Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 744
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 855
  • в баира
А он-лайн дали ще може да се гледа   БНТ  newsm78
И аз това искам да науча. И по кое време ще е предаването?

# 856
Здравеите момичета!От месец съм всяка свободна минута във форума,а от 11.06 започнах и режима.С гордост мога да се влея в редиците ви.Но имам няколко въпроса.Все пак вие повечето сте доста напред с материала.За тези 20 дни свалих само 4кг.Нормално ли е .С операция на щитовидна жлеза съм.Ще има ли някакви проблеми? Hug

# 857
mama_nat аз също бях 68кг като теб, то в линийката ми се вижда, ако искаш можеш да пробваш с 1/1 при мен действа, а и не е толкова трудно колкото 5/5 или 4/3, ти ще си прецениш, аз само давам идеи, пожелавам ти успех в отслабването и много търпение и воля   bouquet

чочосан как да не е нормално, супер резултат, не се отчайвай, а се радвай и смело напред безотказно  Peace

нямам търпение за това предаване, в сряда включвам телевизора рано рано на БНТ

# 858
Здравейте, Дюканки надявам се приемате и нови попълнения!
Мога да споделя относно отслабването - най-доброто средство за което съм чувала - червеният чай Пу ер. Била съм по света и в Китай, мога да давам съвети за билки ако някой има нужда, има ли някой от вас впечатления относно Пу ер, аз смятам че има невероятно действие на метаболизма, въпреки че нямам нужда го пия като лекарство. Добре дошли сте да споделите относно чая и други работи!

# 859
  • София
Наирянка -  bdbaloni Да си жива и здрава и много любов и късмет!
На новичките - добре дошли welcome
Кативанова, а за нашия режим няма ли нещо да споделиш? Все пак този форум е за режима на Дюкан?!

# 860
Така..
Имам леко подозрение, че сутрешният блок може да мине и без величайшото ми присъствие hahaha, но предаване ще има.
Да не говоря наизуст де, но Жаклин Вагенщайн ми каза, че от предаването ще ми се обадят утре да уточнят, и това ме усъмни /в смисъл - защо не днес/, но както и да е.
Важното е гласност да има, не кой участва.
Но да не съм голословна и мнителна - утре ще видим.

Приси, Фифундрела, предаването е от 8:30, нямам представа дали може да се гледа онлайн. Hug
Присила, помолила си да те хлопнем заради прегрешения - разчитай на мен bambam

Наирянка bdbaloni
Свидничка, много си хубава, а бебо е прекрасен! Hug
Венерас, супер си -  и ти и банския! Simple Smile
Зеленко, Ескуизата има 3,9 г въглехидрати, от които 3,7 захар /polyfructoze/ Sad  За сгъстител е използвано брашно от някакво дърво /Johannesbrotkernmehl/ и морски ядивни водорасли ooooh! /carrageen/ ooooh! От край време я заподозрях в нережимност аз, и много рядко я ползвам Confused

клеми, нещо нищо не разбрах от намерението ти да спазваш шоколадова диета и е ли това майтап или не Thinking
Перлич, ще намигна 3,5 пъти Grinning

Сега аз имам нужда от шамар - изядох двойна доза изварен крем, не ми е простено, дето не съм го яла цяла седмица, никак даже.
Но не чувствам вина.
Не съм се мерила още, нямаше смисъл, прибрах се на обяд.

# 861
Свидничка, гадно е знам . Но по добре слабички с малки балкони, от колкото дебеланки с големи. Hug
Моя още се държи ,ама предполагам като забременея и родя каква трагедия ще е с голямия бюст. Ама няма  да се тръшкам от сега я.

Прегледах ти снимките ..... WOW..... промяната е направо очевадна и стахотно готина! Поздравления  Laughing

# 862
Честит празник, Наирянка! Здраве, радост и всичкото щастие на света ти пожелавам от сърце!

Не стигат проблемите с триците, че все ги няма, ами сега и изварата СВЪРШИ от три дена. Питам " Кога ви карат извара?" Отговор "Каква е тая ВАШ'ТА  диета, свършвате я за нула време!" " Ами вие пък я зареждайте!"

# 863
Наирянка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много здраве, късмет и бързо постигане на целта! Честито и 20 свалени килограма!

# 864
Така..
Имам леко подозрение, че сутрешният блок може да мине и без величайшото ми присъствие hahaha, но предаване ще има.
Да не говоря наизуст де, но Жаклин Вагенщайн ми каза, че от предаването ще ми се обадят утре да уточнят, и това ме усъмни /в смисъл - защо не днес/, но както и да е.
Важното е гласност да има, не кой участва.
Защото в България трябва всичко да се прави в последния момент, да не можеш никакви планове да си направиш и да стоиш диванчапраз и да ги чакаш . Laughing

За какво ще е предаването? Може да се гледа онлайн, но със закъснение , като качат блока в нетерата.  Peace

# 865
Не знам какво да те посъветвам, тези 2-3 кг. може да са ти само в гърдите, от млякото  и като спреш да кърмиш да се махнат  newsm78

Не, на дупето и корема са, усещам си ги. Гърдите ми са меки и не са големи, все едно не кърмя.

# 866
Здравейте !
Признавам днес и вчера нищо не съм чела . Утре ще наваксвам . Минавам само да ви почерпя за своята пета месечинка тук .

Ето и снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217162
Мярнах  , че днес имаме рожденичка - Наирянка, честит рожден ден ! Пожелавам ти щастие , усмивки и воля да преследваш мечтите си !   bouquet

# 867
mama_nat аз също бях 68кг като теб, то в линийката ми се вижда, ако искаш можеш да пробваш с 1/1 при мен действа, а и не е толкова трудно колкото 5/5 или 4/3, ти ще си прецениш, аз само давам идеи, пожелавам ти успех в отслабването и много търпение и воля   bouquet

Благодаря ти за съвета! Определено ще се възползвам, ако видя, че ми е трудно. Инат и воля не ми липсват, а търпение. Иска ми се по-бързо да отслабна, но ако смятате, че 4/3 не е удачен вариант, готова съм да се поправя. Всъщност, нека минат една две седмици, да видя резултатите, пък после пак ще помисля.
Честит Рожден Ден на Наирянка. Жива и здрава! Успех в постигането на целта!   bouquet

# 868
  • Пловдив
Не мога да насмогна да ви благодаря за поздравите! Simple Smile

Чувам пак някакво предаване ще има за диетата...не им ли омръзна да назидават и да поучават. Знам, че има рискове и опасности в диетата. То каквото и да яде човек и в БГ и в Русия и в САЩ все ще се мре, но въпроса за мен е поне за малко да започна да си харесвам и обвивката, а че душевно съм извисена и прекрасна си зная отдавна Simple Smile

Днес ме изумиха от изненади и приятни обаждания, комплименти и писма....прибрах се с такси защото не можех да си изнеса цветята....ПАртито за РД е в събота. Ехеее, от там вече ще ви покажа снимки Simple Smile

Благодаря ви, слънчеви дюканески!  love001

# 869
Аз искам само да ви кажа, че съм Дюканка от 29.03.08 и съм -17 кг. !!!
Редовно ви чета, но не пиша и не задавам въпроси, защото вие ми отговаряте без да искам..... просто темите ви са пълни с инфо, а аз имам и двете книги!
За см. не ми се говори почти от всякъде съм - двуцифрени числа  Shocked все пак съм стриктна, с едно изключение на рожденния ми ден / 11.06/ и доста време си постоях на -16кг. ама съм упорита и ината като магаре! На мен ми харесва режимната храна!
Пожелавам ви на всички вас много - - - - - - - - - - -  от всякъде!

Общи условия

Активация на акаунт