До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 221
  • 962
  •   1
Отговори
# 810
Олеле, колко дълга тема, четох до 20 и някоя страница и после претупах страниците. Мами, моля направо за съвет, с моя мъж опитваме за бебе от около година, но още нищо. А иначе тестове за ову...... абе изчела съм всичко. Решихме да отидем заедно на специалист в Бургас, защото ни е близко. Но искам да питам дали някой е ходил за такава консултация и при кой?     Искам ако се налага да ни правят изследвания и т.н.
Учудвам се, но ми е трудно докато пиша това, предполагам, че не искам да предположа, че може да имаме проблем. Моля ви само ако някой е ходил на такива консултации да пише при кой!  Cry
Може би ще те разочаровам, но в Бургас няма гинеколог който да ти помогне, по-скоро ще ви изгубят времето.Насочете се към специалисти във Варна или София
Дано да нямате проблем и скоро да ни се похвалиш с  EFP

# 811
Олеле, колко дълга тема, четох до 20 и някоя страница и после претупах страниците. Мами, моля направо за съвет, с моя мъж опитваме за бебе от около година, но още нищо. А иначе тестове за ову...... абе изчела съм всичко. Решихме да отидем заедно на специалист в Бургас, защото ни е близко. Но искам да питам дали някой е ходил за такава консултация и при кой?     Искам ако се налага да ни правят изследвания и т.н.
Учудвам се, но ми е трудно докато пиша това, предполагам, че не искам да предположа, че може да имаме проблем. Моля ви само ако някой е ходил на такива консултации да пише при кой!  Cry
Може би ще те разочаровам, но в Бургас няма гинеколог който да ти помогне, по-скоро ще ви изгубят времето.Насочете се към специалисти във Варна или София
Дано да нямате проблем и скоро да ни се похвалиш с  EFP

подкрепям мнението с две ръце вдигнати многооооооооооооооооооооо високо! За съжаление факт!

# 812
  • Бургас
sofiya_ подкрепям Nefertity и rossy-pm ! bowuu

в Бургас няма да решите проблема си!
нито гинеколози има-нито пък лабораториите са точни-особено за спермограма нищо не разбират!
успех!  bouquet

# 813
Благодаря ви  все пак! Cry

# 814
Благодаря ви  все пак! Cry
пробвай във Варна! ПО-близичко е а има наистина добри специалисти - д-р Александров , Козовки , Маркова! Успех!

# 815
Имаме час при д-р Александров, с надежда съм! Благодаря ви Мами, усещам подкрепа!

# 816
  • Поморие
Ще следя темата , sofiya_  след прегледа сподели впечатления , защото и ние се замисля ме да тръгнем по твоя път.Късмет!  bouquet

# 817
Пак съм аз - тази, дето не може да си намери гинеколог, който да й води ЖК по здравна каса.
Вече ги почнах лекарите наред. Обадих са на Добрева, че искам да ми следи бременността и първият й въпрос беше "С направление ли сте?". Като й казах, че съм - най-ранния й свободен час бил след 20 дни. Това е въпросът, с който ме почват всички лекари и правилото е, че колкото и да е натоварен лекарят, ако кажа, че отивам на частно - намира начин да ме вмести в близките 1-2 дни.
Днес направих опит да отида и при Габровска - при нея пък не се записвали часове, седиш и чакаш. В 9,30 пред кабинета й имаше чакащи минимум 20 жени, надяващи се да влязат при нея до 12ч. И от там си тръгнах безславно...
Пак започвам за кой ли път да препрочитам темите във форума и да търся нов вариант.

# 818
  • Бургас
Царицата-майка страшно съжалявам ,че те въртят така Hug
Пробвай при Братова - за следене става.
Аз бях при нея и нямам забележки Grinning

# 819
Царице, така е, и то не само за следене на бременност. Ако си по ЗК, си последната дупка на кавала.  Confused Същите впечатления имам като теб. Съжалявам, дано да успееш да намериш лекар. Пожелавам ти късмет.

# 820
Пак съм аз - тази, дето не може да си намери гинеколог, който да й води ЖК по здравна каса.
Вече ги почнах лекарите наред. Обадих са на Добрева, че искам да ми следи бременността и първият й въпрос беше "С направление ли сте?". Като й казах, че съм - най-ранния й свободен час бил след 20 дни.
Аз вчера си записах час за Добрева за ЖК - и то втори избор - предложи ми 3 часа за другия вторник, дори си избрах най-удобния за мен  newsm78

# 821
Аз бях писала и преди, миналото лято когато търсих кой да ми следи бременноста по ЗК и Добрева и Вълкадинова ми отказаха

# 822
  • Burgas
Момичета имам много миомни възли, можете ли да ми препоръчате в Бургас или околноста добър гинеколог за проследяването им.

# 823
j80 аз съм най-доволна от Градева, живот и здраве след раждането пак ще си тръгна при нея. Ако искаш обади и се и я питай, ако не може да ти помогне ще ти каже,няма да те върти, ако искаш пиши ми на лични да ти дам кординатите и.

# 824
j80 аз съм най-доволна от Градева, живот и здраве след раждането пак ще си тръгна при нея. Ако искаш обади и се и я питай, ако не може да ти помогне ще ти каже,няма да те върти, ако искаш пиши ми на лични да ти дам кординатите и.
За миомни възли наистина Градева е най-подходяща, ама момичето е бременно, а Градева няма ехограф и не виждам как ще може да я наблюдава по време на бременноста и

Общи условия

Активация на акаунт