Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако имам коремна болка и съм притеснен?
Как се изчисляват бременността в седмици и месеци?
До кога мога да усетя бебето да се движи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако имам коремна болка и съм притеснен?
-
Как се изчисляват бременността в седмици и месеци?
Изчисляването на бременността в седмици и месеци може да бъде объркващо. Обикновено се използват гестационните седмици и месеци, които се изчисляват от началото на последния цикъл. Важно е да се консултирате с лекар, за да разберете точната си бременност и да следвате индивидуалните указания за бременността.
-
До кога мога да усетя бебето да се движи?
-
До кога се изчислява бременността по месеци?
-
Безопасно ли е да пия бира, докато съм бременна?

Та още повече ме хвана шубето и гледам да протягам само краката. Абе луда работа
Нищо, че е рано, каза че е застанало много добре и се вижда идеално. Толкова исках да е малка принцеса. Много съм щастлива. Като гледам, повечето сте мъжки мами, тъкмо да имаме и момиченца в тайфата. Пожелавам на тези, които не знаят още пола скоро да го разберат
Така искаме и ние момиченце.
Но както многократно сме казвали, да са ни живи и здрави бебоците, независимо от пола. Аз утре съм на ЖК и тайничко се надявам, доки да може да види пола.

Днес сутринта ми се наложи да пообиколя София и накрая хванах една маршрутка от единия край до другия. Пътя с нея е 1час и 15минути. Беше ужасно тъпкана, но нямах избор. Една жена след около 5мин. пътуване ме разпозна, че съм бременна и помоли някой да ставе. Най-близко седящата каза, че и тя е бременна и се извини. До нея седеше много възрастна баба, която почна да се озърта назад и в този момент един младеж каза, че съм била от вчера бременна и невъзнамерява да стане.