До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 208
  • 962
  •   1
Отговори
# 795
Май ще е тя, след малко ще ходя до личната лекарка да видя как стои въпроса да ми следи тя бременността, а при Добрева да си ходя на частно. Само дано да не претупва като Мърмърова  Praynig .

# 796
Аз съм при Ризова и съм доволна общо взето, но за съжаление и тя отсъства до края на месеца.

# 797
Личната ми лекарка не водила ЖК и за това май ще се насоча изцяло към Добрева.

# 798
Мърмърова поне до края на месеца ще отсъства, в четвъртък ще ходя да си взема документите от кабинета - сестрата ще е там между 14 и 19ч, още се чудя къде да се запиша, така или иначе мисля да раждам в Сливен, така че ЖК ми е по-скоро ей тъй..но при кой все пак да се запиша(моята лична също не води ЖК)

# 799
  • Бургас
tаnka80 моята бременност я следи Братова и нямам забележки Peace
Само видеозоните си плащах,но тя винаги ме е питала искам ли да се гледаме
и ако кажех не,не е правила излишни коментари.
Иначе ме пращаше на изследванията които ми се полагат без аз да и мрънкам.
Понякога пуши в кабинета си,но при мен рядко е пушила.

# 800
  • Бургас
И моята бременност я следи Братова - и аз съм доволна. Вярно, че от време на време пуши в кабинета си, но това става обикновено когато си тръгваш и след теб няма хора. Бих ти я препоръчала с две ръце! Аз нямах проблеми за болнични, изследвания и обяснения по всички въпроси, които ме интересуват. Братова не обяснява сама, но като я попиташ внимателно ти обяснява, на разбран български език (не като някои лекари дето те засипват с терминология и се чудиш какво искат да ти кажат)!

# 801
Хайде сега ме вкарахте в чуденка  за доктор Братова или Добрева . Аз от Мърмърова не бях  доволна, последният път на преглед ме претупа за 10 мин. от влизането до излизането  #Cussing out . Пусна ми ехографа и ми казва ти нали скоро си ходила на 3Д ЗНАЧИ ВСИЧКО ТИ Е ОБЯСНЕНО  Sick и до тук с прегледа.

# 802
  • Бургас
Отново ти пиша.
Запиши се при Добрева. Hug

# 803
Тази женска консултация по здравна каса се оказва голям проблем. Вече съм в 3-ти месец и още не съм намерила лекар. Ще раждам във Варна и там съм си направила вече няколко прегледа. Но тук - тъкмо се спра на някой лекар и се оказва, че или не води ЖК по здравна каса, или я води само 2 дни в месеца, или най-демонстративно претупва нещата, колкото да те откаже, или направо заявява, че води, ама не можел да поема повече пациенти, защото бил зает.
Тези, които се наемат, обикновено разчитат, че ще ги ангажираш за раждането и в случаи като моя - отново пълен игнор.
Плащам си ежемесечно осигуровките, които са доста над минимума, а когато ми се наложи - тичам по частните болници, защото отказвам да бъда изнудвана от разни рушветчии. Така че съм се заинатила поне женската си консултация да ползвам по здравна каса ....
Щях отдавна да се запиша при личната си лекарка, обаче там ме притеснява следното - не спазват определените в графика им часове за детско и майчинско здравеопазване и пред кабинетите им винаги е пълно със заразно-болни хора. Особено в момента - всеки път виждам деца със шарка и изпадам в ужас ...

Та така, ако някой може да се похвали с нормален лекар, който му води ЖК по здр.каса, без да очаква да бъде ангажиран за раждането - моля да свирка!

# 804
За Добрева съм и аз.
Води ми втората бременност.
Изрядна е, пуска всички изследвания.
До 16г.с. имаш два безплатни видеозона и
тя се съобразява с това.
Приема в новия здравен център над магазин  Бамбулино в Зорница.
В същата сграда има удобна, чиста лаборатория, което за мен също е мн. важно.
Въобще не се коментира къде ще раждаш,
това е твоя работа и решение.

# 805
  • Бургас
Царицата-майка при Братова беше и моя приятлка,която роди във Варна.
Братова не е имала проблем с това Peace
По един и същи начин се отнасяше и с двете Peace

При Добрва родих -тя беше на смяна,не сме се уговаряли,
с добри впечатления останах-мила и любезна Peace

# 806
  • Бургас
Благодаря,Ви момичета,питах Ви за Лазарова защото ми бе препоръчана от чичо ми ,който е доста добър хирург в града,и си мисля,че като лекър познава качествата и!
И все пак всеки има различно мнение!
Отново благодаря,
Поздрави

# 807
  • у нас
Благодаря,Ви момичета,питах Ви за Лазарова защото ми бе препоръчана от чичо ми ,който е доста добър хирург в града,и си мисля,че като лекър познава качествата и!

ако не е тайна сподели кой е?

# 808
И все пак всеки има различно мнение!
Отново благодаря,
Поздрави
Малко вероятно е да познава лекарските й качества от първа ръка, поради спецификата на нейната специалност Laughing Може да я познава лично или пък да я знае като стар бургаски лекар, но трябва да ти кажа, че това, което е била Лазарова преди 30 години няма нищо общо с това, което е сега. Майка ми ме е раждала при нея, баща ми я познава от дете, но всичко това, което са ми разказвали е на 100% различно от по-скорошните й изяви.
Горещо те умолявам да не й се доверяваш, преди 2 години моя близка едва не почина заради манипулация извършена от Лазарова и само намесата на софийски професор я спаси!

# 809
Олеле, колко дълга тема, четох до 20 и някоя страница и после претупах страниците. Мами, моля направо за съвет, с моя мъж опитваме за бебе от около година, но още нищо. А иначе тестове за ову...... абе изчела съм всичко. Решихме да отидем заедно на специалист в Бургас, защото ни е близко. Но искам да питам дали някой е ходил за такава консултация и при кой?     Искам ако се налага да ни правят изследвания и т.н.
Учудвам се, но ми е трудно докато пиша това, предполагам, че не искам да предположа, че може да имаме проблем. Моля ви само ако някой е ходил на такива консултации да пише при кой!  Cry

Общи условия

Активация на акаунт