Все повече щастливи ЮЛСКИ мами гушкат свойте беборани (тема 71)

• 13 367
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Ох, абе ние ще се отървем след седмица-две (кой когато ще си ражда, де...) ама на Августинките не им завиждам.

ПКРЪСТЕВА, дето се чудиш - не знам коя от нас ще роди по-рано, всичко да мине добре е въпросът нали така Simple Smile

Кети, айде в теб ни е надеждата за бързо и леко с това разкритие Simple Smile

# 76
Аз няколко дни нямах нет и сега виждам колко много нови бебчета има.
Да са живи и здрави всички малки бебоци и бързо възстановяване на техните майки!
На всички мами които са 2 в 1 леко и безпроблемно раждане Hug

# 77
  • Sofia
Честито на Инка и Астарта, да са им живи и здрави синовете!  newsm44

# 78
Момичета, пожелавам лека вечер и всичко да е наред с тези, които са тръгнали да раждат да мине леко, а на другите гуш на коремчетата и да се пазят Hug

# 79
Емзи, разкажи как мина раждането.  Hug

# 80
Aelia,раждането мина много по-лесно отколкото очаквах. Както си готвех в къщи към 17.30 на 13.06. ми изтекоха водите. Отидохме в болницата в 18.20 и имах 2 см разкритие и никакви контракции. Около 19.20 ми започнаха контракциите и в 23.25 след 4 напъна и малко помощ от лекаря (имам 3 шева) родих. Не са ми слагали епидорална упойка, а само малко обезболяващи от сорта на нош-па. Оказа се, че се е наложило епизотомия защото бебката е била с увита пъпна връв. Веднага след раждането изпитваш огромно облекчение и направо забравяш за болката.На 4-5 ден след раждането вече се чувствах супер. Така, че момичета не се притеснявайте, не е толкова страшно.

# 81
Честит син на Астарта! Да е здрав, бързо да наддава и да радва всички наоколо!
Sisoni честито дипломиране   bouquet дано е минала лесно защитата Wink
разбирам, че има навити за среща- какво ще кажете за утре в 8 ? Само дайте предложение къде да се чакаме. Тъкмо ще уговорим и пазаруването.
Аз съм на линия за когато и където решите.
Да се отчета за днешния предглед. Всичко е наред с бебката, няма изгледи още да се ражда, добре си е разположена, прогноза за начина на раждане - нормално. Докито първо опипа тумбака обстойно с ръце и остана много доволен. Официално съм включена в списъка на раждащите при него  Laughing Вика ме на преглед на 16-ти юли "ако не съм родила дотогава в тия жеги".  Ама защо всички ми казват да бързам да раждам  newsm78 аз пък не искам още, харесва си ми тумбачето и ми е приятно да усещам малката палавница в него  preggo
Момичета да питам тези, които си взеха от преносимите кошари за спане и игра как се сглобяват и разглобяват? Малко тъп въпрос ама ни я дадоха разглобена, сглобихме си я, но от едната страна механизма не иска "да захапе", та се чудим дали е счупен  newsm78 и не можем да я разглобим  Mr. Green

# 82
ЧЕСТИТО НА АСТРАТА!!!МНОГО СЕ РАДВАМ,ЧЕ ВСИЧКО Е МИНАЛО ДОБРЕ!!!МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ИМ ЖЕЛАЯ!!!  bouquet

# 83
Да е живо и здраво бебчето на АСТАРТА,  newsm51 newsm07 yesyesпожелавам им много щастливи мигове заедно, а относно краката, моите са подути почти от една седмица и не спадат, попитах генеколожката ми , според нея било нормално , причина били жегите. Въпреки че стоя в помещение с климатик и е хладничко , резултатът е просто никакъв. Weary

# 84
Момичета да питам тези, които си взеха от преносимите кошари за спане и игра как се сглобяват и разглобяват? Малко тъп въпрос ама ни я дадоха разглобена, сглобихме си я, но от едната страна механизма не иска "да захапе", та се чудим дали е счупен  newsm78 и не можем да я разглобим  Mr. Green

Без проблем трябва да става всяко сглобяване и разглобяване. Ако още сега прави проблем, еми какво остава за после като почнете да я употребявате? Явно е дефектна, направо да ви я сменят.

# 85
Агата, вярно една аптека мазила измазах Crazy
Аз като лежа не спадат, но ако не легна стават зверски надути. Вчера детето без да иска ме настъпи по левия ми крак, който е по-проблемен, щях да се напишкам от болка.

А тия с обявите си наистина ми досаждат, кой си купува люлка или адаптирано преди да роди Shocked

Астарта е родила нормално, някой беше питал по-нагоре.

# 86
Здравейте, първо искам да честитя на Инка и на Астрата! Да са им живи и здрави съкровищата и много да ги слушкат и да ги радват!  bouquet

Момичета, сега се връщам от преглед и съм доста притеснена. Доки каза, че бебето не е пораснало изобщо от миналия месец. #Crazy Каза, че си отговаря уж на седмиците, но като тегло било много мъничко. Та значи в момента съм 36 г.с., а бебето тежи 2650 гр. След 2 седмици имам планово секцио. Мислите ли, че щом за месец не е наддало, сега за 2 седмици ще наддаде поне малко. И какво да правя за да порасне бебчо? Да ям ли повече? Да пия ли витамини? Изобщо приемам всякакви съвети.Освен това слуша тоновете - 140, плацентата е втора степен на зрялост. Дали има място за някакво притеснение? Tired

# 87
Амаринова, той не ти ли даде съвет какво да правиш Shocked

# 88
Момичета, ужасно много пишете и не мога да ви изчета, за да се включа и аз.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙКИ! ДА СИ ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!

Освен това да добавя една щъркелова вест:
ДНЕС MQRR Е РОДИЛА СВОЯТА ДЪЩЕРИЧКА МИРЯНА!!!
Подробности все още не знам.

# 89
  • София
Момичета всички ли сте си избрали вече имена newsm78 Мен пак ме привличат изчанчените нещо.
    Първо си харесвах Маги, после Ема, Лора, Кристин................. newsm78 Написала съм си още 10-тина, ама нищо не мога да реша.

ЧЕСТИТО НА МАМА МЮРР  Hug Супеееер продължават бебчовците. Искат да излизат топло им е вътре, а не знаят , че и навън е така Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт