® E-bay - тема 11

• 30 991
  • 800
  •   1
Отговори
# 540
PraynigКои дебитни карти-"минават" през пейпал успешно-някой плаща ли с такава?
Аз съм с Виза Електрон на Пощенска банка  Peace И в тази връзка да попитам.Все още не могат да ми намерят прословутият 4-цифрен код,а си плащам без проблеми.Да не би да ми трябва само за по-големи суми?  Thinking

Мара Пепеляшка,не се смеем на твой гръб,а на онази американска фукла,която се връзва на неутрални оценки  Wink

Какво ще пазаруваме днес?  Grinning  Дзверо заспа и съм в готовност  Sunglasses

Вивиан се губи днес  Crazy Crazy

# 541
http://news.ibox.bg/news/id_1574109049
вивиян сигурно се губи заради мегафона
а Ооо пепи най вероятно няма ток

# 542
  • into the blue
Благодаря ви хорица  Hug,поолекна ми.Сега отговорих в диспута,доколкото разбрах най-много да й сложат положителна точка,но ще видим резултата след седмица.

# 543
  • На черешата
Благодаря ви хорица  Hug,поолекна ми.Сега отговорих в диспута,доколкото разбрах най-много да й сложат положителна точка,но ще видим резултата след седмица.

е дай и на нас снимка да ги видим тези чехли де. ooooh!

# 544
абе маро, некакви буболечки май са те полазили ...
ще ти отидат буклите ...

# 545
  • into the blue
Те мозъкът ми да не изпият само

# 546
  • на пистата
не сте на ред ooooh!

# 547
знам
само прозтотии мисля
жетата ми ампутира мозака
и още ме е яд за един търг

# 548
  • На черешата

Joy Joy Joy Изтрещяха хората,жегата ги мори,оспамиха темата,кога ли ще играе модератор?  Crazy

# 549

е дай и на нас снимка да ги видим тези чехли де. ooooh!
Ти пък, Grinning мръсни чехли не си ли виждала  Mr. Green

Дуранго,и "С" ли нямаш на клавиатурата  hahaha Joy

# 550
и ти да изпуснеш мустанг на 5000 мили, на 6 месеца, който с всичко платено ще е под 30 000 лв
и да го опуснеш съвсем балъшки, за 30 долара, щотот на снайпера си сложил цена, която стига да е най-висока, но не е пълна стъпката на търга с 12 долара не ще изтрештиш ми не знам си какво
2 дена се чудих защо не спечелих и защо не се включи тъпия снайпер

# 551
Ей това спечелих преди час, но има вероятност да ми е малка... а и да видим колко ще ме одрусат за пощенски разходи. Дано поне си заслужава полата де Wink

# 552
и ти да изпуснеш мустанг на 5000 мили, на 6 месеца, който с всичко платено ще е под 30 000 лв
и да го опуснеш съвсем балъшки, за 30 долара, щотот на снайпера си сложил цена, която стига да е най-висока, но не е пълна стъпката на търга с 12 долара не ще изтрештиш ми не знам си какво
2 дена се чудих защо не спечелих и защо не се включи тъпия снайпер
Много кофти,наистина,но другият път ще ти е за урок-да поглеждаш стъпката.
Ама ти колко коли имаш вече,че нещо им загубих бройката  Crazy

# 553
Groznoto
4 пътуват

# 554
а хха тук съм,тук съм newsm08
Грозното накарай ги да ти изкарат последните няколко транзакции,там на тая бележчица го има кода ,много пъти го споменавах тук, и така...кода е написан пред ПП  Peace
Дуранго как може да се изложиш така с мустанга,ако искаш ще ти услужа с мегафона,жената да ти продуха мозъка Joy Joy Joy
и аз съм с Визо Електрон на ЦКБ Peace
ех забравих да се похваля,само дето не ми се рови малко по назад в темата,кога получих семената,че ги сях и днеск гледам едното поникнало,да не са някои мутанти #Crazy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт