"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 440
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Здравче  bouquet

# 196
Честито и от мен!Да не си се наситите до дълбоки старини!

# 197
  • София
честито и от нас  bouquet
Virginity , все едно слушам себе си за нашата болест Tired ще мине, споко Peace само дето ние друго пихме.

# 198
Здравче, да сте живи и здрави! Пожелавам ви много любов и сестричка за Пеш! Wink
Тия гадни болести, докога бе! Дано се оправяте по-бързо, Вержи!
Венета говори с отделни думи, не прави изречения. Интересно ми е, че за всякакъв вид течности, вода най-вече, използва "кола" Joy.

# 199
Никки, честита годишнина! Любовта ви да се увеличава! Броят на децата също!!!

Страхотни снимки от Евка, Бояна, Ноела, Лора, Инес, Пешо!  Hug
Адена, колко време ще останете в Ямбол? Thinking
Мацко, и мен тази седмица ме затресе яслена треска, ама сякаш вече ме поотпусна малко. Confused

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 23:36 от tini-mini

# 200
Здравче, Никки .... желязна връзка да бъде вашата ! Grinning Hug
Много идно щастие !  bouquet

# 201
Ники  Честита 5 годишнина и много здраве и щастие и много любов!  newsm51

Значи 5 годишнината се казва дървена, бре, аз не знаех. Ами нашата и тя, дето мина, е дървена. Ще кажа на мъжо, да си разменим и ние, с малко закъснение, по една дървена лъжица или нещо друго дървено, само дано не се налага да ги използваме по непредназначение.  newsm62

# 202
EMSSKI,   bouquet  Hug. Не е ли това новина най-прекрасна   bigdance2. Миличка, въпреки че зорко ще те следим при януарките, не ни карай да те ревнуваме много, ти си си наша  Mr. Green. Дългите ти и искрени постове преди две години ни позволиха да те опознаем, да страдаме и се радваме сега заедно с теб, така че пиши пак тука моля те  Hug.
На болните дечица много прегръдки. Със сигурност се повтарям, но на нас хомеопатията много пъти ни спаси от подобни гадости  Simple Smile.
Ще  пиша повече друг път, мори ме жестока кашлица, не ми се бе случвало от около 15 години, не мога да спа, ужас е някъв  Shocked

# 203
  • Варна
detelini у наше село на това му викаме Бронхит Wink
лекувай се спешно и до край, че става хронично! и отнема години да изградиш имунитет и да спреш да се давиш в собствен сос от кашлица докато спиш  Cry знам аз имам хроничен  Tired
дано да греша  Praynig , но щом не можеш да спиш...на такова ми прилича  Confused

аз пак с оплакванията  Sad Лора направи алергия към антибиотика #2gunfire разстройство и обрив....сега мяза на торта с моркови в лицето  Cry но поне Т няма...засега....
ходихме при педи сутринта, спираме АБ, но за сметка на това ще пием 5 други лекарства  #2gunfire аман!  Confused

# 204
Уф, Верджи, бързо да се оправя Лорка!
Детелини, и на теб бързо възстановяване!
Соня е добре.Овладяваме АД и се моля да не се върнат обривите!
Вече си имаме 4 кучешки зъба.Надявам се на почивка, защото АД се изостря при зъбоникнене, пък тя е толкова крехка още...
Слънчев ден!

# 205
Скоро оздравяване на малки и големи.  Praynig

# 206
  • Варна
кофти новини....ходихме на лекар пак....съмняват се за Лекарствена дерматоза или Инфекциозна мононуклеоза  Cry
искат да ни приемат в инфекциозното....пуснах едни изследвания на кръв, ще видим в 6:30 какви са резултатите...при всички положения ще се боря със зъби и нокти да не влиза в болница детето! имам много лошо предчувствие което до сега не ме е лъгало .... предложиха ми алтернативен вариант за лечение без хоспитализация, ще направя всичко възможно да не се стига до болница! просто вече като видя бяла престилка и ме избива на насилие  #2gunfire
ще ми уморят детето малоумниците смотани!  Close
ама и аз съм патка де...то на листовката си пише, аз и предния път го видях и тогава не го дадох, ама сега защо сглупих....

Прилагането на Панцеф (цефиксим) трябва да става много внимателно при пациенти с известна свръхчувствителност към пеницилините,към други лекарства или в случай на други алергични прояви....

а ето това пише  за Лекарствена дерматоза : Рубеолоподобен обрив се наблюдава след приложение на пенецилин, сулфонамиди и на фенотиацинови производни  Banghead

явно не понася Пеницилини детето  Sad

# 207
  • Vaudreuil Canada
И на нас не ни понесе пеницилина - внимавай да не се обезводни детенце от диарията.
Вержи не си прави шега - инфекциозните заболявания са си опасни - ако трябва да влезете в болница по-добре го направи. Иначе в стрелбата по престилки ще участвам с две ръце.

# 208
  • София
ужас Shocked
вержи, искрено се надявам да се разминете леко с проблема, но наистина ако настояват за болница, може би не трябва да рискуваш и да държиш да се лекувате у вас newsm78 знам ли и аз какво е по - добре. дано бързо да се оправите Praynig
 а за мононуклеозата - не е толкова страшно - мъжът ми я кара преди 5 години и беше като хамстер надут ( лимфите на врата), но се оправи бързо. и за ния се съмняваха за такова, защото сега много виреела, но не е нещо супер притеснително.
ще стискам палци да ви се размине Praynig Praynig Praynig

# 209
Обаждам ви се само, защото прочетох мононуклеоза и естествемо се заинтригувах ... 
Нали и ние имахме поставена такава диагноза - фалшива за щастие . Crossing Arms

Вержи, не се впрягай излишно / хем , съм наясно, че няма как да стане , при описаната от теб ситуация и е норамално да луднеш, хем някак си искам да ти дам кураж, че може и чуството ти да те лъже - дано да е така в случая! Peace
Имай предвид, че сякаш има някаква мода в поставянето на диагноза "инфекциозна мононуклеоза" .... или лекарите се презастраховат, или е модерно ... или незнам какво .... но когато не могат да решат какво точно е, казват : може да е това  Crossing Arms
Направете тестовете във вирусологията - два са - около 50 лв плащаш. Те са абсолютно точни. Иначе кръвната картина може да се тълкува многозначно.
Това , което пишеш за Пеницилина ... най-вероятно е причината да се съмняват за мононуклеозата.
Доколкото помня, реакция с обрив при определени антибиотици е един от показателите за МНК/ мононуклеоза , пиша така за по-кратко/.
Но не е само това - увечлиени лимфни възли, увеличен брой моноцити в кръвта и разни други ...
Тестовете са най-сигурния метод за диагностициране.
В София обаче няма нито една лаборатория, която има сключен договор с ЗК при такова изследване , ако се прави извънболнично.
Провери при вас как е ...
Чакаме да споделиш ... и палци ! Peace
Дано съм била полезна и сори за дългия пост
Шемет здрасти !  Grinning
Целувки на всички пораснали дечица и усмивки на мамите !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт