Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е течението по време на бременност?
Кога се прави втората фетална морфология по време на бременност?
Какви са цените на ФМ и 4D прегледите при различни лекари?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е течението по време на бременност?
-
Кога се прави втората фетална морфология по време на бременност?
-
Какви са цените на ФМ и 4D прегледите при различни лекари?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които жената споделя във форума?
Не мога да му хвана края
Каспар, почиваи усмихвай се и всичко ще е наред!!!
тумбаци! То тва мойто писане от дъжд на вятър стана, но наистина не мога да ви смогна.
Няма да откажат никога един малък компромис за бременна жена. Успех! 

и аз да се запиша чета ви от време на време но все така на барзо от работното място много се радвам на всички.Аз искам бебе от много време и ето че чудото стана аз съм декемврийска мама утре влизам в 18 седмица около
дано всичко отмине и да се наслаждаваш на лека бременост до края.
все едно го няма,единствено понякога тежестта и резките движения напомнят за това че съм бременна.Главоломно качвам килограми,а от какво не знам,ям нормално,не ям мазни неща,месо ям само пилешко и то на скара а съм качила 5 кг.Не зная дали ги броя правилно де,защото преди време бях 60 и свалих 6 кг и преди да забременея почнах да си ги връщам.Когато разбрах че съм бремена бях 58 и не знам дали да не ги смятам от 60 щото явно си бях почнала да си връщам старите 60 кг. Сега съм 63 и всички смятат че ще имам момче защото имам само корем и малко дупенце. Квото и да е живот и здраве ще ги свалям после.Стискайте палци и аз утре да разбера какъв ще е пола.За сега позите които заема са все срамежливи и не се вижда,но е крайно време да позира ми се струва.Искам и аз да знам
.
Да се отчета качила съм само 1 кг. на коремче.
по цял ден и вечер съм в градинки и няма нито един комар.