Координати на частна детска кухня Лакомник-Варна?

• 13 712
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
Мисля и аз да ползвам услугите на тази кухня. Искам да попитам само какво представлява това уверение от личния лекар. В сайта пише че трябва да се представи уверение че детето не страда от алергии. Вие представяли ли сте такива? Имам още един въпрос към колко часа доставят храната ?

# 76
става въпрос за най- обикновенна бележка от личния лекар че детето не е алергично
а за часът при записването ще се оговорите от 11 -11.30 до 13ч е както при държавната

# 77
някой взимал ли е вече от тази кухня?Че мисля да записвам малката ми дунда ... че ми втръсна да готвя

# 78
Аз записах малката и в понеделник ще чакаме доставката. Момичето с което говорех ми обясни, че кремовете ги правят с прясно мляко, а застройката на супите е варена и само с жълтък. Цяло яйце ползват единствено при заливките на мусаки. На всяка кутийка е написано съдържанието на продуктите и срока на годност. Взех пробно седмичен пакет и като започнем ще пиша отзиви.

# 79
Супер, ще чакаме да кажеш отзивите Simple Smile
Да му е сладко на мъничето Wink

# 80
  • Варна
Здравейте, само на мен ли днес основното ни е наполовина???? Малко по малко започвам да се разочаровам....

# 81
Ние една седмица бяхме на www.vipbebe.com - другата частна кухня и да ви кажа сме адски доволни само дето излиза малко скъпичко де.Обаче менюто е къде..къде..не бих се сетила да и сготвя примерно "Славянски гювеч" или "Телешко рагу"...или там най-различни ... Детето си ги хапва с най-голямо удоволствие и дори понякога и идва в повече грамажа.Достатъчно слагат.Точно винаги на време пристига поръчката и топло  Peace Лично аз съм готвила два месеца ...след като съм я захранила в 5-тия месец...беше ми като един малък ад..Примерно-Ставам ..и започвам да и правя обяда... насам натам...с нея да се занимавам ..памперс да сменя..то загоряло..или пък ..случвало ми се е тока да спре.. пак неприятно...не мога да излезна с приятелка на кафе примерно.../примерно казвам/ защото трябва да сложа на котлона еди кое си за да стане за обяд... Или ..абе то много примери има...
Всеки сам си решава наистина, кое е най-добро за детето му !

# 82
Здравейте, само на мен ли днес основното ни е наполовина???? Малко по малко започвам да се разочаровам....
не е само при теб
в началото сипваха по 250гр ,(и така ме зарибира) а сега изравниха всички манджи на 200гр
на  по големите деца не им стига
аз лично поръчвам допълнително , но ми идва скъпо и май ще му взимам стандартен
определено си е голямо удобство и спестява много време

# 83
  • Варна
Мерси Yasmina, но аз имах предвид друго. Нямам нищо против 200-та грама - все пак толкова си пише на кутийката и повечето си е въпрос на добра воля от тяхна страна. Проблемът в събота при мен беше, че буквално ме оставиха без храна. Основното беше точно 1 пръст и кутията беше омазана цялата, включително и под капачката- абе изглеждаще така сякаш е отсипвано. А беше доста гъсто - не може причината де е, че се е разплискало от друсането в колата...Ако бях го видяла в момента щях да го върна директно...Честно казано доста непрятно ми стана...

# 84
Абе незнам ама поръчах за цяла седмица от днес...до събота вкл. И бях писла по-горе, че поръчвах преди от Вип Бебе...и да ви кажа...Съм Дооооста разочарована от Лакомник-Основното днес беше като оцветена вода...и два сухара не опвавиха нещата...рядкоооо... ooooh! Гриса хич пък не го яде детето ..за количеството ни донесоха достатъчно ..обаче качеството никак го няма... Май ще се връщам на другата кухня или на домашно Peace А ..и забравих да спомена..обадили се на мъжа ми и му казали да сме си у дома от 10:30 до 11:00 часа...че тогава щяла да мине доставката...нооо в 12:00 дойде..и то след като се обадих неколкократно да попитам какво става...Обясниха ми че имало голямо движение и за това закъснели.. Незнам...обаче лично аз се отказвам ...

# 85
 Елинър-какъв е този правопис,въобще нищо не ти се разбира.Ако искаш да изкажеш мнение,вземи помисли преди да пишеш.То "абе",то- точки,запетайки,направо човек да го хване яд ,че се е зачел.Трябва и малко фантазия да разбера за какво иде реч.Извинете,но не се въздържах да не коментирам.

# 86
Елинър-какъв е този правопис,въобще нищо не ти се разбира.Ако искаш да изкажеш мнение,вземи помисли преди да пишеш.То "абе",то- точки,запетайки,направо човек да го хване яд ,че се е зачел.Трябва и малко фантазия да разбера за какво иде реч.Извинете,но не се въздържах да не коментирам.
Като не ти се чете не чети ..който иска ме разбира!Явно имам богата фантазия..ето още точки и още...Извинена си все пак !
но все пак ако нещо не си разбрала пиши ми на лични ще ти обясня.

# 87
Явно имам богата фантазия..ето още точки и още...Извинена си все пак !
но все пак ако нещо не си разбрала пиши ми на лични ще ти обясня.
Не ми се влиза в полемики.Който си е грамотен и умен,не пише подобни излияния.Другото оставям на теб,току виж си разбрала нещо Mr. Green

# 88
Моля, ако обичате, не говорете така на хора, които не познавате и не знаете изобщо с какво образование са!
Сега нека темата е кухня-"Лакомник"!

# 89
Аз тази седмица се записах за втори път и впечатленията ми са доста добри. Записах малката средата на миналия месец за 1 седмица пробно, но се наложи да пътуваме и затова не съм вземала повече. Първата седмица ми отказваше доста от нещата , но го отдавам на това че за първи път опитва кухнята. Не ми хареса, че кремовете бяха толкова течни че и с бисквити не се сгъстяваха. Другото което не ми хареса тогава, е че имаше някакъв гювеч с червени чушки и имаше люспи. На нея и хареса като го яде но не и понесе добре. Когато казах на моята лекарка че съм я записала там тя предупреди ако има такова ястие с люспи да ги отделям понеже бебетата трудно обработват целулоза и може да получат колики. Колкото и да ги отделях не можах да ги махна всички и малко по късно Рая започна един неистов рев. Такова "дране" беше че се уплаших, понеже не е нормално за нея. Когато се прибрахме и я преоблякох цялото и дупе беше зачервено. Вечерта вече и нямаше нищо. След този случай реших да я запиша на Вип бебе, но до колкото разбрах е за деца над 1 година и затова се върнах на Лакомник.
Тази седмица съм доволна от храната, но ако има гювеч няма да го дам. Иначе що се отнася до доставките винаги са били точни.

Общи условия

Активация на акаунт