Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 765
  • 1 053
  •   2
Отговори
# 630

Е,.......50 грама няма да обърнат каруцата...... Hug

# 631
Уха,както съм гладнааааааааааааа! Hug Hug Hug Hug hahaha Joy Joy Joy

# 632
Да ви попитам тези, които са стартирали от 100+кг, а и не само - колко е нормално да свалиш през ударния етап? Мъжа ми свали само 2 кг и мисли, че е много малко. Дали не бъркаме някъде  Thinking

Различно е, но от мъжете писали тук съм с впечатление, че свалят много и на мен ми се виждат малко 2 кг, но пък ако е правил скоро някакви опити за отслабване е напълно възможно и друг вариант има-  скоро да загуби за кратко повечко килограми.

Поци с 0.50 не мога, без тях мога,  почна ли, обърнала съм каруцата Joy Joy Joy, но ти си пийвай, ще ти се радваме  Wink/ не знам ,всъщност не си спомням от режима ли си или само наминаваш?/

# 633
Здравейте сладурани,  Simple Smile
Голям стимул сте за всички започващи! Отне ми няколко дни докато ви изчета. Поздравления за постигнатите резултати! newsm10
От 30 май, се включих в редиците Дюкански, накратко: започнах с 5 дни ударен режим, след което минах на 5пз/5п
до момента съм  -7 кг, което е направо ......успех...е има още много..но и то ще стане полека лека.
лека вечер....

# 634
Обърках темите, извинения Hug

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 21:27 от птица

# 635
Дари, добре дошла, чудесен резултат за има -няма месец  bouquet
Успех с режима Hug!

Момичета, някой виждал ли е някъде в България кока кола ZERO ?

За втори път пия, първия в Турция, сега в Гърция, даже си донесох стекче/хората си накупуваха кво ли не, аз кола влача чак от там Joy Joy/
Според мен е много по-добра от колаа лайт, не толкова сладко-захарна и ми е много вкусна.
Дано и тук пуснат такава.

Виждали ли сте на пазара зеленчуковото олио / от домати, кратсаваици, пипер и знам ли кво още /? Ккаво мислите за него като за намазване на тавичката за печене ?

# 636
amsimom 

Минавам само,минавам

# 637
Питам - като по-вещи ми кажете в калкулатора на Дюкан, максимално достигнато тегло писах килограмите в края на бремеността си. Така ли трябваше? newsm78

# 638
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...но ти си пийвай, ще ти се радваме  Wink/ не знам ,всъщност не си спомням от режима ли си или само наминаваш?/
Mr. Green поци е мАж  Mr. Green и е автор на теамата "Как да отслабнем със сланина"  Crazy
наздраве Поци ние дюканките ще пийнем, ама друг път  Sunglasses

и да покажа ново дупе в нова пола  Mr. Green

# 639
Питам - като по-вещи ми кажете в калкулатора на Дюкан, максимално достигнато тегло писах килограмите в края на бремеността си. Така ли трябваше? newsm78
Аз писах точно тези кг. написах , но не знам дали е правилно  newsm78 !

# 640
Гуди,  Hugчудесно ти стои поличката, чак на мен ми се приноси, ама...ще почакам Rolling Eyes

Е отслабва ли се със сланина?Той за това слага тия месца, лекичко обвити със сланинка. За съжаление не мога да правя неговата диета никога Cry, изобщо не ям сланина, органически я мразя и никога не съм я яла. Внеговата тема позволява ли се алкохол?

# 641
  • София
Аз писах точно тези кг. написах , но не знам дали е правилно  newsm78 !
Килограмите, достигнати при бременност, не се зачитат. Peace
Гуди  Hug, я кво дупе!    bouquet Браво на теб!  bouquet

# 642
Цитат

Минавам само,минавам
Да ви кажа в последната седмица и аз само наминавах насам за събиране на информация и за кураж Wink, ама май ще се позадържа newsm47 Започнах в понеделник, за 5 ударни дни смъкнах само 2,4 кг - казвам само защото на фона на очакващите ме общо 17 кг ми се вижда малко Sad Но изчитайки вашите коментари се зареждам с воля и търпение да продължа Peace"
"Сланинската" диета и аз я прегледах - има някои сериозни предимства, като например свободното употребление на предпочитан алкохол Mr. Green

# 643
  • Лом
Момичета, някой виждал ли е някъде в България кока кола ZERO ?
amsimom  няма я! Ако познаваш някой,който пътува помоли го да ти я купува.На мен ми я носят от Германия.И не е хич скъпа.

# 644
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гуди,  Hugчудесно ти стои поличката, чак на мен ми се приноси, ама...ще почакам Rolling Eyes

Е отслабва ли се със сланина?...

Blush изчерпах си лимита за постове за цял месец напред, но не можах да се сдържа  Crazy
и на мен ми се носи, ноооо  Confused аз съм в евро годинки и ако си разходя поличката и дупето навън не само домашните ще се смеят, че се правя на "подФъркаче"  Flutter ще си я нося в къщи  Peace

а за темичката на Поци, (дано някой пусне линкче) основното беше: жулиш сланина яко  Mr. Green и я разграждаш с алкохол и умерено движение. 
Поци, четох диагонално и със затворени очи (хилех се) и може да съм пропуснала нещо  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт