НОЕМВРИйското бонбонче, вече е колкото балонче!

• 10 702
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен. Simple Smile
Моя таткоБарба иска поне един мъж за компания за бирата.  Grinning

# 286
  • София
Мацки сложете ми розовата рокля и ме приемайте в групата на принцесите ! Връща ми се за това, че цял живот не обичам розовото... Имаме си всичко - и всичко си ни е на мястото - и органи и крайници... Опитваше се да си напъха крачето в устата, но после помаха дружелюбно на тати с разперени пръстчета...

Лека вечер милички - отивам да гладя...

# 287
Пух, на мен ми се случваше през миналата бременност, но в края вече, тогава ме натискаше много силно долу и в пикочния мехур и беше много неприятно. Но беше 8-ми 9ти месец.
Сега, понеже малчуганът е много шавлив, понякога успява да ме ритне грозно и да ме позаболи, но е рядко. Май не мога много да ти помогна Confused

Лейдибеби, много се радвам, че всичко е наред Simple Smile

Честито на всички, които знаят вече какво детенце очакват Simple Smile За името - никога не съм била силна в измислянето на мъжки имена, оказа се, че мъжът ми - също. И сега сме в пълно недоумение как ще го кръстим. стигнахме до някакво работно заглавие, но мъжът ми иска да чете именниците, да не сме изпуснели някое великолепно име точно като за нашето дете Laughing Laughing

# 288
Здрасти, честито ти момиченце Сиската_  много се радвам че си поредната разбрала пола на бебето си   bouquet.Аз вече нямам търпение да го видя и да се покаже,че ми е интересно smile3503. И моето бебче рита много здраво и по някой път силно го усещам отдолу,но всичко си върви нормално,добре се чувствам.

# 289
Много ви Благодаря момичета, наистина вече се чувствам по- добре макар че още не мога да се отърся от шока с тези взривове Confused Да ви кажа че цялата ми стая беше в ситен (като домашен) прах.Явно ударната вълна донесе прахолях - и съм сигурна че е от днес защото вчера бърсах абсолютно всичко.Из цялата къща има прах (е вече не).
А ударната вълна я усетихме, като много силен вятър- само като се сетя все едно съм била във филм на ужасите...
Пух , и аз миналата бременност имах такива усещания, на моменти много неприятни, но лекарката ми каза че понеже било седалищно и за това го усещам така.Но в интерес на истината го усещах известно време (около седмица две ) и после се вдигна.Това обаче беше някъде към седми месец.Моя съвет е да звъннеш и да обясниш- дори да е по- подробно не се притеснявай, защото аз имах притеснения как да го обясня.То беше все едно ме рита между краката Rolling Eyes

# 290
  • София
Аз съм за Софийска срещичка, нека този път друг обаче да я организира! Crossing Arms
Когато и където кажете, но може би най-добре ще е сутрин по-раничко, когато е хладно или надвечер, след 17ч примерно, че в тези жеги.....

Мишле няма проблем -  ще помисля за заведение на открито - да не ни окадят гадните пушачи Crazy - и според мен е по-добре вечер дори след 19,00 часа
Ааааа какво съм изпуснала докато съм била на морето, че не щеш да организираш срещи повече  newsm78 -  да си призная не успях да изчета всичко Embarassed
Ами не че си изпуснала кой знае какво, но и преди все имаше постинги и въпроси кога ще се организира среща, нетърпение и т.н. и когато предложих и насрочихме дата, час, дори имаше избор за деня....в крайна сметка се отзоваха само 2 мацки, въпреки многото въпроси преди това Crossing Arms
Не че тричките не си полафихме добре и прекарахме забавно, но ако ще се пита само, за да пишем подобни постинги или да се намираме на работа- не съм съгласна Naughty Crossing Arms Освен това оповестих и във форума датата и часа Thinking
Както и да е- затова аз не се наемам повече с това Crossing Arms

Сиска, честити ти розови кюлотки! Да расте бебочка жива и здрава и ноември, живот и здраве, да се гушкате и радвате Hug

# 291
  • Бургас
Puh - моя близка имаше този проблем към 6-тия - 7-мия месец и това продължи до края на бремеността! Беше й много неприятно и за да заспи вечер пиеше Магнерот и Но-шпа, но това не беше проблем или знак,че бебето е тръгнало да излиза, просто дискомфорт за майката. Бих ти казала да си направиш консултация с лекар и хич да не ти пука, че не е на кеф! Това му е работата - да ти обяснява, за да си спокойна! Лека нощ на всички

# 292
Лека и спокойна нощ мамиииита,да се наспинкате и утре да сте свежи да си пишем   love001

# 293
Добро утро мамчета и татко Барба.
Честито ти момиченце Сиската.
Лек и успешен ден ви желая.

# 294
  • Попово
дубруютру  Hug
сискатаааа  stork-girl Heart Eyes

# 295
Добро утро мацки само се записвам и отивам да бачкам, че днес ще имам много работа.

Сиска, честита ти мома е момичатата по срамежливи от кавалерите по късно се показват.

Гледам, че сме на 15-та страница, кой ще ни пусне нова темичка, защото Тонеса наистина не се появява дано всичко е добре при нея, че взех да се притеснявам.  newsm78

# 296
Добро утро и от мен!Желая ви лек и ползотворен ден! newsm03

# 297
Добро утро и от мен.   Hug
Сиска, честита ти мома  newsm51
Все забравям да Ви питам, дали има и други като мен. Понякога докато спя и се завъртя, не знам дали е рязко, се събуждам от една пронизваща болна у коремчето Weary. Не е ниско долу, а на височината на пъпа и в дясно.   33uuСлед около 1-2 мин. равномерно дишане отминава, иначе е една режеща. Все забравям да питам доки, но ми се е случвало няколко пъти, а след това нищо ми няма.  33uu

P.S. Нека де не мислим само, какво лошо може а се е случило с Тонеса и Мая, а да мислим положително.  Praynig Дано всичко е наред Praynig

# 298
temi4ka и на мен ми се е случвало и според мен това е рязко плъзгане на бебето в посоката в която се обръщаш.Спокойно според мен всичко е нормално   love001

# 299
Добро утро момичета - почва ми одит стискайте палци Praynig
Мише жалко че така е станало - да се надяваме този път да сме по организирани  Hug
Пух звънни им на тия мърди бе - нали това им е работата - мене гадината ме рита баш в пикочния мехур и е доста неприятно ама кво да я правиш пикличката Crazy
А иначе аз съм мнооого ядосана на женките около мене - всеки, който ме види и ми казва  - "иииии ама ти изобщо не си наддала - корема не трябва ли да е по-голям???" - и аз като се панирам и почвам да рева #Cussing out
А оня ден бяхме на преглед и бебата си расте - в 22-23 седмица тежи 460 грама!!!
Има ли някакъв стандарт за размерите на бебето и корема - ако някой знае да каже, че ми писна от "доброжелателки"

Общи условия

Активация на акаунт