Няма как да си спра детето от градина та да изчистим ушната инфекция, а реакцията към пеницилина допълнително усложнява нещата, пък не искам да го подлагам на операция и така .... все още търся правилното решение. Повечето майки споделят че отитите сякаш неусетно са изчезнали - обичайно след някое лято между 3 и 5 годишна възраст. 
...Има само воднисти сополки и то не постоянно.Не кашля....дали са пак зъби?
По-късно днес ще ходиме на док....да видим.
явно не при всички има желания ефект, а и дозировката явно е строго индивидуална, а и явно много зависи ефекта от какви ли не фактори, и тъй нататък - не съм пробвала - все ме е шубе да не изтърва момента, в който вече трябва нешо по - сериозно и да се усложни работата.
Откакто съм на работа, все не ми остава време да пиша, но редовно прескачам да ви чета.
...... и то без дори да го е прегледала
!!! Вай, вай, вай
. От постинга ти разбирам, че ползвате материалните хомеопатични, които се продават в аптеката. Нашата лекарка не ги харесва и лекува само с нейните, които са течни и действат на енергийно ниво. Взимали сме високи потенции през половин час в продължение на няколко дена. Разбирам идеално натиска, който ти се оказва, добре е да спечелиш поне мъжа си на твоя страна, аз успях и сега другите не ме притесняват, но те ръзбирам напълно особено след неуспеха е много гадно. Тогава изчетах камара неща, просто знаех, че съм права. Пращам ти линк към всичко изписано тук за хомеопатията, успех
. Въоръжи се с търпение и чети наред, стискам палци 
Много любов и разбирателство!
Честно ви казвам, много се тормозя като влизам да чета .... тръпки ме побиват, от разните диагнози описани тук. В сравнение с вас аз съм си направо неука в това отношение....., но то щото пу-пу не ми е дошло до главата. Пеш е здравичък за сега /да не дърпам дявола за опашката/, че ми изкара акъла вчера цял ден леко разхлабен, без други симптоми - точно както Бети го е описала, и аз даже преди тя да напише имах съмнение, че при Петър е от каймата, която яде предния ден, и като видях, че и Бети предполага същото
на гъстота даже перфектно 

ходихме на плаж по този повод 
тъпи лекари еййййй
Ние още сме в къщи и се чистим от болеста, стана вече месец. Най важно е след като спрете лечението да не я пускаш веднага пак на ясла, а няколко дена в къщи да постои, за да не ти я дадът след 2 дена пак със същите симптоми. Нямам опит много, но от досега преживяното покрай яслата това разбрах.
таки не наяден. Цял ден яде и пие нещо, неслучайно сме кюфтета /14,700кг/, а не му лучат, на вън ли сме няма спирка то бягане то криене, хилене, откачам цял ден да бягам и цяла нощ да ставам.
Това не е нормално, незнам какво е това дете от де се взе? Това ли е най-новото поколение 

,а от застоя 3 години
Моята майка не се спира,тя какво да каже!След още няколко похода ще влезеш в ритъм!
Слава Богу не ми боледува
,че ако се случи става сложно,не се знае къде ще бъдем не си чувал нищо за тези лекъри,отиваш при първият срещнат,а той може да е пълен некъдърник.А може и да не е ?
Най новото му любимо занимание да се хвърля от масата на леглото,и да се катери навсякъде.Белите са една след друга,взема ми се акъла
Диване!Не си спомням дали съм ви качвала скоро снимки,но ако не съм ще се постарая,че сме и подстригани 

http://www.anelim.com/svd/musika/detski/
стискам палци всичко да е наред с Марти, дори и до операция да стигнете 
да нагушкаш малкия немирник 

Аз понякога така искам да го вземе някой за повече дни,но няма кой! В България го оставах на майка ми чат пат.Имахме дори вечер без Бойко,първата и единственна до момента.Нашите баби и дядовци са много сложни,не се оплаквам защото и Бойко се беше нещо стресирал и искаше само с мен.Но наистина надеждите ми бяха за по добра почивка.Сега съм още повече стресирана и непочинала.И въпреки това незнам наистина ти как издържаш.През свободната ни вечер мислите ми все бяха при баба му и Бойко,а ушите ми наострени,към телефона,който изобщо не звънна.