Все повече щастливи ЮЛСКИ мами гушкат свойте беборани (тема 71)

• 13 357
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Доки каза, че бебето не е пораснало изобщо от миналия месец. #Crazy Каза, че си отговаря уж на седмиците, но като тегло било много мъничко. Та значи в момента съм 36 г.с., а бебето тежи 2650 гр. След 2 седмици имам планово секцио. Мислите ли, че щом за месец не е наддало, сега за 2 седмици ще наддаде поне малко. И какво да правя за да порасне бебчо? Да ям ли повече? Да пия ли витамини? Изобщо приемам всякакви съвети.Освен това слуша тоновете - 140, плацентата е втора степен на зрялост. Дали има място за някакво притеснение? Tired
В 32 г.с. 2650 гр. ли беше, че не е пораснало до сега Rolling Eyes?От 1 месец ли не си ходила на консултация? Това тегло за сега не е много голямо, въпреки,че е относително - нали знаеш ,че не е точно винаги...Ама и предишния път ме съмнява да е било точно 2650 гр. за 32 седмица си е доста голямо бебе това ..така ,че може и да е пораснало..ехографските кг. не винаги отговарят на истината..
 Моята плацента е 2-3 степен на зрялост, прави се запис на тоновете - поне 30 мин, за да се види как се държи бебето по-дълго време.
 А пулс 140 си е съвсем добре...Мисля че ти пълнят главата с глупости, иди и при друг лекар. Peace
 Аз направих така, мненията съвпадат до момента и съм склонна да вярвам,че се налага преди термин да вадим бебето, въпреки,че си расте бебето добре и с узрялата плацента - корема ми расте очевадно, а и ехографа така показва...Все пак докторята си знаят.. Peace Но винаги- поне 2 мнения  Peace и споко  Hug
Име имаме избрано - Павел Heart Eyes

# 91
Хайде, честито и на новото мамче, да й е жива и здрава дъщеричката Simple Smile))

Предната мацка дето искаше да си продава нещо си в нашата тема я пратих на Информирай модератор и я тръкнаха от темата...

# 92
Честито на Астарта и Mqrr!!!!   bouquet
Супер е наистина с толкова много бебета всеки ден!  Sunglasses

Vessi_to, като ти прочетох поста за свекървата-акушерка от Карлово и ми се струва, че направих една връзка, ама я да ти отперя един въпрос: Твоят мъж да няма брат на име Радослав? А на Радослав жена му да се казва Валентина??

# 93
  • Варна
Честито на Астарта и Mqrr!!!!   bouquet
Супер е наистина с толкова много бебета всеки ден!  Sunglasses

Vessi_to, като ти прочетох поста за свекървата-акушерка от Карлово и ми се струва, че направих една връзка, ама я да ти отперя един въпрос: Твоят мъж да няма брат на име Радослав? А на Радослав жена му да се казва Валентина??

Има да  Crazy

# 94
  • София
Чухте ли по новините, че майката родила в трамвай е изоставила детето. Била клошарка и така направила с всичките си деца. Идва , ражда, къпе се и си отива. На излизане преровила кофите пред болницата. #Crazy

# 95
  • Варна
Чухте ли по новините, че майката родила в трамвай е изоставила детето. Била клошарка и така направила с всичките си деца. Идва , ражда, къпе се и си отива. На излизане преровила кофите пред болницата. #Crazy
Сега щяла да ражда и от негър, тва последното било от китаец... Crazy

# 96
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА MQRR!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ  bouquet

# 97
  • Sofia
Честита бебка на Mqrr!

Амаринова, ти в Токуда ли ходеше? При кой лекар? На мен винаги ми казват да имам предвид, че тези измервания не са съвсем точни. А и защо пък 2650 в 36 седмица да е малко newsm78 Сестра ми влезе в 9 месец с бебе 2200 и си роди 3200 дъщеричка, съвсем в норма.
Кое точно ти казаха, че е притеснително? Rolling Eyes Че е толкова килограми или че няма промяна?

Кетито, и ние още се мъчим с името Mr. Green

# 98
Момичета да питам тези, които си взеха от преносимите кошари за спане и игра как се сглобяват и разглобяват? Малко тъп въпрос ама ни я дадоха разглобена, сглобихме си я, но от едната страна механизма не иска "да захапе", та се чудим дали е счупен  newsm78 и не можем да я разглобим  Mr. Green

Без проблем трябва да става всяко сглобяване и разглобяване. Ако още сега прави проблем, еми какво остава за после като почнете да я употребявате? Явно е дефектна, направо да ви я сменят.

Киса, дръпни средната дърпалка на дъното на кошарката. След това опъни всички механизми. И после пусни пак средната дърпалка да се опъне. Мисля, че сравнително добре обясних  Laughing Пърли, не е дефект на кошарката, мисля, че всички от тоя тип така се сгъват и разгъват. Може като сте оправяли вашата да се е самонаместило добре и да не сте разбрали. Даже мисля в упътването пише кое след кое следва, защото ако се смени реда и не става

Честита дъщеричка и на Mqrr

# 99
  • София
ЧЕСТИТИ ДУШИЧКИ НА АСТАРТА И MQRR    bouquet

# 100
  • София
Киса Механизма е като дръжка-стиска се. Но може като се стисне да се изправи и на едната и на другата страна/ако ме разбираш/ Ако виси на ляво стискаш и се опитваш да го пречупиш да виси на дясно. И после вдигаш. Ако не разбра питай пак Hug

# 101
amarinova, много малко вероятно ми се струва в 32г.с. бебето да е тежало толкова, колкото и сега. А сегашното му тегло пък изобщо не ми се струва малко. Аз съм в 36.г.с. 5 дни и моето бебе е към 2.800, момче. Не знам ти какво бебче чакаш, но момиченцата по принцип са си по-мънички, но и за момче теглото изобщо не мис е струва малко. Нещо или те мотае този лекар или той се е замотал. Thinking Пулс 140 не е ли нормален, все пак!?

Честити да са бебенцата на Астарта и Мюр! bouquet Вече на всяко влизане има по някое - голяма радост! Hug

# 102
  • Варна
Ох, момичета, много ми е тежко ве4е, ама съм някак си по-спокойна , че малко оставааааа...Днес като ми се обади към 11.30 на обед Инка толкова... облекчена и доволна звучеше.. Искам всички така да звучим след операция или раждане.. Щастливи, доволни, спокойни.. майки Дай Боже  Heart Eyes
Ох искам да ви лепна снимка от неделя да видите какъв кит съм станала ама не мога нещо да се справя, след малко моя човек ще накарам  Peace Mr. Green

# 103
Амаринова, мисля, че твоят доктор не е измерил бебето добре предния път. Проверих и в книгата си /36 гс -2200/ , и в календара на 9 месеца /36г.с. 2600 г./. Мисля, че нямаш основания за притеснения и бебчо се развива добре.
Емзи, браво, много бързо си се справила!
БРАВО И НА АСТАРТА! ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ, МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТИ!

# 104
ЧЕСТИТО на ИНКА , АСТАРТА и Мюр!!!
да са живи и здрави малките-големи юнаци!!!

Общи условия

Активация на акаунт