • София
Добър ден и от нас Grinning

Жажда, честит рожден ден! Да си жива и зрава, всичко най-хубаво ти желая Grinning

Аз също много се радвам за вчерашната среща- беше страхотно!Друго си ед да видиш бебоците in action Grinning Някои мами имат неизвинени отсъствия Wink Следващия път- на линия, че липсвахте  Grinning Снимки аз не можах да направя- опитах се, но с едното око в Камен, с другуто в Георги, дъра-бъра с мамите и не ми останаха очи и мозъчни клетки да правя и снимки едновременно Mr. Green
Ефросина, меси за труда за снимките, сега чакаме и другите с нетърпение Grinning
Ето две от тази сутрин:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527&photo=299

Реших да ползвам столчето за баня, където Камен да стои и да гледа брат си как играе, но се оказа, че му е много удобно да се набира и през цялото време стои сетднал, а не полегнал, както ми се искаше, и май ще трябва да поизчакам още малко, че му е рано за седене.
Алекс99, позавидях ви за къпането в басейна Grinning
На Стели много и ходят обичките, честито Grinning

Ставам, че Георги мрънка да играм на карти Grinning

Лек ден от нас Grinning(ако може и прохладен)

# 56
Здравейте мили дами.Аз май трябва да стоя непрекъснато на компа за да стоя в час с новините Grinning
За косопада - и при мен е бедствие,не ги броя но виждам пораженията по ламината Close
 за приликата на децата - при моите май е доста голяма,гинеколога който ме изражда и двата пъти бе поразен колко много си приличали LaughingАма ми е много странно ,защото от известно време вече ги възприемам като отделни личности,и спрях да виждам приликата.Но това май е само при мен Shocked
http://images26.snimka.bg/006166498-big.jpg  http://images26.snimka.bg/006166495-thumb.jpg  http://images26.snimka.bg/006166481-thumb.jpg
ама не разрбах като сгафих с формата и го смалих толкова как да го увелича newsm78
Хора моето откачено бебе ,като се пльосне от гръб по корем и почва да пищи като за световно!!!При вас как е?
Някой каза нещо за Хидрабебе на Мустела - Супер е откакто се е родила Ани само него ползвам.
Ей ако може дайте ми и на мен кординатите на албума да ви разгледам и да се включа Embarassed
айде целувки от нас за сега  bouquet

# 57
Здравейте момичета,
много се радвам, че вчера се запознахме. Много сте готини и смятам вече да не пропускам среща.
Бихте ли ми изпратили паролата, че не мога да видя снимките?

# 58
Добро утро , КОКОМАНИЯ пълна ти е кутията не мога нищо да ти изпратя......... newsm78   newsm75 поизчисти я малко  Laughing

# 59
Момичета благодаря много за паролата, получих я вече Simple Smile

сега имам малко време докато бебка спи, за да напиша повече.

За обръщането - и беба плаче когато се обърне по корем. Голяма е мъка през нощта, защото като се обърне вместо да заспи по корем, тя вдига главата и започва да реди едни будистки мантри (м-м-м-м).

За косопада - и аз явно съм в пик-а на косопада. Чудя се дали да се подстрижа, защото няма да мога да си връзвам косата и ако косата ми продължи да пада, тогава съвсем няма да мога да опазя беба. Вече намирам космите си и в памперса й. Надявам се да са попаднали там докато съм го слагала.

За гърдите - хм, не мога да преценя.  Имам качествена и количествена промяна, но предполагам, че  увисването ще е като спра да кърмя.

За количките на ABC design - Аз много ги харесах на външен вид в магазина и бях готова да си купя, но мъжа ми забеляза, че колелата им тракат още докато са нови, а по нашите пътища съвсем ще се раздрънкат. Още повече, че аз планирах да я карам по черните пътеки на "Ловен парк". Maria_M ако имаш възможност отиди до магазина им и прецени сама. Виж и как ще са ти като килограми, защото на нас май ни се сториха тежички. 

Общи условия

Активация на акаунт