Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност?
Какви са страничните ефекти на прогестерона?
Какви са някои обичайни симптоми на бременността, които майките изпитват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност?
-
Какви са страничните ефекти на прогестерона?
-
Какви са някои обичайни симптоми на бременността, които майките изпитват?
Обичайните симптоми на бременността включват умора, повишено обоняние, болезнени гърди, гадене и повръщане, разширени вени и промени в телесните размери. Важно е да се консултират с лекар при необичайни или тревожни симптоми. Майките могат да изпитат различни симптоми по време на бременност като умора, повишено обоняние, чувствителни гърди, гадене или повръщане, разширени вени и промени в телесните размери. Важно е да се консултирате с лекар относно необичайни или притеснителни симптоми.
-
Каква е продължителността на бременността и как се определя?
-
Какви са симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
Пожелавам ти да стане най-голямата акула, в рибешкия пасаж!
.
и постоянно ми се спи ( когато мога спя по 12 часа). Обаче не ми се гади и не съм повръщала! Много странно!
Аз също не искам да казвам до третия месец, но вчера една приятелка ми каза, че приличам на бременна, а когато се прибрах от работа пък една съседка ме посрещна с думите : "О, ще си имаме бебче, а?" и аз като гръмната! Но всичко отрекох, всичко!

Изнам ,че бременността предрасполага към появата им.Та се притеснявам да не стане още по видима и голяма и да не се появят още и още......Някой има ли подобен проблем?
Иначе и моя термин Е ПО МОИ изчисления 
Постоянно ми се спи и съм като пребита.Много ни уморяват тези малки мъничета!
Леле като си помисля каква надута булка ще бъда
.Но пък като се сетя,че в мен расте едно сладко пухкаво бебче и ми става добре.
да ти мине по-бързо корема.