"ДЕКЕМВРИйското хлапе иска вече на море, дупенце да напече!"

• 25 049
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета,
Вержи, стискам палци да се излекувате бързо, каквато и да ви диагноза поставят  Peace
Няма страшно и да е алергична към групата на пеницилина. Аз съм така, по принцип се израства с годините, брат ми го надрастна и сега е с много малки показатели на алергия, но при мен си остана с пълна сила.... но това не означава че не ми бият антибиотици. Ще трябва да внимаваш, да предупреждаваш отдалеч и те-лекарите- лекуват с по-чисти антибиотици и успоредно с тях на мен ми дават алергозан. Лошо е че е алергична, но ти давам кураж, че не е толкова страшно. Моето семейство е силно обременено от алергии, и се предава по наследство, та като исках да направя изследвания на Криско за да видим той как е, ми отговориха, че до две години нищо не може да се отговори със сигурност. С това исках да ти кажа, че може и да е само еднократна реакция.... ама се отплеснах с обяснения, уж да те успокоя  Blush Mr. Green  bouquet
Аз оставих Криско в БГ, и сега незнам къде се намирам... но там все едно не е моето детенце
Толкова е примерно.... че чак се усъмних по едно време
Ходи сам на гърнето, пие от чаша сам, яде сам, заспива сам, спи сам .... все такива прекрасни неща... това е само от градинката, гледа другите деца и резултата е на лице
Лека ви вечер

ПС. Някой има ли вести от Ивчок....

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 23:40 от Tani@

# 211
  • Vaudreuil Canada
Само да допълня че мононуклеозата не е характерно заболяване за тази възрастова група.

А пеницилина се оказва мнооооооого важен антибиотик и хич не ме радва че сме чувствителни към него защото в момента би ни свършил незаменима работа но за съжаление го избягваме и затова изпихме 5 други антибиотика....

Здрасти Magesta  Hug

Tani@ направо не искам да си представя какво ти е в момента  ooooh!

# 212
Леле Вержииии! Shocked
Стискаме ви палци да е най-малко безобидното и бързо да минава!!!
Направо изпадам в ужас като чета! А по принцип ако ще събираш банда да ходим да ги поступаме  Wink, брой ни и нас! Crossing Arms
Аз пак позачезнах Rolling Eyes, ама пък чета редовно - може да ме изпитате!
Детелини, разбрах нещо, че си минавала през Бургас!!! - признай без бой!!! Crossing Arms Чаках те да се върнеш, за да те смъмря! Outta Joint
Таня и аз само бегло мога да си представя какво ти е без малкия! Sad
Нас с мъжо ни повтори вируса с повръщането, за да не повтори и Нора я дадох на майка ми за 2 дни и нощи - за пръв път не с нас! Викам ай ще я отбия - и без това вече ми тежи! а да не мислите, че стана моята работа! Да ама не! Като се върна и през нощта горе-долу добре, ама към 5 чака като настана един рев, ама като че ли земята ще се продънва - Цицееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И малкото Козирогче победи. hahaha Ай ще й отпусна още малко до края на лятото и стига й толкоз.
А това с антибеотиците е неприятно за дребосъците - аз съм алергична към сулфонамиди - то ест Бисептол, който цял живот за щяло и нещяло вземам и ме оправя перфектно, но веднъж предозирах ли какво стана не знам. За 2 мин. тялото ми се покри с червени петна много сърбящи - зад ушите, около носа и...вече не помня къде другаде и органите ме боляха до един. Повече не съм взела - страх ме е.
Шемет много  Heart Eyes на Марти!
Ето и нашето русалско лято. Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268076&pid=6658556
ей така можем да се тръшкаме: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268076&pid=6658572
пазете си момчетата мъжки майкиии - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268076&pid=6658576
малко плаж на терасата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268076&pid=6658584
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268076&pid=6658600&lp=-481
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268076&pid=6658610&lp=-481

Ай, олях се..... Blush Ма като не съм качвала снимки отдаааааааааааавна.

# 213
Муун, много сте сладки! Очаквайте включване от нас към морето. Ние на 8-ми пътуваме! Дайде пак да спретнем една МакДоналдска срещичка набързо! Пък дано тази година и плаж да успеем да направим!
Чета за болни дечица.... лоша работа. И аз съм много алергична. Слава богу единствено към Бисептола съм проявила непоносимост досега. Но пък и отдавна не съм пила антибиотици, знам ли. Аз с годините се влошавам, откъм алергии. 
Днес тъкмо се бях наканила да отида до гинеколожката ми.... Embarassed Embarassed Embarassed срам и резил - има ли друг като мен - още не съм ходила след раждането! И Венета се събуди дрискаща... голяяяяямо дрискане с протичане чак върху чаршафите ми спретна за закуска. Надявам се да е от една кайма дето яде вчера, в пълнени чушки. Дано не е онзи вирус с температурата! Засега нищо друго й няма, луда си е за 100! Диета с пълна сила, ентерол дадох, кърмим се и така...
Тани, сигурно е ужасно без малчо! До кога ще сте разделени?

# 214
Влизам да прочета за Лорка, а сега пък Бети с изненада!Аман!Дано да е от каймата и да мине бързо!За разстройство горещо препоръчвам печена ябълка и печен банан.
Хубав ден на всички и много здраве!
На Соня дерматитът пак ни спретна изненада.Започнаха да се появяват петънцата отново...Писна ми!Много се надявах да сме се отървали!Да, ама не.На диета е, с много мазила, мина през алопатично лечение, през хомеопатично лечение.Сега съм запазила час при фитотерапевт-т.е.билкар...Чудя се вече какво да правя.Приемам съвети и идеи. 

# 215
  • Варна
изследванията са отрицателни!!! Tada няма мононуклеоза! тъпанарите щяха да ни вкарат в инфекциозно без нищо! #2gunfire че и в отдела дето са тези по въздушно капков път !!!  #Crazy
пъпките завехнаха от инжекцията, но днес ще видим като се събуди, ще отидем пак при лекарката, ако се налага още една да сложим Rolling Eyes още спи милата, толкова е изтощена от вчера  Sad
в крайна сметка се оказа че наистина е алергична към пеницилин  Confused

и аз четох вчера че мононуклеозата обхваща хора между 14-24 години. но симптомите са същите като при шарка и лекарствена дерматоза, затова голямо чудене пада! но лимфни възли нямаме надути, затова много се усъмних в тая диагноза! ето тук пише за мононуклеозата: http://arsmedica.bg/bg/illness/c_id/2487/subprm/infections/alpha/0.html
а ето и за Лекарствен дерматит: http://www.doctorbg.com/page.php?id=2004

явно не са дозирали АБ като хората  #2gunfire ще ги изтрепя!

никога вече няма да подценявам шестото си чувство! Naughty Crossing Arms

# 216
  • Vaudreuil Canada
Бети може и от зъби да имате такива ефекти - и дано да е това че всичко друго е по-гадно.
Вержи добре поне че няма да ходите в болница.
Муун страшни сте ... добре че Марти спи още иначе вече щеше да е хванал самолета  Wink

# 217
Вержи, дано се оправи вече Лорка.  Praynig Добре, че не е мононуклеоза.  Peace
Ауу, Нора е много сладка, в събота пристигам да я изям!  Party
А Вики има да гуши Пешо, задето й осигури прехраната от бургаската кухня!  Hug
И Бети с Венетка като дойдат ще стане голяма среща.  Grinning Дано само всички да са здравички.
Tani@, със сигурост ти е много трудно без човечето.  Hug
Детелини, не се скатавай, ами разказвай къде скитосвахте.  Naughty
Magesta, какво прави Жижо?  Heart Eyes
Шемет, пиши и ти как е Марти? Свикна ли в новата ясла? Попреминаха ли болестите?  Hug
Предгръдки за Соня на Били  Hug.

# 218
  • София
тини - мини, чак сега, като видях, че си писала, се сетих, че ме беше питала докога съм в ямбол. до неделя съм Peace обади се, ако сте тук.

# 219
тини - мини, чак сега, като видях, че си писала, се сетих, че ме беше питала докога съм в ямбол. до неделя съм Peace обади се, ако сте тук.
Тц, след 15 август ще ходим. Поздрави на Ния.  Wink

# 220
Момичета, изчезвам днес за село- от там- на морето. Ще се "видим" чак средата на август! Желая ви слънчев месец Hug

# 221
Днес имаме годишнина от сватбата  Heart Eyes Моля заповядайте  Flutter

По случая на чеденцето изписаха антибиотик за първи път  Cry Но вече и аз съм убедена, че няма друг начин  ooooh! За съжаление това беше първият ми опит с хомеопатията и много ми се искаше да потръгнат нещата  Cry Аз толкова много чаках да подейства, че сега е с двустранен отит детенцето Cry
Целувки  за Сонка и Лора  Hug
Приятна почивка на заминаващите  Party

# 222
Вержи, радвам се, че сте се разминали с ужасната диагноза  Hug. Слава богу, моето не е бронхит, правихме снимка, просто награда от стоене мокра на вентилатор  Crazy.
Мимина, аз се чудех къде изчезна, а ти с какъв гръм и трясък се появи отново, браво   bouquet.
Тинимини, бяхме 20 дена на курорта Русалка, мноого гот. Нашият татко нарисува стена за малките деца да ахкат и да припадат. Чудо и приказ! Кристиян ще й обърне внимание догодина обаче ....
Ди, разкажи по-подробно за вашият опит с хомеопатията. Нашият първи бе неуспешен, след това около 10 успешни. Защо си чакала да подейства, хомеопатичните в повечето случаи действат веднага и то видимо! Например при нас лекарката стои докато на Кристиян му падне Т от лекарството й и това става за около час, два. При децата острите състояния се променят много бързо  и е необходимо наистина опитен и всеотдаен лекар, който да следи промените зорко.
Муун, бяхме меко казано уморени деня в Бургас, надявам се да ни простите с Норка  Hug.

# 223
Детелинке, отидох миналия вторник при хомеопатичката, защото детето видагаше температура 37 и нещо - един ден вдига, на следващия ден - цял ден няма, а вдига през нощта  Confused Имахме и водниста хрема. Изписа ни туберкулин 200 СН - три поредни дни по един прием. След третия прием - спря да вдига температура и аз се поуспокоих, мрънкането и тръшкането обаче продължаваше... сополките също. Случайно реших да й проверя ушенцето в петък сутринта и тя направо се присви, тогава се усъмних, че имаме някакво възпаление на ухото. Обадих се на хомеопатичката и тя ми каза да взема какпки Фуроталгин за уши, да пръскам Стеримар в нослето и да се обадя пак в събота. На следващия ден като че ли беше по-добре и като й звъннах се разбрахме да се чуем в понеделник. По настояване на мъжа ми, следобед отидохме на УНГ. Той потвърди лека инфекция на ляво ухо. Каза да слагаме Фуроталгин и да пръскаме Стеримар, същото като хомеопатичката Crazy Аз бях много доволна, че ще се справим така. В понеделник сутринта отидохме пак при нея, прегледа я, каза, че е ок и да дам 1 туберкулин 200 Сн, и още един в сряда  Confused Ей тука вече доверието ми се разклати, защото бях чела, че потенция 200 СН се повтарят най-малко през десет дни  Shocked Все пак продължихме да се лекуваме така. Вечерта в понеделник пак вдигнахме температура - 37.6  Sad Във вторник сутринта се обадих на хомеопатичката и тя ми каза да взема Хамомила 30 СН и да дам 4 пъти по 3 гранулки през 4 часа. Така и направих  Confused Снощи Велизара пак вдигна температура - 37.6, която падна след около час, без да давам нищо. Днес се обадих на хомеопатичката и тя ми каза още два дни да давам Хамомила 30 СН 3 пъти по 3 гранулки. Все пак реших да мина днес и през УНГ, за успокоение на всички близки - и резултата беше -двустранен отит  Cry Вика ни пак в петък.
След първия прием на Аугментина, сополките силно намаляха, дано да се излекуваме  Praynig
Всичките тези дни детето мрънка, тръшка се, сополките го мъчат адски, кашля зверски и не може да спи  Rolling Eyes И аз не знам как успях да настоявам толкова, и да я измъча така  Cry
А натискът, които ми упражняваха мъжа ми, майка ми, приятелките ми   Whistling просто не ми се коментира  Tired Страшно много ми се иска да се лекуваме с хомеопатия, сигурно това ми даваше надежда  Confused
Искам  да уточня, че интервюто при хомеопатичката беше през май, тогава ни беше изписала Хамомила 200 СН - 4 поредни приема за четири  дни. След последния прием, не издържах, обадих й се - детето се държеше супер странно - чува се лек шум, Велизара подскача и идва да се гушка  Shocked Плаче нощем, супер неспокойна е. Тогава спряхме хамомилата и всичко си беше ок, а отидохме само за воднисти сополки  Confused Още от тогава се беше настроил мъжът ми  Naughty
И така....
Много дълго стана  Embarassed Но знам, че много от вас лекуват децата си така и ми се иска да си кажете мнението Confused Мисля и отделна тема да пусна   Whistling А тази хомеопатичка е една от най-хвалените във форума, и една от дипломираните хомеопатици, каквото и да означава това  Confused
Целувки на всички  Hug

# 224
Здравейте! Hug
Толкова болнички дечица, много ми е мъчно  bouquetДа оздравяват всички бързичко Peace
Муун, страхотна е малката принцеска и толкова прилича на тееб Hug
Бети, Тини, желая ви приятна почивка и хубава морска среща Wink
Вержи,   Peace
Били, много си се завъртяла в кръг май нещо ThinkingДавай по-спокойно, и ги редувай едно по едно нещата, а не всичко на куп и накрая нищо Peace
Аз вече съм поела почти нещата в свои ръце и си действам самостоятелно-от време на време ходя на консултация при алерголог.Ако имаме обрив /при нас са рядко, но знам алергена със сигурност и трудно допускам да приеме рисков продукт, да не кажа почти никога/мажа само 1-2 пъти с Елоком и изчезва.Диетата си ни е строго с бавно въвеждане на нови продукти.
Желая успех с лечението и скоро да се успокоят нещата   bouquet
Адена, хайде, затъжихме се за вас-прибирайте се вече Heart Eyes
Ди, желая ви много щастие!  bouquetДано и при вас нещата отминат скоро.
Зизу, и ние скоро тръгваме по села и градове, до скоро и хубаво да си изкарате с Роси! Hug
Хубава вечер желая на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт