Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност?
Какви са страничните ефекти на прогестерона?
Какви са някои обичайни симптоми на бременността, които майките изпитват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност?
-
Какви са страничните ефекти на прогестерона?
-
Какви са някои обичайни симптоми на бременността, които майките изпитват?
Обичайните симптоми на бременността включват умора, повишено обоняние, болезнени гърди, гадене и повръщане, разширени вени и промени в телесните размери. Важно е да се консултират с лекар при необичайни или тревожни симптоми. Майките могат да изпитат различни симптоми по време на бременност като умора, повишено обоняние, чувствителни гърди, гадене или повръщане, разширени вени и промени в телесните размери. Важно е да се консултирате с лекар относно необичайни или притеснителни симптоми.
-
Каква е продължителността на бременността и как се определя?
-
Какви са симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
-те
..ако и в държавните болници беше така, а не ни приемаха като "на конвейер" сигурно много от мамите щяха да си останат в държавните болници да раждат, а не по частни клиники...

Днес се премерих на кантара и с очуда видах, че съм отслабнала с 1 кг. Явно е от жегите. И да ви се похваля, че днес си взех последния изпит и вече съм семестриално завършила-магистър 
и аз имам, но ми казаха, че не е проблем!
Шоколад (преди умирах за него) сега само черен шоколад, и то по едно парче на 3 дена, защото четох нещо за него... 
Но се надявам до февруари месец, всички да се знаем поименно