На есен с песен в 5ти клас, ще е набор '97г.

• 15 919
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Ali_sun - добре се завърнала  Grinning
И недей тъй  кратко: ми завърнахме се. Споделяй подробности, преживявания и други екстри.
То и аз още не мога да се освестя тук, боря се с багажи, и така. Иначе всичко беше отлично Laughing.Бяхме на Черноморец, аз за 1-ви път, но много ми хареса. Къщата беше супер близо до плажа, терасите-страхотна гледка към морето, времето-разкош Sunglasses. Единствено в началото се затруднихме къде да се храним, но открихме отлично място с добро обслужване, вкусна храна и полянка с трева за игра на децата. Те, между другото бяха доста добрички, и успях да си почина отлично.По цял ден стояхме на плажа , и вечер заспивахме в 23 като заклани. Имаше водни колела, разходка с корабче до остров св.Иван при Созопол, ролби и безброй развлечения за мъниците /то може би затова бяха послушни  Wink/. Малкият последната вечер се разплака че си тръгваме , а днес и двамата са като смачкани. Почивката си е почивка, особено когато времето е суперско и никой не се разболява.
 Сега мога да пожелая приятно изкарване на всички, на които морето предстои, а ние чакаме септември, да отскочим и до Гърция .
 Дотогава сме си тук,  и ще побутвам темата, надявам се да има и други като мен  Grinning.

# 106
 Hug Hug Hug
Хеййй добре завърнали се момичета - съживихте темичката веднага  Heart Eyes

Ali_sun ако беше казала, че ще сте в Черноморец щях да те ориентирам с кръчмите - почиваме там вече 3-4 години  Flutter Flutter Flutter - много ми е хубаво там. Чакам с нетърпение вече и нашата почивка.
Боби ще ходи на скаутски лагер от 15 до 25-ти август в Етрополския балкан, но и той е ходил вече няколко пъти на ски лагери така че няма да му е за пръв път.

bib.bib благодаря ти миличка да добрите думи по повод Лъчето. Да свърши този ад най-накрая може и да беше неприятно, но поне се оказа навреме и бързо. Всяко зло за добро, както казват хората.

Иначе бебето родено на възраст над 33 винаги си подмладява, няма начин и аз съм в тези редици  Flutter Flutter Flutter

С четенето Боби чете без да си дава много зор - сега е зачел "Робинзон Крузо" и някакви енциклопедии покрай него. Не му давам зор изобщо, но телевизия няма - компютър когато реша и за малко. То много и няма как защото лаптопа ми замина на ремонт Confused, а на другия комп тримата не могат да се разберат кой по-напред да седне  hahaha

# 107
  • с/у ОколоМръсТното
аууууууу, мен мЪ йе срам, тогава...  Blush Blush
Моите почти нямат ограничения за компютър и ТВ. Особено днес... Оставих включен компа за цяяяяяяял ден. На ДВД-то кабелите също не съм скрила. Абе днес им е фрии...  Whistling Оставих малчо да го гледа сестра му днес и 2мата сигурно от тв и компютър дори за ядене няма да се сетят  ooooh!
Добре, че майка ми идва довечера да ги вземе.  Heart Eyes Hug Party

# 108
  • Sofia
Лени, не съм казала, защото до последно не знаехми къде ще отидем. Сестра ми миналата година бяха ходили, и сега понеже тръгнахме заедно решихме да видим.Отидохме в квартирно бюро и много бързо се оправихме. Определено много съм доволна.Бях отписала южното черноморие, след кошмарна почвка в Китен/тогава стигахм чак до Ахтопол, но там още по-диво/, но определено изборът ни беше сполучлив.Ако не хукнем догодина към Турция, живот и здраве, пак ще сме там.
 Шани, благородно ти завиждам ,че има кой да ти помага.

# 109
  • София
Девойки да Ви се оплача!Все забравям за списъка с книгите и сега се сетих и се обадих на синчето.Ами списъка бил в читанката,а тя е върната и т.н.
Казах му да се обади на някой от съучениците си за да му го продиктуват...взе че ми дръпна една тирада как списъка не бил ЗадължителенПрепоръчителен.
И това го прави дете,което обича да чете  ooooh!...
Лени аз бях под 33,без няколко месеца  Laughing.
Къде ще почивате?
Шани пак ли ще сте младоженци?Възползвайте се пълноценно!
Али къде ще сте в Гърция?

# 110
  • Here, There and Everywhere
Момичета, изчетох всичко и редовно чета, но нямам много време да пиша. Поздравления за всички дечица за усилията, които положиха и дано на всички децата да имат късмет да попаднат на добри учители есента.
Ние бяхме малко повече от две седмици в България, починахме, видяхме се с роднините, ходихме и малко на планина и вече отново ни пое работата. Дъщеря ми я записах лятото само на рисуване, ще ходят  понякога и на тенис с братовчедите. Останалото е волна програма- компютър, сапунки по тв и игра на двора  Simple Smile  Не я карам да чете или учи друго. Пък и ваканцията им е само 2мес и 10 дни, така че има нужда от почивка.
Сигурно затова сме такава групичка тука, защото сме раждали около 35. Всички и на мен ми казват, че това раждане ни е подмладило (даже и на мъжа ми), обаче аз се чувствам толкова изморена и изцедена, че не го вярвам. Тия дни са ни много мъчителни- изпратихме мъника на градина, какви са ревове и истерии, не мога да ви опиша. Вчера ме викнаха на обяд да си го взема, че не спирал да плаче. Аз го гушнах, излязохме и той веднага започна да ми се смее и да си пее... Но така е, там няма кой да го гушне или дори да се усмихне- не знам как и двете госпожи един път не се усмихнаха на тия деца. Ще видим до къде ще я докараме...
Лек ден ви желая и хубави летни емоции!

# 111
Ееее Шани аз също им отпускам чат пат да гледат филмче на компа или на ТВ-то. Но цял ден - абсурд после се зомбират и на хора не приличат.
Боби ако го оставя и той намя да се отлепи и после ходи като ударен с мокър парцал, затова им дозирам удоволствията и ги отпускам по заслуги.
Уфффф пак ме загриза една завииииссст ся като каза, че майка ти ще ги вземе - я я питай не иска ли още поне едно да вземе  Joy Joy Joy

Али ми право е детето - не е задължителен списъка  hahaha hahaha hahaha и ся за няколко месеца няма да издребняваме - важното е как се чувстваме  bowuu bowuu bowuu
Иначе септември ние си почиваме в Черноморец по традиция и тази година ще е така  Heart Eyes Пък на пролет пак може да отскочим до Гръцко, ако всичко е наред Laughing

# 112
  • София
Лени аз бях под 33,без няколко месеца  Laughing.
Тъкмо щях да й се скарвам на Лени. И аз нямах 33 за малко, ама пак се подмладих  Joy Joy Joy
Предполагам, че се консервирах от адреналина покрай всички грижи  hahaha

# 113
  • Canada
Хайде и аз в групата продили второ на 33. И много добре ми подейства даже, чувствах се прекрасно.
И нашата кака ако я оставя, ще си виси пред телевизора цял ден, редувайки с компютъра за разнообразие. Още с приключването на училище сме се разбрали, че ще трябва и да прочете няколко книжки. За стимул се тазбрахме, че за всяка прочетена книга над 100 страници, ще получава по 1$. Има ефект, до сега си е заработила 3$ за 2 седмици и е подхванала една дебела енциклопедия. От другия месец смятам да въведа и преписване на книги - по 3-5 листа на ден, да не забрави съвсем правописа. А 2 седмици преди училище (започват на 2-и септември) ще преговорим и математиката, за да няма неудобни моменти в началото на 5-и клас.
Ние на море тази година няма да ходим, но на езеро ще, тук е пълно с тях. В Канада езера и реки да искаш. Имам чувството, че където копнеш, вода блика.
Слънчев ден на всички мами и дечица. Ние отиваме на шопинг.

# 114
  • Sofia
Ali&Meli , ще бъдем в хотел Армирики в Неа Врасна. Нищо не ми говори, препоръчан е на кумата ми от нейна позната, изглежа прилично на снимките /в никой случай не е лукс /, близо до плажа. Ще бъдем нашата си компания  и наистина се надявам да си изкараме добре. Щом ще е почивка - добре е ,само всички да сме здрави.
 За протокола- ТВ в детската работи цял ден, обикновено почти не се гледа, просто си говори.Комп-строго ограничен - 1.5-2 часа дневно максимум /и то не всеки ден/. Синковеца е свикнал,и не мрънка. Наистина не си представям какво ще ги правя тези деца целия август  newsm78. За книгите - нашият уж ги беше запомнил, сега се сеща за 3, от 5 непрочетени.Утре мисля да ходя до библиотеката и да ги взема.Чудя се какво друго да му предложа да чете.Когато му хареса книга чете до нощите. Давайте идеи , какво бихте предложили на децата си като допълнителна литература.

# 115
  • с/у ОколоМръсТното
Слънчев ден на всички мами и дечица. Ние отиваме на шопинг.

мерси, мерси  Grinning..., но тук е мрачна и студено-духовита вечер... бррррррр... Има-няма 18 градуса...брррр...
И да се похвалиш с какво си се сдобила след шопинга.  Hug

Сега, аз да си кажа и да се поФаля: най-млада съм се сдобила с 2-ро отроче  bowuu Ай сега, завиждайте  hahaha... на 30+ бях  Joy Раждах с 42 годишна, чиито син беше на 19г. и 2 глави над нея. Възстанови се по-бързо от мен... чак ме беше срам да се превивам от болки пред нея  Blush.

Лени, ще я питам майка ми и още как...  Flutter И без това съседката ме помоли и за нейните 2 деца да попитам  Whistling

Хайде още малко ще побачкам и стига толкоз за днес. От утре, без деца ще го ударя проучване за море в гръцко  Flutter

П.П: и нашия комп е с парола. Но днес, при това лошо време и след като щерката ме помоли само за днес да играят, защото: "мамо, нали знаеш, че баба не дава да играем на нейния компютър, та за това днес да се наиграем на воля..."

# 116
  • Sofia
[Сега, аз да си кажа и да се поФаля: най-млада съм се сдобила с 2-ро отроче  bowuu Ай сега, завиждайте  hahaha... на 30+ бях  Joy
Хе ,хе, аз бях на 30- Joy

# 117
  • София
E хайде сега на 30+ и 30- ли ще се мерим  Joy?
Шани имаме време до 42 за по още едно,чакай да помисля,Алекс ще бъде на 17...б-р-р-р,само като си помисля,че с две не мога да изляза на глава,камо ли трето.
За протокола моят син си гледа ТВ и затова днес не пожела да отиде при баба си,а си остана сам в къщи.Местил се е от единия на другия ТВ предполагам.

# 118

Шани имаме време до 42 за по още едно,чакай да помисля,Алекс ще бъде на 17...б-р-р-р,само като си помисля,че с две не мога да изляза на глава,камо ли трето.
За протокола моят син си гледа ТВ и затова днес не пожела да отиде при баба си,а си остана сам в къщи.Местил се е от единия на другия ТВ предполагам.

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Ей затова имаме само едно ТВ - да не се изтощи детето докато се мести от единия на другия!
Девойки успокоихте ме и по двата параграфа - благодаря за което  bowuu
Първо, че и вашите питомци могат да гледат в екрана до откат - защото аз си мислех, че това е болестно състояние и второ щото имам още малко до 42  Flutter

# 119
Привет,момичета.Чета ,аз два дни подред кой,кога родил второто и реших,че не може и аз да не съм в кюпа.Та гордо заявявам,че родих малкия дивак на 31години.Сега младея ли ,младея...В отделението по млада от мен няма.
Що се отнася до гледането пред телевизора,аз го гоня синковеца,той се мести пред компютъра.Така по цял ден,ако му сложа да яде ще яде иначе може да откара и на диета.Е все пак да го похваля,поне книгите прочете,ама то повечето беше ги чел.Сега са на вилата,а там няма компютър и пред телевизора рядко се мяркат.

Общи условия

Активация на акаунт