Лятото дойде и СЕПТЕМВРИЙЧЕТО отива на МОРЕ

• 16 244
  • 224
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Лелееее,Вяра,
направо ме уби вашата баба. Mr. Green
Как може да не си ги предвидила всички тези неща,ааа...!  Crazy
Доста се посмях.

# 106
  • София
Здравейте,преди малко се завърнахме с мъжа ми и почнах да шътам,че толкова почивка отдавна не сме имали и ми се работи чак.
До вторник бяхме на морето,после до днес в Габрово.Починахме си много добре,поживяхме си.Изкарахме страхотна отпуска.Стела я оставихме там и естествено сега ми е много мъчно.
Скоро ще кача и снимки.

# 107
Ааааа, Галя идваш до Габрово и не се обаждаш. Crossing Arms

# 108
  • София
А ми чудех се,но незнаех колко ще стоим и не бях сигурна дали ще искаш да се запознаем Embarassed.Освен това свеки са в Недевци,май се води квартал на Габрово и до центъра слизаме за малко,на шопинг.Открих няколко ценни магазинчета,за който ви завидях SunglassesХодихме на аквапарка Овощник до Казанлък.Голям кеф беше на пързалките,разбих се от пързаляне Laughing
Обещавам ти обаче,че следващия път ще се обадя. Peace

# 109
  • София
Снимки, ако ви се гледат
http://www.foto.bg/showgallery.php/cat/5636

# 110
Галя, ама Стелката е станала още по-голяма чаровница  4470 пу-пу да ви е жива и здрава  Peace много й се кефя на буклите  Joy

# 111
Ауууу, Галя много готини снимки супееер
Много е сладка Стелката, че и майка й също Blush Grinning  Party

# 112
  • София
Много ви благодаря,момичета Heart Eyes
Наистина косата на Стела е невероятна,много и се радвам и аз.Даже съм и купила специална козметика за къдрави коси Laughing

# 113
Галя,Стелка е много сладка. Heart Eyes
Да,Недевци се води квартал на Габрово.И аз обичам да ходя по магазините,ама сега с количката ми е по трудно.
Ще се радвам да се запознаем.

# 114
galq4 , Стела е прекрасна! Hug
Пожелавам си и Вики някой ден да има подобни букли. Simple Smile

# 115
  • София
Ох,и аз мечтаех за такива букли.... Crossing Arms

# 116
Joy Кате, има да си мечтаем с тебе за букли и кукли  hahaha с тез синове  Wink да са ни и живи и здрави  Peace

# 117
  • София
galq4 , Стела е прекрасна! Hug
Пожелавам си и Вики някой ден да има подобни букли. Simple Smile
Забелязах аз че и вие сте с букли Heart Eyes,просто и е по-къса косата.Като порасне ще стане същата Laughing

# 118
  • София
Joy Кате, има да си мечтаем с тебе за букли и кукли  hahaha с тез синове  Wink да са ни и живи и здрави  Peace

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 119
Е... писах, писах и ми из4езна писането  Tired
Мимис ти ли си надебеляла??? Щот не си видяла мене  hahaha Какво гюле съм станала  Blush
Вярка с теб неможахме да се видим  Cry То 4етири дни , докато се завъртиш и те свършили  Shocked Споко скоро ще гледам да дойда пак  smile3508 Ама тоя път няма да те изненадвам, 4е от изненади не се видяхме  hahaha

Галка, Стелка голяма мацка станала , а на кой тия букли ве  newsm78 На тати ли се е метнала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт