.
Ми zарежи я таz кухня и му дай от ваШата храна
Тук няма кухни, готвя всеки ден zа вси4ки нас (мъжът ми има вътреШен проект и си ба4ка от вкъЩи, та се храним 3мата zаедно). На обяд 4есто готвя по лесни неЩа, които стават бърzо и/или не са трудоемки, т.е. става и с детето. Но няма да е zле да нау4иШ Тони да се zанимава и малко zнам, поне zа 15, 20 минути докато си в кухнята. Нека свикне сега, zаЩото после като се появява бебето и го кърмиШ по 45 минути в на4алото, пак няма да можеШ да ти4аШ след него и ако се нау4и 4ак тогава да се zанимава сам, Ще го свърzва с бебето и може да ревнува
Имахме и прекрасна гледка към въпросната гъба , което още повече ме панира. Много ме стресира това, че не знам какво става . Към 10 часа се метнахме със Сашко и майка му на колата и отпрашихме на вилата им. Влязох в релси с три валериана и един валидол. Ако не друго сега поне ще спа като пън , толкова съм уморена. Добре че Ема нищо не разбра, за нея днешният ден беше изпълнен само с положителни емоции .
.

Всичко останало, каквото се сетиш го правим заедно най-често 
В момента бих празнувала там, макар че нашето кръщене беше миналото лято и се събрахме в БМ на плажа, имаше и люлки, но определено към момента това в Чайка е супер. Представям си колко ти е криво, че си тръгвате...Поне на мен би ми било де 

, баси нямаме вариант. Майка ми гледа в свободното си време племенника, ако са двамата ще лудница.

- занимава се с него, извежда го, храни го, къпе го, приспива го, ... в домакинската работа върши каквото го помоля, без да възразява. И аз съм на мнение, че гледането на децата е общ ангажимент ... А да не говорим, когато и двамата родители работят, тогава и другите задължения трябва да се споделят. 
, майка ми плюе баща ми, че не бил никакъв гражданин....леко казано побеснях. Тони започна да извисява тон и настана яка лудница, в един момент грабнах гънето, яденето на детето, и си отидохме в спалнята - нахранихме се, теглих му един душ и го облякох за сън. И те включиха, че може би физически са си живи и здрави /все така да са/, пък на мен ми тежи, и мирясаха.
, държа се като попски котарак по Коледа и само където масаж на краката не ми предложи.
Както и да е, дълго стана....
Честит им почивен ден и празник на техните американски любими хора! И това ме подсеща, че на моята приятелка племенникът й има Рожден Ден! Сега ще звъня! Олеле, и диригентката ми е днес родена, и един приятел....голям празник!

Аз работих един месец, през който почти нямах време да ви чета,а да пиша още по-малко, но от вчера съм отпускарка отново и се надявам да намирам време за четене и писане,че ми липсвате.

През почивните дни се занимава със Стенли, помага ми не мога да се оплача
Не съм забравила и в началото като имах лекции и изпити е гледал Стенли сам по цял ден, а той е бил само на няколко месеца. Като започна и аз работа може и да си разделяме домакинската работа 

Препоръчани теми