Все повече щастливи ЮЛСКИ мами гушкат свойте беборани (тема 71)

• 13 344
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Kisa, мисля, че номерът при тези кошарки е първо да се разгъне горната част, докато долната е все още сгъната. При нас поне беше така. Не знам дали имате цяла конструкция долу или е само на дългите страни, но ако имате на всички страни, става така - първо разгъваш горните дълги, а после долните, след което горните къси и след тях - долните. Малко особено звучи и е трудно за обяснение, ама това е. Сигурно е поне, че не е счупена. Simple Smile

# 106
Честита беболинка на мама Мqrr!Живи и здрави!
amarinova според мен няма място за притеснение както са ти писали и момичетата преди мен!Това си е нормално тегло за седмицата, а и тоновете са супер!Аз също имах така един преглед при който според ехографа ми отчете ,че малчо е наддал за три седмици 50гр Shocked но не съм се притеснявала ,а и доки ме успокои защото на предишния преглед пък кг бяха прекалено много за седмицата ,която бях!Понякога не могат да се измерят точно заради позицията или движенията и дават големи отклонения в това тегло!Не се притеснявай всичко е наред,за две седмици ще порасне още много,яж си нормално!

# 107
Мерси на всички които се включиха Hug

Просто на моята лекарка и се стори притеснително, че през цялата бременност бебето растеше с две седмици напред, а сега за един месец и нищо. ooooh! До сега ми казваше, че бебето е много голямо, да си изтегля по-рано датата за секциото, а днес каза, да не бързаме да го вадим толкова рано, че сега пък било много мъничко (2650 гр за мен лично изобщо не е малко, като се има на предвид, че аз имам още две седмици до операцията). Иначе за съвет ми каза да пия витамини, това щяло да помогне на бебето да си дръпне от моето тегло Simple Smile Другата седмица съм при лекаря, при когото ще раждам в Токуда, да видим той какво ще каже. Сигурна бях, че няма място за притеснение, обаче като ми го изтърси това днес #Crazy

# 108
Ех,тъкмо си мислех какво ли става с Астарта и ето ти новинка.Да и е жив и здрав сина!На нея бързо възстановяване,а на цялото семейство мноооого щастие! Честита дъщеричка и на Mqrr!И на вас пожелавам много здраве ,щастие и любов! Сисони,браво  bouquetЧестито дипломиране!  umnikuu Амаринова,ако бебето е добре откъм тонове и плацентата е с нормално развитие незнам дали трябва да се притесняваш.Преди 10 год. нямаше такава апаратура и всички като ми видеха корема,а и на база качени кг.-20 казваха,че ще родя голямо бебе.Е,роди се дъщеря ми в 9 мес. 8 дена преди термин с тегло-2400.С малката дъщеря качих 14 кг.,тя също се роди в 9-я мес.,две седмици преди термин с тегло-2600.Тогава ми казаха,че и да искам големи бебета не мога да родя.За това сега казват,че максимум 3000-3200 щяло да бъде,ама то не се знае.След толкоз много приказки дано поне малко съм те поуспокоила-важното с бебето всичко друго да е наред.

# 109
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА MQRR!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!
Aгата мисля че това й е хватката на кошарата, ще пробваме след малко трябва да стане. ketito точно така става от едната страна, но не иска да застане, все се чупи наляво или надясно. Ieppe отдолу е различна конструкцията със средна дърпалка, на Cangaroo e.
amarinova въобще не се притеснявай ето виж теглото по седмици съвсем в нормите си е:
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=c … AdInfo%403a790558

# 110
честито бебче на Астарта!

Честото и на MQRR!

Искам да ви кажа, че до сега нито един от двата ми доктора не ми е казал колко тежи бебка Rolling Eyes
И не знам дали е по-добре ама поне не се шашкам. Казват ми само, че е в нормалните граници и се развива за седмиците си , но колко тежи, не!
Спокойно ехографите съм чула, че дават отклонение и затова повечето не се наемат да дадат конкретна цифра за кг. Peace

п.п Мъжа отиде да гледа мача навън на беседката, а аз се разсъблякох по сутиен и бикини и ми е хлад Simple Smile

# 111
  • София
amarinova, не им се впрягай толкова на ехографите. На мен на един от прегледите излезе, че бебето не само, че не е порастнало, ами даже е отслабнало  Shocked Много се бях разтревожила, но всички тук ме успокоиха. Просто не може да им се вярва чак толкова.
На следващите прегледи бебчето ми си беше добре и сега си е така.
Дано се родят здрави всички бебета!  Praynig

Те и Астарта я плашеха с голямо бебе, пък то излезе 3200г. Не е малко, но си е нормално.  Peace Да й е жив и здрав и втория син.

ЧЕСТИТО НА MQRR!!! Да я радва много дъщеричката!

# 112
Честито на Астарта и на Мqrr!! Да са им здравички новите дечица и много да ги радват   bouquet Чудя се как ли ще се казва синчето на Астартата.. newsm78

амаринова, радвам се много, че си се успокоила. Аз сега се сетих, че може да ти е казала да не бързаш със секциото, за да може при нея да родиш. Докитата могат да станат подли, когато разберат, че им изневеряваш  Wink

Нали в болницата се ходи без лак за нокти. Дали може обаче да съм с безцветен?

Aууу, да ви разкажа една история достойна за книга/филм за естественото (ама е твърде екстремно за мен) - та една състудентка (японка) ми разказа днес как е раждала - първото си дете е родила вкъщи във ваната с акушерка. Акушерката е използвала ароматотерапия и билкови отвари, за да намалява болките. Та състудентката ми май не е ходила и на никакви ехографи и не признава апаратурата и обезболяващите. Сега е бременна за втори път и пак ще процедира както първият  Shocked

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 22:09 от jollity

# 113
Ами и на мен лекаря в Токуда до сега никога не ми е казвал тегло, защото според него ехографите давали отклонения. Казва, че си е в нормата, че се развива добре. Ама тая лекарка днес как ме изплаши, направо си се притесних  #2gunfire

# 114
  • София
На вас дадоха ли ви вече тия обенни карти за раждането? И колко време преди термина се дават?

# 115
Честити нови бебенца, да са живи и здрави, бързо възстановяване на майките. Много са телеграфни разказите, обаче. Или не искат да ни стряскат, или просто емоцията е изтрила всичко в момента, може би и от двете по малко, или пък е прекалено скоро...Да питам мамите, родили със секцио - колко време след операцията си раздвижихте краката след спинална упойка? Някоя има ли главоболие?

# 116
  • София
Честита радост на Астарта и на Мqrr ! Да са живи и здрави бебоците!

ra2, краката можех да си мърдам скоро след като бях в реанимация, станах на следващия ден. Главоболие не съм имала, надявам се и този път да нямам.

ToHu_ , дадоха ми картата и направлението около месец преди термина.

# 117
Нали в болницата се ходи без лак за нокти. Дали може обаче да съм с безцветен
Целта на ходенето без лак в болницата е да може да се наблюдава периферното кръвоснабдяване особено по време на операция!Та от този гледна точка си мисля че ако си наистина си с безцветен лак,не би трябвало да ти правят проблеми! Peace
Но със сигурност не ходете с грим!Най-малкото защото като се размаже(а това е неизбежно)ще изглеждате ужасно!

# 118
Честито на новите мами, да са живи и здрави бебчетата им и много да ги слушат

# 119
Ра2, още следобяд си мърдах краката, но и спях доста. Имах тежко раждане, започнало нормално и имах доста успокоителни и разни такива в системите. Така че в първия момент в който се събудих следобяд се размърдах. Но първото ми ставане беше сутринта и беше  Sick Главоболие нямах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт