Февруари е далече, но сега-бебо топли нашите сърца!

• 15 447
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, и аз да се запиша при февруарските мами - в четвъртък бях на доктор и ми определи термин 19.02.
Щастливо и безпроблемно дебелеене на всички.

# 76
Здравейте и от мен пак,бременелки.  love001  love001.Аз да си призная,не съм сигурна кога ми е термина,защото при изчисленията при последен цикъл и дата на зачеване има разминаване.Аз много добре знам кога съм заченала Embarassed.не знам дали ще повярвате,но се е случило още с първият път в който правихме любов без предпазни средства.(за 3,5 години)Имах доста сериозен проблем с гъбички, 10 г.ги лекувах,кога успешно кога не и преди 3 месеца ,след дълго лечение,док ме зарадва,че сме ги преборили и може да не се пазим  Wink.В деня(вечерта) на зачеването моето момче ме изненада като ме попита дали искам да си имаме бебе,а до скоро все избягваше темата.Бях на 7-то небе от щастие.В сряда сме при доки и ако всичко е наред ще може да определи дата на термина,макар че знам,че само 5% се раждат на нея,друго си е да се знае,нали?Разбрах също и че в събота са разрешени църковни бракове след 17.00ч. и може да я направим вечерна.Имаме вече уговорен DJ,сега остава и дата да си изберем за  marriedПриятен уикенд на всички newsm10

# 77
Момичета вижте какво открих смятам, че ще ви е интересно :

http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=2131415396

И още един вкарвате дата на зачеване и виждате бебчо :

http://yourembryo.blogspot.com/2007/06/see-your-baby_14.html

Вчера ходих при лекаря при който ще раждам на преглед. Вече имаме сърдечна дейност Mr. Green много съм щастлива , че до тук всичко е на ред. Лека и безпроблемна почивка на всички smile3503

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 12:41 от MayaG

# 78
MayaG ,поздравления.Но това,което ме изненада е как може да се чуе сърчицето толкова рано???Доколкото разбирам си в 5 седмица??? Confused
Radka80,това,което ти се случва е страхотно.Весело изкарване на сватбата,и моята предстои  Two Hearts

# 79

Radka80,това,което ти се случва е страхотно.Весело изкарване на сватбата,и моята предстои  Two Hearts
[/quote]  Мерси,Дари.Кога е твоята сватба?

# 80
Вчера ходих при лекаря при който ще раждам на преглед. Вече имаме сърдечна дейност Mr. Green много съм щастлива , че до тук всичко е на ред. Лека и безпроблемна почивка на всички smile3503

newsm78  Аз до вчера, което беше 6 седмици и един ден...на видеозон нищо не се виждаше - а ти сега ме застреля - сърдечна дейност  #Crazy
Или линийката не ти е верна  newsm78.....Нали говорим за ГЕСТАЦИОННА СЕДМИЦА ???? А те се броят от първия ден на последната ти менструация...

# 81
  • по света и у нас
Добре дошла на achko  Hug                             Mother of PearlS и на мен ми е чудно–сърчицето го чухме в 7г.с. и 3 дни???             Момичета за разширените вени и аз ги имам,засега не забелязвам спукани капилярчета.Ще следя с интерес вашите съвети.При мен на първо четене е проклетия запек.Някоя от вас страда ли подобно на мен?Взех мерки–доки ми изписа planten,опитвам се да ям киви,но само като го вкуся и  Sick .Пия и много течности но не помага много.Страх ме е че скоро ще се обадят и хемороидите ми(те са наследствени).Абе изобщо положението е от розово по розово.Ще се радвам на всякакви съвети.И още нещо интересно почнах да сънувам розови сънища,може би е от липсата на секс?Доки ми забрани през първото тримесечие и сега сме си като братче и сестриче с моичкия,а ни текат и на двамата лигите Joy Случва ли се и при вас нещо подобно?

# 82
Само аз ли повръщам като луда  Crossing Arms хем повръщам, хем дебелея  ooooh!

Hlapeto1, наистина съжалявам, дали все пак не е добре още един лекар да те види... 

Румяна, аз също обясних на моето хлапе, че не мога да го гушкам, защото трябва да пазим бебето и сега целия квартал вече знае, че чакаме бебе и че той също има бебе в корема  Joy  Лошото е, че все щъка по мен и като  Sick и той също се напъва и става една ...

# 83
Не сме го чули а го видяхме с вагинален и на мен ми се струва рано но доктора каза че след края на 4 г.с. вече е нормално да се формира. Линийката ми смятам си е наред, защото док също ми каза 5 седмица и няколко дни. По мои изчисления съм забременяла на 8 ден смятано от първият ден на последна менструация, която беше на 19 май. Може пък в Майчин дом Варна да им е много добър апарата не знам. newsm78 За мен важното е че всичко е наред.
И на линийката ми пише, че сърчицето на бебо вече бие така че аз съм спокойна явно не е чак толкова рано.

Последна редакция: сб, 28 юни 2008, 16:13 от MayaG

# 84
http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=2131415396
Здравейте сладки бъдещи мамчета простете ми за нахлуването в ваща темичка ама не се здържах да си припомня тези вълнения.Позволих си да ви дам някои позни линкове които аз и до дне ползвам  newsm51
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/659/37
http://www.zachatie.org/
 smile3521 дано са ви полезни и сладко бременеене ви желая lalalala

# 85
  • Стара Загора
mother-of-pearls,аз съм с твоя термин 19.02 и ние също видяхме сърчицето.То не се чува още.

# 86
  • по света и у нас
В 7г.с. видяхме и чухме сърдечната дейност,току що проверих имам и снимка с нещо като графика на тоновете(или туптенето). newsm78

# 87
Аз ходих на лекар в 7 г.с. и 6 дни.Тогава видях бебчето и чухме сърчицето му!На всички мами,които още не са го чули,им пожелавам съвсем скоро да се случи това!
Добре дошли на новите мамчета!  bouquet

# 88
Darima  по отношение на ирисовата диагностика  при нас стана случайно. Моя мъж отдавна ме врънкаше да идем на такова нещо и понеже имам познат лекар, които специализира  в тази област( но сега живее във Видин) еи така на маитап минахме да ни види на апарата. И поне от това което ми каза две неща се потвърдиха още при регистрирането на бременността 2 дни по-късно. Тои ми каза,че отдавна имам разширени вени и, че за в бъдеще ще ми създавали проблеми ако не се погрижа навреме, а също и че имам пясък в единия и камъни в другия бъбрек, което в женската консултация доктора го видя на апарата също. Та това е моя опит, не мога да изказвам мнение до колко е точна ирисовата диагностика, при нас беше малко на маитап, но поне не вреди.
 По въпроса за запека и мен ме поизмъчи тоя проблем. Но понеже както знаете не можем да пием лекарства с малки изключения, а и билковите методи се оказаха доста рисковани. Казаха ми че дори сената и рициновото масло предизвиквали специфични спазми на корема, които маи през началните седмици са опасни. Аз реших проблема с много плодове и сладко от рози. Помогнаха за половин ден. А личната лекарка ми каза да пробвам един метод на йогите. Сутрин още преди миенето на зъбите да се жабурка устата с екстра върджин зехтин и после да се пие или хладък чай с мед или мляко с мед кои каквото обичал. Било гадно, но помагало.Аз да си призная не опрях до този екзотичен метод защотот сладкото помогна, но ако пак закъсам може и да се прежаля. Ако някоя се престраши преди мен нека да сподели  Embarassed Peace не че ви навивам, но може да има и по-смели. Само да не ме  #2gunfire после:)
 Хаиде пак се улях с писане.............. Shocked

# 89
  • Бургас
Намерих и друга хубава статия за бебенцето и майката

Общи условия

Активация на акаунт