Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 756
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 840

в криза съм... Rage нямам ролца (рулца) от раци, незнам къде да си намеря вкусни, МОЛЯ КАЖЕТЕ в Кауфланд има ли хубави рулца от раци, защото аз си взех едни от 79ст. ама толкова сухи бяха, направо за боклука
[/quote]

Правилният въпрос е не" откъде",а "какви"рулца.Аз съм им почитател от много години.Преди нямяше гадни,но се появиха разни на които пише"произход Китай" и сега трябва да се внимава от къде са.Всички скандинавски,тайвански,тайландски,литовски и латвииски са хубави.Всъщност ,всички-без "произход Китай".

# 841
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Имам бебе на 14 месеца и я кърмя.

Каква ударна?  ooooh! ooooh!

Има трета олекотена за кърмачки. Виж на първа страница и в блог-сайта http://dukanskirecepti.wordpress.com

При твърде бързо сваляне в кърмата се отделят токсини и не е добре за бебето!

# 842
  • Бургас
Transalpine,според мен ти имаш малко за сваляне ,а както знаем винаги малкото кг се свалят по трудно.
Другото което бих ти казала е че не е трябвало ама хич  да правиш  ударен докато кърмиш, а и храната ти е малко и организмът ти е в шок,тъй като изисква калории заради кърменето.
Сега ако искаш прочети 3 олекотена и дано имаш успех скоро.

# 843

Венерас, чудесно телце си заформила, дано никога повече не видиш уклон надясно на Кантарев/само ако влезеш в подклуба на клуба Wink

Pilito.А дано дай боже след някоя и друга годинка и аз да стана мама.
Ама с кантарев ще се бориме-вече знам как. Hug

# 844
Transalpine , не искам да те обидя , но ако беше прочела по- внимателно щеше да видиш , че щом още кърмиш си за трета олекотена , а пък и кг ти за сваляне са нищожно малко Peace. Опитай само със спорт според мен newsm78

# 845
  • UK
  Трансалпин щом кърмиш, трябва да си на трета олекотена фаза, която е за кърмачки. Ти имаш и много малко за сваляне, така че сигурно затова не си тръгнала надолу, все още Mr. Green Мини на олекотената, стой си режимна и имай търпение. В него му е цаката
 Венерас, душа, завиждам и то не благородно. Моят баркон се срути завинаги Embarassed То без сутиен направо няма никой там горе Mr. Green
  Наирянка newsm59 и честити -20кг. Никак не са малко, както казваш
 Hug

# 846
bermudez, не се обиждам, приемам критика Flutter Само със спорт не става при мен, трябва да си стресна организма с нещо друго. ooooh!
Както вече писах, нормално се храня както в олекотената фаза. Затова реших да рискувам с ударната. На бебето нищо му няма, не й се отразява видимо, а кърма имам в изобилие. Embarassed
Дали пък Кола Лайт не обърква нещата, все пак досега не пиех газирано.

Преди да се разпиша тук, си зададох въпросите в дюканския блог с рецептите и др. материали. Там едно момиче се изказа, че Дюкан се прави не повече от 1-2 пъти в живота. Как да го разбирам това? newsm78 Означава ли, че след повече опити няма да действа, дори ако килограмите за сваляне действително са много?

# 847
Свидничка, гадно е знам . Но по добре слабички с малки балкони, от колкото дебеланки с големи. Hug
Моя още се държи ,ама предполагам като забременея и родя каква трагедия ще е с голямия бюст. Ама няма  да се тръшкам от сега я.

# 848
Привет от "родна" земя Laughing

Включвам се само да ви кажа да гледате сутрешния блок по БНТ в сряда, 02.07.

Сега се връщам да чета, дано ми стигнат силите, че съм скапана, а вие сте писали, писали... Crazy

Ей хора, обичайте си домовете - по-хубаво от в къщи н-я-м-а! Naughty Party

# 849
  • Варна
Привет от "родна" земя Laughing

Включвам се само да ви кажа да гледате сутрешния блок по БНТ в сряда, 02.07.

Сега се връщам да чета, дано ми стигнат силите, че съм скапана, а вие сте писали, писали... Crazy

Ей хора, обичайте си домовете - по-хубаво от в къщи н-я-м-а! Naughty Party

Ори, предаването ли ще е тогава ?
Ще можеш ли да попиташ, ако имаш възможност- все пак дали има някакво ограничение във времето за спазване на непрекъсната 2-ра фаза. Наистина в книгата има писано много малко за сваляне на над 20 кг. примерно, а тогава 2-ра фаза трябва да се спазва над 6 месеца. Дали не му става множко на организма ?

Добре си се завърнала  newsm51 newsm47

# 850
Здравейте мили дами!
Вече с гордост мога да се нарека Дюканка и да помоля да ме приемете във вашите стройни редици!
Започнах от 20.06. с начално тегло 68 кг.Първата фаза беше 7 дни и свалих 3 кг. Във втора фаза съм от 27.06. Въртя дните 4/3. Както някоя от вас беше споменала петък, събота и неделя са дните за прегрешение със зеленчуци. Отдавна ви чета, изчетох и всичко, което е публикувано на първа страничка и смятам, че съм добре информирана. Прегрешения нямам. Дано да е така и занапред. Стриктна съм и смятам този път да успея. Лошото при мен е, че изгубих всякакъв апетит. Не ми се яде, но се насилвам и не пропускам хранене. Следя си количеството вода, нямам проблем с 00. Убедих се, че трябва да се мерят сантиметри, а не килограми, защото вече успях да се нацедя в едни дънки, които са ми от преди да забременея. Вярно изглеждам като варена наденица, а и дънките са ластични, но все пак EmbarassedТогава бях 56 кг, но сега целта ми е да стигна до 54. Това е отчетът от мен. Прегръщам ви всички и се радвам, че ви има, защото почти се бях отчаяла, че някога ще си върна предишното тегло.  bouquet  Hug

ПП Приемам всякакви съвети. Колкото и да съм чела, вашият опит е безценен.

# 851
  • Бургас
А он-лайн дали ще може да се гледа   БНТ  newsm78

# 852
  • Варна
Transalpine, и според мен имаш да сваляш малко и затова не мърда кантара. Още повече, че се храниш почти като в 3-та олекотена. Направих 8 дни ударна, защото при мен килограмите бяха много. Не знам какво да те посъветвам, тези 2-3 кг. може да са ти само в гърдите, от млякото  и като спреш да кърмиш да се махнат  newsm78

# 853
Здравейте и от мен - стриктно съм с вас и така:от 20.05.2008-76кг сега 30.06.2008-66кг и за капак вчера правихме кръщене на малкия и прегреших с малко торта и чаша бира и тази сутрин със страх се качих на кантара но за моя радост той се оказа благосклонен и пак ми даде минусче.Много ви харесвам и се ядосвам на това че все нямам време да пиша и  чета  повече защото двете ми дечица имат постоянна нужда от грижи а и  ми беше развален компютъра -отплеснах се но само исках още веднъж да потвърдя че диетата работи а аз се чувствам страхотно.

# 854
Наирянка,да си жива,здрава и много обичана .Желая ти хубаво изживяване! Wink newsm51 newsm59
Ори,ще гледаме,ама да ни поздравиш! Naughty  love001  love001
Четох само последната страничка Embarassed
Поздрави на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт