Жегите не ще ни спрат, ЯНУАРСКИ тумбаци скоро ще личат

• 20 492
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
Налягаме носталгия и затова реших да прочета малко и от вашата темичка бъдещи януарки Hug Прави сте след 12-ста седмица започва най-хубавата част от бременноста HugАз също съм януарка и миналата година август бях на море , отрази ми се чудестно морският климът Hug

# 76
Здравейте момичета.Стархотна жега и се чувсвам така уморена , че не ми се пише след работа.
Чета ви ,че и вие ставате до тоалета нощем,и аз съм така ,сега виждам,че е нормално Simple Smile но се чудех дали това не е при по големите месеци 8-9.
Иначе мен ме боли гърба , направо се схващам цял ден пред компютъра / по цял ден седя на едно бюро и нямам никакво движение/,днес се ядосах на работа и започнах да се чудя не си ли вредим като ходим на работа особенно при тези които е по напрегнато на раб.място.Аз си мисля най - късно октомври да си вземам болнични,моята работа е извън града пътувам всеки ден ,нося си храна от вкъщи понеже няма от къде да си купя , а в тази жега само се моля да не се развали,на всичкото от горе трябва по цял ден да споря с такива глупаци и да си троша нервите.
Аз в четвъртък съм на изследвания ще пиша какви са ми пуснали,чудя се в коя седмица да отида на биох.скрининг май вече трябва да си запиша час.Вие в коя седмица ходихте,сигурно сте писали но все пак тези които са минали през 3-измерен видеозон кога да си запиша час в 13,14 или 15 седмица?

# 77
eho82, ти как се бориш с кървящите венци? Аз от няколко дни забелязвам такова нещо, но не мислех , че има нещо общо с бременността.

# 78
Здравейте момичета,  Heart Eyes

Отдавна не съм писала, но редовно ви чета!

Не знам похвалих ли се, че в петък пак си видяхме мъничето – маха с крачета и ръчички и даже си завъртя главицата към нас докато го гледахме /дано ни се е усмихвало/. Днес ходих за изследвания, източиха ми сигурно половин литър кръв и ми стана зле /лаборантката ме пита за операция ли съм като погледна бележките/ - явно докторът ми се е презастраховал – като ми излязат резултатите ще пиша какво точно са ми изследвали.
Записах си час за септември за Марков – ще бъда 22 седмица тогава.
За биохимичния скрининг и аз съм много скептична – май няма да го правя – въпреки че докторът ми се опита да ме убеди, че е хубаво и добре да се направи – ама пак ще говоря с него.
Забрани ми пътуването със самолет след месец август и трябва да огранича пътуванията с кола до минимума. Иска да ходя на преглед всеки 2 седмици - мисля, че и на мен така ще ми е по-спокойно - ще си виждам по често бебка и ще се успокоявам че е добре

vanilla80, честото ставане до тоалетната в първите месеци /до 4тия/ е нормално защото матката е разположена ниско долу в таза и при нарастването си притиска пикочния мехур, а след 3 тия месец матката се качва нагоре и позивите за често уриниране намаляват. За късните месеци не знам как стои въпросът.

Вчера си пуснах пак един стар филм на BBC – Човешкото тяло – Всекидневно чудо се казва серията, подробно разказват и показват етапите на бременността – много ми беше интересно – горещо ви го препоръчвам

Хубава вечер от мен   bouquet

# 79
здравейте,
връщам се от преглед. Най-важното - всиюко е ок, а клюката е, ще си  имаме мъж  newsm44
не знам как ще кажа на Кети, хич милата не иска момче
хайде да ви почета

# 80
  • София
Хелоу девойки...ама как прозвуча Joy
Вчера се завърнахме от моренцето. Ето ви и снимчици да си уплътните времето
Евжени, честит мъж stork-boy Кети ще се примири Wink
МианаНиа, успех и бърза следваща бременност Hug
Днес с Бати ходихме да видим бебчето. Има сърдечна дейност, ръце, мяташе се като лудо от "радост" да ни види. По размери излиза 13-та седмица newsm78 Вече съвсем се обърках. В понеделник ще си пусна и изследванията. Мисля да се обадя другата седмица и да си запиша час при д-р Калев. Бръм, ти обажда ли му се?
МТВ, аз именно заради това не влизам в тия раздели, за да не се депресирам...И да подчертая, че  ако докторката не ме накара-излишни изследвания няма да правя и въпроса не е в парите. Не искам да се натоварвам излишно психически и за сетен път се убеждавам, колко по-лека е една първа бременност-тогава нищо не знаеш, а колкото по-малко знаеш, толкова по-добре се чувстваш. Ми аз почнах да раждам, а не разбрах, че имам контракции, и предварителни съм била имала, но си мислех, че бебето се обръща. А сега като знам какво и при най-малкото срязване долу изтръпвам...Преди не бях такава параноичка, а сега всяка седмица съм на преглед...време е да се успокоя и да чакам края на януяри Joy
Smiling_Sisi, аз лично не виждам нищо лошо в това-бъдете по внимателни и всичко ще е Ок. Ние предния път не сме спирали до няколко дни преди да родя и то защото влезна няколко дни по-рано в болница hahaha
Хайде лека за сега, че имам да оправям лудница Close

# 81
        Доника  трахотни са ви снимките!!! Можеш ли да дадеш малко инфо на какви цени са квартирите и доволна ли си от Синеморец ! Мерси предварително!
    Лека вечер на всички мами  Hug

# 82
Evjeni, честит ви малък мъж!  Hug

Доника, снимките са невероятни! На хотел ли бяхте или на квартира? Дай малко повече инфо, че от седмица се ровя и не мога да измисля къде да ходим.

Танитка, мия си зъбите с Астера пародонт актив и след това си изплаквам устата с една вода на Астера - има я в три варианта, аз обикновено си взимам червената. Миналия път страшно много ми помогна. Зъболекарката ми беше казала да си взимам паста Лакалут, но тя изобщо не ми действаше. От Астерата съм най-доволна.

# 83
Evjeni, честито момченце Simple Smile Сега ще ги нашариш дечицата.

Доника, искрено ти завиждам, обичам го тоя Синеморец, моя приятелка има вила там и съм изкарвала страхотни морета Simple Smile

Момичета идва последния ми изпит и такъв мързел ме е обзел, но поне гаденето попреминава, дано по-скоро се свръши с тая мъка  Grinning
Аз вече имам такъв корем, че от никой не мога да се скрия; не че съм крила де, ама сега дори хора, които не знаят още, директно си ме питат  Peace

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 23:22 от artexa

# 84
  • софия
Здравейте,момичета!!!!
Аз до сега не сам писала,но ви чета много отдавна.Това ми е втора бременност.Сега съм в 12г.с.Другата седмица съм на преглед и ако ми потвърдят същия термин тогава ще го кажа да ми го запишете.Не знам защо калкулаторите ми го изчисляват различно,а и док ми каза друга дата и за сега чакам.
Относно ходенето на зъболекар нямате никакъв проблем да ходите,дори е наложително да не кажа задължително.Първото което трябва да направите е почистването на зъбен камък,за да може да предотвратите кървенето на венците.Аз миналата седмица бях и ми направиха 3 кариеса с две упойки и цялата ми дясна половина беше извън строя за 2-3ч.,чак не можех да говоря.Ако се ползват най-новите упоики няма проблем за бременната.Аз съм стоматолог и доста се интересувам от това какво може и какво не може да се прави повреме на бременност.Рентгеновите снимки на бременни не се правят.
Спирам да ви занимавам с тези неща и ви пожелавам лека и спокойна нощ!

# 85
Мами сладурани добро утро  smile3525 smile3525 smile3525 днес съм на преглед и съм много happpppy, защото ще видим бебо с мъжа... после ще кажа повече дали ни е помахало...
хубав ден на всички и много усмивки...

newsm03 newsm03 newsm03

# 86
Добро утро момичета Hug
Днес съм доста притеснена и същевременно и радостна че ще видя мъничето. В 11 съм на преглед и няма търпение да видя и горещо се моля всичко да е наред Praynig После ще пиша.
Снощи ходих на зъболекар, малко се поизмъчих-доста дълбоко ми човъркаха зъбчето и болеше, но реших да не ми слагат упойка заради бебчо. Иначе не давам да ми бръкнат в устата без упойка Simple Smile Сложиха ми едно лекарство от което сутринта отново ми  Sick, предполагам от гадната миризма. Но и на мен зъболекарката ми каза , че е по-добре навреме да оправяме кариесите, отколкото после, когато мъничетат ни изсмучат калция #Crazy

# 87
Само да се запиша, че съм на праглед в 11,30 и аз, обаче и толкова работа имам, че сега нямам време да чета. Хвърлих само един поглед на снимките на Доника. Страхотни са. И аз си мечтая за почивка, вече ми е все едно къде ще е, просто си мечтая да отидем някъде с тати и Дени, но вече почти надежди не ми останаха мъжа ми да излезе в отпуска.

# 88
  • София
Здравейте и от мен, момичета-  bouquet
Евжени- честити сини гащи, много се радвам за теб- Heart Eyes
Смайлинг Сиси- наистина ли не може след август да се пътува със самолет, защото ние си мислехме септември да ходим на почивка в Турция или със самолет, или с автобус- newsm78
Ама сега май започвам да се замислям дали ще е удачно- чудя се какво да предприема, мамите, за които това им е втора бременност, през първата пътували ли сте в по-късните месеци- Rolling Eyes
Вайлет 79- стискам палци за прегледа- Praynig
Аз съм на преглед чак след 10-на дни и до тогава се чудя как ще издържа- Rolling Eyes
Относно венците- и моите започнаха да кървят много, направо пяната от пастата за зъби е червена- Shocked
Такова нещо ме ми се е случвало, даже като пушех преди време.
Бубичко- стискам палци и на теб- Praynig
На всички желая хубав ден- Hug

# 89
Такааа..Добро утро и от мен, неспиращата и май-като гледам една от най-активните тумбаланки в гадето и повръщането. Не ме отмина "гадорията" и тази сутрин, а сега едвам се сдържам в офиса. Crazy ooooh!
Evjeni, ами честит ти мъж. Това е то радост. Щерката е на лице, сега е на път и малък юнак. Браво!  Hug Аз ще чакам принцеса Peace така де, надявам се да е девойка пък ще видим.
vailet_79, lorini, успешни прегледи днес. Само хубави вести да донесете след това.
irko, добре си ни дошла.
доника, прекрасни снимки.

Общи условия

Активация на акаунт