Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-18)

• 21 279
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
little angel,утрото е по-мъдро от вечерта.Утре сутринта със сигурност ще си по-добре.Аз също имах депресия,но като започна пролетта/Цвети  е родена февруари/и започнахме разходките се чувствах много по-добре.А вярвай ми, дъщеря ми беше изключително ревлива и спеше по 20 минути само, освен това нямах кърма и бях по цял ден сама.Но с времето всичко ще се оправи,само бъди по -позитивна и,ако можеш прави дълги разходки.  bouquet

# 121
Спокойно, и аз бях абсолютно същата- ще мине... а колкото до това че бебето реве, то всички реват  Hug гушкай го и това е ( с мъжа ми сме се редували да я носим, после доста време и в количката я люлеех, така че все са нормални неща) Всичко ще си дойде на мястото, нека да минат още няколко седмици. А това следродилната депресия е гадно нещо, може да помолиш да го гледа някой за малко и излез се поразходи.

# 122
ООоо то пък при нас не беше реване, не беше чудо. Първия месец спа в количката..после почна да спи в кошницата и като се разреве и Емил почваше да върти кръгчета из стаята, а когато го нямаше него аз на ръце и така до 4-тия месец. После някак лека по лека се отучи. Иначе и аз като тебе, бебето реве и аз рева с него. Вече не е така де.
Аз да ви кажа май вчера само дето се оплаках от детето, помрънква си малко де, но иначе геройски търпи зъбите. И в същия дух с добрите новини.. ще ходя на концерта. На 7-мото небе съм  newsm44

# 123
Бравоооо  smile3501. Честито и да раз казваш после  tooth

# 124
Понеже ttania  изчерпала лимита си за получаване на лични бележки/вземи си почисти кутията  Wink/ и отговарям тук публично  - благодаря за инфото, открих доктора Петров в Алпико  Simple Smile
Живи и здрави всички вие и сладките ви бебчета  Simple Smile

# 125
Здравейте мами!!!! newsm51
Толкова ми е мило като четя за първите ви мигове с мъничетата!Радвайте им се,защото много бързо растят и после стават много непослушни!!! 1swing 1swing 1swing
След две седмици сме на Враца и чакам предложения от вас за детски заведения,басейни и т.нИскам да ви питам и дали има в градачастна забавачница?Благодаря ви и ви желая повече усмивки и спокойни нощи!!! smile3504

p.s.Ето няколко снимки с няколко бебета от Свищовската тема!
http://prikachi.com/files/225359r.jpg
http://prikachi.com/files/225363Y.jpg
http://prikachi.com/files/225365q.jpg

# 126
Петя, спокич и аз съм същата- уж да се държа геройски, че бебо усеща като и на мен ми е криво, ама като ревне и аз с нея Embarassed Сега май иска да се отбива щото не иска да суче от мен- реве като я сложа на гърдата, а като й дам шише с кърма почва да яде....не знам кво да правя. Случвало ли ви се е такова нещо или дайте съвет. Невъзможно е да я сложа на гърдата щото се задавя от рев. Вчера цял ден беше кротка и яде и спи, а вечерта само шишето искаше- мен не Tired Сега сутринта по същия начин като снощи, а през нощта 2 пъти яде без шишето. Луда ме прави от сега, ей #Crazy baby_neutral

# 127
mi6ence има вероятност да ти прави стачка. Ако е така по-добре н епредлагай шишезащото ще се отбие със сигурност. Кърми я на тъмно и тихо място и когато е сънена  Peace
Мисля че има доста инфо във форума за кърмаческата стачка  Hug

# 128
mi6ence има вероятност да ти прави стачка. Ако е така по-добре н епредлагай шишезащото ще се отбие със сигурност. Кърми я на тъмно и тихо място и когато е сънена  Peace
Мисля че има доста инфо във форума за кърмаческата стачка  Hug
Arven е права, мисля че повечето бебета минават през този период- бъди настоятелна.... Виж това, може да ти е то полза ( статия за кърмаческата стачка) -   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1971.msg19785;topicseen#msg19785

# 129
Да се отчетем със снимки от празника http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260681. Тези от църквата и други, са на друго апаратче, а и от видеото ще свалим снимки. Другата седмица ще има още. Изкарахме си много весело, а имаше и подаръци. А тя много рева в църквата от попа  ooooh! Беше ми много мъчно, но издържах малко  Sad

# 130
Аууу, момичета ама тя наистина май стачкува. ooooh! Това което ми описваш, Ред Соня е точно това което ми се случва. Лошото е че й давам от шише, защото тя почва да пищи направо и не мога да я накарам да яде Confused И ми става много криво и като съм и уморена, направо почвам крокодилски сълзи да роня. Cry Понякога след 2-3 мин махам шишето и предлагам гърдата, ама много рядко не се разплаква и продължава да яде. Ох на другото хранене ще пробвам с лъжичка ако не иска от гърдата да яде. Стискайте палци да забравим бързо шишето. Praynig  Благодаря ви за съветите! Hug

# 131
Петя ние си взехме капки симплекс че онази нощ горкото се скъса да се превива и реве и баща му хукна до аптеката веднага помогнаха, пробжаи да го сложиш на крака си като е по коремче и го пооспокоява в повечето случай като го сложа така се оригва като голям човек и после млъква, но не мога да се оплача това ни се случи 1-2 пъти до сега . пу пу пу, да ми е все такъв
mi6ence  според мене го остваи да пореве малко и после пак предложи, не бързай със шишето, и на мен ми се случи яде яде па като спре и наддаде вой и отказва исчаквам да се нареве и после като захапе няма пускане но шише само 1-път яде понеже бяхме излезле и оставили на бабата да го гледа.

# 132
Валя са я нахапали бълхи и комари Confused Дайте съвет с какво да я намажа. Взехме на Чико машинка, която ги гони, но те на нея си кацат и е страшен боклук, а 24 и нещо дадохме за нея  ooooh!  #2gunfire Повече нищо на Чико няма да взимам. Не за първи път се прецаквам с продуктите им  Crossing Arms

# 133
да ти кажа съм чувала че има спряй с които напръскаш и те ги гони но не съм се интересувала до сега  за подробности, дано някой има повече сведение и като научиш да споделиш да знаем за сега нямаме проблемо но до кога? newsm78

# 134
То има сто и двеста щуротии за комарите, но да става и за бълхи  Tired

Общи условия

Активация на акаунт