Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хълцането на бебето в корема?
Какво представлява записът на сърдечния ритъм и кога трябва да започне?
Какво представлява хълцането на бебето и какви могат да бъдат възможните значения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хълцането на бебето в корема?
-
Какво представлява записът на сърдечния ритъм и кога трябва да започне?
-
Какво представлява хълцането на бебето и какви могат да бъдат възможните значения?
-
Какви са промените в Кодекса на труда относно отпуските по майчинство и бащинство?
-
Какви са семинарите и обученията за естествено раждане и асистирането му?

Започвам да се притеснявам!!Дано милото да се е свряло и да си спи просто!
само се наливам с вода. Но като усетя че съм гладна си хапвам, според мен е нормално лятото да се хапва по малко.

Аз съм малко уморена сега, но ще наваксам с почивката.

Сега чакаме само мамите от Добрич да кажат как са с времето.А1И някой има ли идея и може ли да организира къде да се видим/заведение/,че на мен ми е трудно/нали съм работохоличка/ 
Ама ако имаше емотикон с голям гъз-по-подходящо щеше да е
Не си правете експерименти,хей!Не искам да ви плаша,ама моя съседка така завърши злополучно бременноста си от НЕядене!Незнам дали това е била основната причина/и по всяка вероятност не/,но бебетата черпят хранителни вещества от майките и ако те не се хранят-какво остава за тях?В никакъв случай не толерирам храненето за двама.Но е задължително правилното хранене.