НОЕМВРИйското бонбонче, вече е колкото балонче!

• 10 700
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Лейди след толкова положителна енергия, която ти изпратихме, нямаше как.Много се радвам за добрите резултати.Сега е време да се успокоиш и да се порадваш на бременното си коремче.Много  Hug Hug Hug
Мале варненки пак се изпокриха в миши дупки Thinking.Почвам да ги издирвам една по една

# 271
Здравейте и от мен.
Взех си резултатите и поне по тях би трябвало всичко да е наред newsm44
Пише така :
Вашият риск е 1 от 10000
Възрастов риск е 1 от 1465

Тонеска сложи ми розовия щъркел Flutter
страхотно миличкааааааааааааааааааааааа,толкова се радвам ,знаех си че всичко ще е наред! Честито дъщеричка !    newsm10 newsm51 smile3525  love001  love001

# 272
  • София
ЛейдиБейби, радвам се за хубавите новини Hug Все така да е и занапред с теб и всички нас от ноемврийския отбор Praynig

Това от следобяда са били не взривове, а се оказа че било земетресение ooooh!

Аз тази сутрин като чух как кънти и ехти небето след трите мощни взрива и като гледах какво слънчице грее и си помислих, че ни нападат извънземни Mr. Green Joy Болен бременен мозък Mr. Green веднага ми изникнаха кадри от "Война на световете" и се чудех зад кое голямо огледало да се крием, за да ги зилъжем гадините (като във филма) Joy Сега ми е смешничко, ама сутринта чак корема ме заболя от страх Tired

# 273
  • София
Много се радвам за добрите новини в темата  Grinning

Тези взривове сутринта доста ни стресираха  Rolling Eyes аз пих 2 но-шпа и с домочадието се изнесохме от София... дано не лъжат и няма последствия за хората от замърсяването  Praynig

# 274
  • София
ЛейдиБейби, прекрасни новини  Hug Пожелавам на всички такива. И аз бях на доки, всичко е наред, моят малък мъж рита като за световно.  Grinning
Да ви се похваля купихме си количка вече - толкова ме бяха изнервили едни клиенти, а покупката й така ме успокои, и сега много и се кефя.
Варненки и варненецо, където кажете там съм, мен на всякъде ми е удобно.  Hug

# 275
ЛейдиБейби, прекрасни новини  Hug Пожелавам на всички такива. И аз бях на доки, всичко е наред, моят малък мъж рита като за световно.  Grinning
Да ви се похваля купихме си количка вече - толкова ме бяха изнервили едни клиенти, а покупката й така ме успокои, и сега много и се кефя.
Варненки и варненецо, където кажете там съм, мен на всякъде ми е удобно.  Hug

събота 18:00 на фонтаните  на червения

# 276
Лейди Бейби много се радвам зад добрите ти резултати само дето се беше изплашила толкова много  Hug Hug Hug Честита ти мома и дано нямаш вече повече притеснения, и до ноември всичко да е наред.

Браво за добрите резултати и на другите мами ходили на прегледи днес.
Варненки направо ви се възхищавам вече срещичките ви станаха ежеседмични това е страхотно  Peace

А какво става с Мая дали са излезли нейните резултати?

# 277
Лейдибейби резултатите ти са просто супер - много се радвам
Мая е страхотно име - добър избор, ние ще се спрем на Мария - просто много ми харесва Laughing
Колкото до взривоете - баси чуха се чак в Люлин - силнички ще да са били newsm78
Еййй Варненки как ви завиждам Hug
А ние в софийско няма ли да организираме втора срещичка - вече много ми се ще да вив видяяяяяяяя
Комарче какво говориш - как така земетресние бе  Shocked - аз съм в  Красно села на бач и нищо не се усети newsm78

# 278
  • Бургас
LADYBABYЧЕСТИТО ЗА ПРЕКРАСНИТЕ НОВИНИ И ЗА ЩЕРКАТА! Hug Hug Hug newsm51 newsm18 newsm18 newsm18!! Знаех си аз, че всичко ще е  О.К!
Продължавам да стискам палци и на другите мами, които тази седмица са на преглед! Успех!

# 279
  • София
Аз съм за Софийска срещичка, нека този път друг обаче да я организира! Crossing Arms
Когато и където кажете, но може би най-добре ще е сутрин по-раничко, когато е хладно или надвечер, след 17ч примерно, че в тези жеги.....

# 280
Аз съм за Софийска срещичка, нека този път друг обаче да я организира! Crossing Arms
Когато и където кажете, но може би най-добре ще е сутрин по-раничко, когато е хладно или надвечер, след 17ч примерно, че в тези жеги.....

Мишле няма проблем -  ще помисля за заведение на открито - да не ни окадят гадните пушачи Crazy - и според мен е по-добре вечер дори след 19,00 часа
Ааааа какво съм изпуснала докато съм била на морето, че не щеш да организираш срещи повече  newsm78 -  да си призная не успях да изчета всичко Embarassed

# 281
  • София
Здравейте!
Лейдибейби, браво за страхотните резултати Hug.
Честито на всички разбрали за пола Hug.

# 282
Лейдибеби, браво за резултатите и дано всичко докрая бъде наред!  Hug Честито момиченце!   bouquet

Мамчета, абе да ви питам дали все пак има някоя в моята ситуация. Все си мисля, че всичко е в рамките на непритеснителното, но утре все май ще се престраша да се обадя и да питам... работа е там, че за неспешни въпрос има отредено време само от 9 до 9:30 и често съм заета тогава.

Та ето какво се случва с мен през ден и напоследък даже всеки. Нали моето бебче е ниско и с главичката надолу, та често като почне да шава, усещам направо вагинален натиск, все едно се блъска надолу; като си сложа ръката там дори го усещам. Гледам да не се шашкам излишно, но имам едни лоши спомени отпреди 10г. и усещането... много прилича на онова. От друга страна пък това продължава доста дълго вече, а сме ок.  Thinking

Аз да си кажа, че от моите консултации засега не виждам голям смисъл, бях си толкова информирана отпреди, че чак се дразня като ми говорят с познатите клиширани думи, предназначени за средно-статистическата бременна. А точно по въпросите, които ме вълнуват и трябва да се подходи конкретно към моя случай, не ми обръщат такова конкретно внимание.

Относно именцата, аз съм хвърлена в тотално недоумение и липса на визия........ ама посмейте ми се де, имам си женско име от 3г., но през цялото време никога не помислих за мъжко....  hahaha

Лека вечер на всичкииии  Hug

# 283
Хотлейди със сигурност ще е към 17:30 - 18 часа
Алоу Варненци айде давайте предложения събота или неделя за срещичка.

Вднага .....  Joy събота 18:00 на фонтаните  на червения   Mr. Green

Ей тва е.Обичам такива отзоваващи се хора. 18ч на червения.
Започва записване JoyЧакаме и нови попълнения.

Там съм  Mr. Green
Ели, тенкс за смс-а  Hug
...Чудя се само дали да не ми кажете накъде ще ходим и аз да дойда направо там  newsm78
Лейдибеби, ха честито   bouquet

# 284
Лейдибейби, браво за страхотните резултати .
Честито ти момиченце.

Общи условия

Активация на акаунт