Чай с нане, шиша, сладки - на мохабет при мамите "арабки" - 75

• 29 688
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Ще ме уморите от смяхх  Joy

Кате, той Хамди имаше снимки с някакво бебе пума ли беше, лъвче ли...., което го вози в колата си ...любител на животните е човека. А соколите са им част от културтата и наследството, няма начин. Хая е на снимките, които пуснах, симпатична е...

Наде, майка и на Хая е Алиа (починала е в катасрофа с хеликоптер), трета поред съпруга на йорданския крал е.

# 106
ехххх, очи пълни , ръце празни   Cry  

Ако пък е толкова навитак на соколите , да заповяда при мен- имаме 5-6 в работата. Като почнат да кръжат и цвърчат, ужас. И гнездото им беше точно над моя прозорец. Щом застана аз, надушват ме гадовете и почват да прехвърчат. Друг като застава си мируват  Rolling Eyes

Пък и сродни души ще намери, ще има с кой да бъбри на арабски. Само че незнайно защо емиратци няма при нас  newsm78  Rolling Eyes  Joy  Joy   Joy Сигурно им е хубаво там из пясъците с камилите, а ?  
Иначе може докато се разхожда да го уличи някой летящ памперс от прозореца /както мен за малко днес да ме улучи, ама бях бърза  Laughing  /.  Ми сега какво ми е виновно бебчето, че си е свършило работата, а майка му е решила да разчисти по най-бързия начин  Joy   Имам снимка на боклуците в двора, някой път ще я поднеса вместо сутрешно кафенце  Joy

Ани, да, тази с бебето на снимката е хубава. Ама имаше една, сестра на йордансския крал, по ездата си падаше и беше с малко мъжка муцуна....

# 107
Кате Акхиал, йа алби, събра ли багажа вече, ама то е грехота да си във Варна и да не топнеш поне едното краче в морето    grinning039

Абе, принцове, принцове, ама и натях им се случват инциденти   smile3502
http://www.fazza3.com/gallery/p17_sectionid/59/p17_imageid/4545

ПС първият линк беше грешен Wink

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 15:48 от I~Abra~I

# 108
  • София
AniSim, Само едно малко уточнение относно Хусейн Бин Талал-предходния крал на Йордания.Да, съпругите му са 4, но в никой момент от живота си той не е бил женен едновременно за две.Браковете му са последователни, след разводи или пък в случая с Алия - след смъртта й в катастрофата.
Абе момичета какво сте се разприказвали за мъже, вий у дома  или  по нета нали сте с арабски /кюрдски, пакистански и т.н/ красавци обвързани?! ShockedЩо гледате чуждите мъже?Харам,харам! Wink

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 15:50 от sarated

# 109
Ей ...двойно Ш ...я па ся ..бозавите европейци...че като са бозави не означава че няма красиви .Я ма виж мене Mr. Green ...бъзика на страна има мнооого красиви бели личности. Ти кат не ги харесваш,мноо важно. ( Кате,бъзикам се.. Wink)

А от тези нето сте пъснали ,всички са хубави, ама най ми допадна ония на Другарче и Петя. Иначе ''моя'' тип мъже е мааалко лекинко по в страни от вашия ,и понеже не обичам да споделям ''мъжете си''  ,ще погледам  от вашите.

# 110
Здравейте момичета  Hug, лелеееее как сте го подкарали днес, аз от един час седя и точа лиги ама това няма да е на добро, довечера 6те трябва да си търся повод да се скарам с  мъжо  newsm78..... и да си легна в другата стая, че имам лошия навик да говоря на сън, и ако взема да изтърся не6то  Rolling Eyes

# 111
Здравейте момичета  Hug, лелеееее как сте го подкарали днес, аз от един час седя и точа лиги ама това няма да е на добро, довечера 6те трябва да си търся повод да се скарам с  мъжо  newsm78..... и да си легна в другата стая, че имам лошия навик да говоря на сън, и ако взема да изтърся не6то  Rolling Eyes

Майтапиш се ,нали?

Тъкмо мислех да те питам за карта на Кюрдистан и видях линка в подписа ти.Доста територия от Турция и Иран Thinking
Разкажи на кратко ако имаш желание,че нищо не знам(освен,че са ,,брадати и диви,, Laughing)
Имат ли армия,пари за армия и оръжие...ресурси...изобщо има ли шансове един ден наистина Кюрдистан да стане самостоятелна държава?

# 112
  • In a surreal moment!
И да не знаете , ще разберете кога съм в цикъл - почвам да говоря и се закачам на тема мъже ...
Ам , Катето Ш. какво ще каже в свое оправдание  хъммммм ...
Като казахте краля на Йордания ..., е девойки това вече е класа , зарежете кафетата и кафеджиите - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B1%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%B … BD%D0%B8%D1%8F%29

с жена си , Рания

ох , тука припадам , че то много мъжество , мнооо красота ....то докато намеря тези , що снимки изгледах , що нещо ...

открих и майка му Принцеса Муна, ето я в средата със бялата коса и сивото сако http://img484.imageshack.us/my.php?image=3476i7pb.jpg
англичанка със светското име Антоанет Гарднър

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 20:15 от Другарче

# 113
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН МОМИЧЕТА!!!Колко много сте изписали сега ще ви чета.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХАМУДИ!!!Нека бъде много весел, радостен и усмихнат  малкия Хамуди.
Пожелавам му здраве, много приятели и забавни игри и да е все така голям сладур и радост за всички! Нека не забравя да бъде послушен!   И един поздрав за малкия Хамуди!!! http://uk.youtube.com/watch?v=lyjq9RJ-_yM     По късно ще се включа пак. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 114
  • по пътеката
няма ли кафенце   food010 smile3510за следобед?компанията се разпадна, newsm78 да не мина полицията от емирствата? newsm66 лили,я провери!
мене ми е сдухано newsm61 smile3515, ама яко! но като ви 4ета днес то4но да ме разсеете, пак ударихте едно другарско рамо за скапанлото ми настроение! нагледахме се на типажи мъже! Thinking newsm65
аз си падам по мате, но светли о4и, тъмнокоси! особено харесвам равен здрав тен ,не като петниста хиена! тука има доста, то4но така са , от  слънцето ли, ама не кефи! като болни от някоя болест ми стоят! ама как пък изгарят смешно колхозни4ески, хихи! ръцете 4ерни, лицето, врата, ама като махнат дрехите и гледай едно светло тяло! затуй като ще се женят, булките не се показват,  освен ве4ер,за  да им се изравни тена, 4е да не се плашат  момците!
лили, кюрдите, ако се дигнат какво ли е стане?те автономия ли искат или държава? newsm78  да не викаме дявола,4е  катето ще е мед сестра, можеш ли на кръв да издържаш? Mr. Green

# 115
  • Монреал
http://www.alicia-logic.com/capsimages/db_031_OdedFehr.jpg

http://www.geocities.com/topaz08/of07.jpg

Да ви дам малко мат'риал за размисъл  Laughing

Ето и за Марси едно cafe au lait Hug

И да не забравя най-важното : моят мъж си е най-хубааааааав!  smile3534

# 116
лиле мила,на вси4ки останали им е простена задявката,ама 4е и ти се вклю4и- Shocked,виж това не го о4аквах  Peace

Абе момичета какво сте се разприказвали за мъже, вий у дома  или  по нета нали сте с арабски /кюрдски, пакистански и т.н/ красавци обвързани?! ShockedЩо гледате чуждите мъже?Харам,харам! Wink

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 117
dtti мила-не съм очаквала,че ще пропуснеш да отбележиш факта Crazy
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Или ти се правиш на срамлива или мъжа ти много строго те държи Joy
Или обичаш да се заяждаш с по-младите Wink

Хубаво е да се види чуждото,за да се оцени собственото Heart Eyes

# 118
Water Lily (Хубаво е да се види чуждото,за да се оцени собственото)ами ако в един момент се окаже,че чуждото е по-добро от собственото,какво става?

# 119
лили не позна,вярно мъжа ми знае и 4ете бг,но не влиза във форума,и просто нямам нужда да обсъждам 4уждото ,моето си ми стига-а не се и правя на срамлива-мисля си спомняш какви неща се пишеха преди да се отдели една група,ти и за това напусна тогава,та се у4удих,4е то4но ти пазителката на морала си се вклю4ила Grinning,за заяждането  Thinking Thinking Thinking Thinking,до сега не се си спомням да съм се заяждала с някого-напротив задавала съм ти по провокативни въпроси-само когато си казала нещо-което противоре4и изцяло ,с това което си казвала и на което си държала преди ,ако пък за толкова години и 2/в твоя слу4ай / и 3 /в моя/ деца се нуждаеш от 4уждо за да оцениш своето-не знам ,на мен ми зву4и като проблем Thinking Peace
айде сега нещо весело-ето какво беше пуснала Криси в една друга тема

http://www.istini.hit.bg/

ето и един виц
Починала жената на евреин и той се чуди как най-евтино да съобщи на всички. Решава да пусне обява във вестника. Отива до редакцията и пита:
- Колко е най-евтината обява?
- 2 долара!
- Добре, пишете: "Жената почина. Моше"
- Ама господине, за 2 долара можете да напишете 5 думи!
- Добре, допишете след това: "Продавам Лада"

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 19:05 от dtti

Общи условия

Активация на акаунт