НОЕМВРИйското бонбонче, вече е колкото балонче!

• 10 709
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте, сладурки  Hug
По повод за взрива нищо не усетих в Павлово, та майка ми от Варна шашната милата ми звъни рано-рано и ме информира. Нищо по различно не усещам, ама ...
Ей, варненки,  със сигурнос пътувам за Варна в събота - ще си организираме ли срещичка или да  Laughing
Относно името - Мадлен ми звучи по-добре  Simple Smile

# 241
  • София
Добрутру на всички  Hug

Днес събужданео беше буквално удърноCrossing Arms Ако можеше някой да ни види с мъжа ми в 6:30 как се изтреляхме от леглотоооо ....  ooooh! Ние сме в центъра и всичко се разтресе, беше ... не мога да кажа страшничко, по-скоро ми се вдигна адреналина за нула време.  #Crazy
Но наистина е безобразие, че сумати време нямаше никаква информация за ситуацията, само разни догатки, но .... какво да се прави .. "Тука е така!"  Peace
Дано няма някакви по-сериозни поражения и пострадали, а и тези уж "безопасни" газове дето летят из възуха сега ...  Thinking Не ми се мисли за тези, които живеят по-близко до съответното място  Praynig

evlogieva аз съм за Мая  Peace Мадлен ми е доста ... чуждо  като звучене и ще й викат примерно или Мади или Лени Thinking Но вие си решавате в крайна сметка.  Wink

Пазете се от жегата (и от газовете)

# 242
  • София
evlogieva, лесно ти е на теб! Избираш само между две имена. А аз какво да кажа като ми харесват цели 3, а чакаме само едно бебе newsm78 Май ще трябва още да поработим по въпроса newsm53
А сега сериозно - Мая повече ми допада, защото не харесвам много вносните имена.

# 243
милички мами от София,как сте само за вас мисля от сутринта.Крийте се и не излизайте ако можете! Много притеснително събитие.......... Sad
Хот Лейди много ми е напечено,през ден съм извън града вкл. и почивните дни и не мога да обещая нищо,ще следя дали ще организирате срещичка и ако мога непременно ще дойда! Hug

# 244
Добро утро мили кореми.
Хотлейди кажи кога ти е удобно-в събота или в неделя.
За имената и на мен повече ми харесва Мая.
Браво за добрите новини и стискам палци на всички, които са на преглед днес.
Абе Тонеска наистина не се е включвала два-три дни. newsm78.
Днес е четвъртък и трябва да излязат резултатите на  Лейдибейби.Стискам палци всичко да е наред.

# 245
  • София
Здрасти и от мен и бебчо в коремчето ми Hug
Тази сутрин събуждането беше повече от взривно, буквално подскочих от леглото. Аз спя много леко и при най-малкия шум се будя и тази сутрин към 6ч30 буквално се стреснах много силно. Помислих си, че се задава буря, а навън грееше слънчице......тези дни четох някъде че щяло да има магнитни бури, а мен от буря като цяло си ме е бая шубе и здраво се изплаших, сърчицето ми щеше да изскочи, а коремчето ме заболя Tired Сложих си ръцете върху него и се опитвах да успокоя бебка да не се страхува, че няма нищо страшно, а май трябваше някой мен да успокоява ooooh! Събудих милото, той нищо не чул, а въздуха продължаваше да ехти. Той излезе на терасата и вика- това ми прилича на военни гърмове, не е буря Naughty Crossing Arms Ами ходил човека в казармата, запознат е. После като пуснахме ТВ и разбрахме за какво иде реч.
Горките хорица, дето живеят наблизо......
Днес няма да излизам, милото каза, че ще ме проверява дали следя "заповедта" му Mr. Green
Ама много топло, бееееее ooooh!
Колкото и да не ми се иска да отварям нещо, няма начин- отворила съм вратата на терасата, пуснала съм пердето и пия повечко водичка.

И като една сръчна домакиня свърших и малко работа  newsm28, сготвих супа-топчета и сега нямам търпение да я опитам, целия апартамент ухае на вкусничко.....

Хубав ден от мен на всички ви и го давайте по-спокойно Hug

# 246
  • София
Еличка, предпочитам в неделя, но ако на другите е удобно в събота, в събота но по-късничко- след 15.00.  Hug

# 247
Хотлейди със сигурност ще е към 17:30 - 18 часа
Алоу Варненци айде давайте предложения събота или неделя за срещичка.

# 248
Мишле и аз бях така вчера след работа  newsm79 wash hang cook та дори му сготвих на милУто любимите му картофи соте и накрая нямах сили да панирам рибката. Та му звъня на моя дзвер да купи някое куфтенце, а той ми се прибира с усмивка и победоносно вкъщи без кюфтета. Ееее направо  newsm61 при положение, че като си го знам го подсетих 2-3 пъти да не забрави. Е яде си луканката от хладилника за гарнитурка. А днес ме мързи да готвя много и ще направя по едно гювече на микрото набързо.
Ох колко огладнях след всичко това, маи ще е добре за килцата да похапна малко  Mr. Green, а пък и време за обяд е станало.

# 249
Ха-ха да Ви кажа да се посмеете малко. Снощи както си спим към 0.30 и кусур от кафето под блока се чува силна музика. Те до 23.30 максимум трябва да затварят, ама снощи някой явно си допиваше на силна сръбска музичка smile3511 . И познайте както си ги нареждаме "прилично" някой след около 20 мин. търпение метна кофа с вода и охлади страстите smile3532  newsm44. Е след доста благословии от страна на "клиента" всички заспаха спокойно.  Joy Joy Joy
P.S. А за името нещо и двете не ме привличат, а защо не Магдалена или нещо подобно. Но само между двете -Мая. Мадлен ми звучи някак северно и студено, поне на мен де Hug

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 12:30 от temi4ka

# 250
 smile3532 smile3532 smile3532 това с кофата беше яко.Да знаете че отсега не мога да заспивам,много ми е кофти,вечер едва заспивам,а през деня вече не спя-май май ми отиде съня.Иначе тук е хладничко засега,а относно софиянки,наистина кофти работа smile3516,това със гадното събуждане не ми се нрави.Някой мами ги няма и аз това видях.Браво на всички дето са минали прегледи и всичко е наред,а на предстоящите успех и да се похвалят.Лек и успешен ден! newsm51

# 251
това с кофата беше яко много ми хареса Laughing
Ама къде наистина изчезна Тонеса. newsm78

# 252
  • Бургас
Здравейте! Лек ден ви желая! LaughingДано не ви мъчи жегата!
Евлогиева, аз харесвам по-кратки имена, така че ако беше мой избор бих избрала Мая, но разбира се това е лично мнение Simple Smile!
Успех на всички мами с прегледи днес!

# 253
Хотлейди със сигурност ще е към 17:30 - 18 часа
Алоу Варненци айде давайте предложения събота или неделя за срещичка.

Вднага .....  Joy събота 18:00 на фонтаните  на червения   Mr. Green

# 254
  • Монтана
Проблема е че на мен също ми харесват и двете имена, по първия път беше по- трудно тъй като бяхме решили че на никой няма да е кръстим, а сега поне знаем буквичката с която искаме да започва името.
Каката се казва Десислава.

Общи условия

Активация на акаунт