Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 812
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Честит Рожден Ден на Виктор и Калина!Да са здрави и засмени им желаем Hug Hug Hug

А за майчетата:

# 91
Честит рожден ден на Виктор и Калина. Много здраве и безгрижно детство! Hug

Джорджи, как сте? До къде стигнахте с махането на пампите?
Ети, дано всичко се нареди при теб по-най-добрия начин! Peace

Не мен от сутринта ми е криво...ключовете ми останаха в колата, Калин ни е заключил...следователно няма мърдане от вкъщи. Извеждах кучето като излизахме през прозореца. Joy Комшийте със сигурност ни мислят за луди...то при нас си е подвижна лудница...ама и излизане през прозореца. Crazy

Хайде отивам да храня ламята....в този ред на мисли, някой друг път ще ви разкажа Ема в какви огромни колоичества яде. Майка ми прави забележка, че ще си разшири корема...ама това за следващото писане, че сега ме дърпа да яде! Crazy

# 92
Моята пък не ще да яде с триииста зора се мъчим и тва е злояд червей,нервите ми скоси,вече ще я храня като каже че е гладна аман

Момичета вече с този моя "работодател" ми се изправиха косите от нерви и нищо,в Равда на центъра държи най-оборотния ресторант,всяка вечер чевермета и пилета се въртят,но той пари за майчинства не дава,3550 лв имам да взимам и няма да се отказвам,ще си ги търся до дупка,лошото е че институциите не им пука и само удължават срока сега пак 2 месеца го удължили ,  ще се побъркам но ще го гоня до дупка!

Та ние бяхме там в Равда ,хубаво изкарахме,сега сме пак на жегата в къщи,ще търсим да ходим на балкан че тук не се живее,към Еленския не сме ходили,кой беше ходил скоро имаше снимки newsm78

Ставам да ям че се ядосах с тоя!
Сега писах на Пазарджишките майки някоя дали не го познава,разказах им историята и ме хвана нервата!
А скоро ще трябва бележка за доходите да взимам за детските не ми се мисли как ще я взема  #2gunfire #Cussing out

# 93
Ето снимки:  Ако иска парола : EliJuli парола: julia  http://elijuli.multiply.com/photos/album/6#1

как да го направя като го пращам линк да се отваря, не да иска парола на хората  newsm78

# 94
Здравейте на всички.
Много отдавна, не съм писала тук, но ви чета чат-пат.
За тези които не ме познават, казвам се Рени, за тези които ме знаят,
ще се сетят по ника "renisiyana"
С нова регистрация съм, защото явно съм  банната до живот,
и нямат намерение да ме пуснат.
Ето няколко снимчици на моята "пикла" Сияна, която ще става КАКА.
Прегръдки на всички, честито на рожденниците, да са ви живи, здрави и послушни.

Прочетох и нещо изключително тежко за всички нас.
Мир на праха му, и сила на родителите,
искренни съболезнования на Делукс

http://lh5.ggpht.com/renisiyana/SGvOmKYV45I/AAAAAAAABEA/Wfnh4UzJ … 85.JPG?imgmax=512
http://lh5.ggpht.com/renisiyana/SGvOK3iK0GI/AAAAAAAABDA/wheXz03f … 55.JPG?imgmax=512
http://lh4.ggpht.com/renisiyana/SF13vPLahAI/AAAAAAAAAQk/9aaDpDVy … 45.JPG?imgmax=512
http://lh4.ggpht.com/renisiyana/SGupzgk26OI/AAAAAAAAAuY/77vQqw7Z … 50.JPG?imgmax=512

# 95
Ели, много хубави снимки. Голяма любовчийка Юл. Да я нацелуваш хубаво от нас с Емата.
Дано скоро се разреши проблема с бившия ти работодател и ти изплати всичко!

Рени, честитооо! Hug Кога се очаква новото попълнение в семейството ви? Лека бременост и на финала здраво и пухкаво бебе.
Сияна много е пораснала, бонбон и половина. Heart Eyes

# 96
Амфибия (ренисияна) влизай по често при нас!Честито и на финала здраво бебче,разкажи повече? Heart Eyes Grinning

За Делукс не си разбрала правилно ,ако разбирам аз това което ти си разбрала...ох омотах се,но тя май преди да роди изгуби бебчето  Cry Confused

А тези които раждаха с епидурална някоя от вас боли ли я гръбнака,мен ме боли мнооого! Rolling Eyes Sad от опашната кост та чак до врата и то постоянна болка ужас  ooooh!

# 97
  • somewhere over the rainbow
Ето ни и нас.
Със закъснение Дая черпи с тортата си за рождения ден:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261207&pid=6343233

Там са и други снимки оттогава.

Честито и на всички пораснали тези дни! Heart Eyes

Ренисияна, разкажи повече за предстоящото бебоче Hug

# 98
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,аз днес приключих с оправянето на къщата,че бяхме като след война и сега вече ще имам малко повече време за форум,взех си отпуска защото много се скапах с това чистене и нерви.Днес олигофрените изсипваха вода със самолети над погребите,от нас се вижда супер,но за съжаление явно май са направили грешка и сега пак иам взривове и се издига стълб пушек,Цвети се втрещи и се е вкопчила в мене,едва пиша.Едва ли е страшно защото колите по околовръстното си вървят,явно не се очакват вече големи взривове.

Ронка мацка си ти ей,ще им изпаднат очите на французите,а за Емка не се притеснявай,Цвети яде в промишлени количества и май няма нещо дето да не харесва,сяда на масата със всички,понеже напоследък трудно ни се отдава да се храним заедно и яде май по 6 пъти на едн,засега обаче не е дебела и съм я оставила да си хапва каквото и колкото иска.

ОООО,Рени,честито,браво на тебе!!!! Hug

Ели,мене не ме боли гръбнака,само отвреме-навреме ме наболява мястот на убождането и то предимно когато лежа по-дълго време в неудобна поза.А за твоя работодател нямам думи и то при условие,че парите се плащат от НОИ,а не от джоба му,той явно просто ги е използвал за нещо друго вместо да ти ги даде и сега не му се вадят накуп толкова пари!

Бетта,ако не си се отказала,чакам те утре,само ми звънни да се разберем Sunglasses

Момичета ставам да се разходим до центъра,пълно е с военни и полицаи,да видим какво ще кажат за гърмежите,целувам всички рожденици,които не успях да поздравя,много здраве и усмивки  bouquet

# 99
Ехе, Рени честито за новината!  Hug Лека бременност и на финала здраво и сладко момченце  stork-boy
Честит Рожден Ден на Виктор и Калина!
Мами, това е за вас:
НАН-страхотна е станала Дая. Прилича на теб Wink Благодарим за тортичката, беше много вкусна Crazy
Ели-пък за твоята любовчийка нямам думи Party Не съм ходила на Равда, хубаво ли е там  newsm78
Ронка-голям хил с днешните ви перипетии, но с такива моменти животът е по-весел. Да не ти пука за комшиите, нали сте излизали за малко на разходка  Hug

# 100
Рени, честитооо! Hug Кога се очаква новото попълнение в семейството ви? Лека бременост и на финала здраво и пухкаво бебе.
Сияна много е пораснала, бонбон и половина. Heart Eyes

Благодаря ти!
Още съм съвсем в началото /7г.с./ по мой изчисления
Февруари живот здраве, ще го очаквам.

Амфибия (ренисияна) влизай по често при нас!Честито и на финала здраво бебче,разкажи повече? Heart Eyes Grinning

За Делукс не си разбрала правилно ,ако разбирам аз това което ти си разбрала...ох омотах се,но тя май преди да роди изгуби бебчето  Cry Confused

Ще се постарая мила, по-често да влизам, но сега в хубавото време,
почти не си стоим в къщи.
За Делукс явно не съм разбрала, наистина. Но за мен би било почти равносилно,
след Сияна имах аборт който ми промени психиката,
а и сега като съм бременна все ще съм на тръни.

Ренисияна, разкажи повече за предстоящото бебоче Hug

Нан-че /тук има прегръдка/
Дая е станала цяла принцеса, да ти е жива и здрава.
За предстоящото какво да кажа, още не мърда, не ме тормози, не плаче
и не се лигави. Сияна има тази чест за двама.
Нещо отбора е намалял като че ли?

п.с.Абе някой да знае, защо не мога да ползвам емотикони???
Всичко в профила ми е на ред...

# 101
Ехооо как сте всички. Предполагам вече спинкате.
Ние до преди малко бяхме навън по двора с едни приятели. Мъжете пийнаха по една две бири а ние хапнахме сладоледче  Wink. Криси към 10 се предаде и заспа.  Flutter
Сега изпратих баща му за АМ че няма а ние не минаваме вечер без мляко.  Crazy
Утре моят мил съпруг има рожден ден и да ви почерпя http://lh4.ggpht.com/brett13sky/SAYfN9YyBEI/AAAAAAAAEPM/e_1lCPIR … ee.JPG?imgmax=512[/img]

# 102
  • Варна
 Hug

Ронка,до никъде не сме с пампите Confused.сега е във фаза "пикая и акам напук,навсякъде" Tired
Направо не сварвам да чистя и пера Close

Ренисияна,страхотна новина Hug.желая ти лека и спокойна бременност  bouquet
Ели,за твоят работодател нямам думи. #Cussing outДай Боже справедливостта да възтържествува накрая Peace

Днес ходих да запазя места за РД на Друдьо.Ще събера няколко дечица с родителите им,тук в една много хубава пицария.едвам се уредих с места,толкова народ има Rolling Eyes
Чудя се обаче какво да му взема.....толкова е задоволен че ooooh!

Мама Дани Hug

# 103
благодаря Ви за честитките! Ще сложа снимки,но само да ги издиря кой кога е снимал  Thinking
Много мъчно ми стана за Делукс и мъничето и  newsm45  Тя къде се губи,че не е дошла да ни навести  Thinking

Жоржи  Hug Желая ви весел празник!
Ели ти сега съдиш ли го тоя ?

Ренисияна честито,лека и безпроблемна бременност!

# 104
Честит рожден ден на Яница, Теодор и Мартин! Да растат здрави и весели!

Честит рожден ден на мъжа на мама Дани!

Ренисияна, честито, лека бременност и на финала здраво и сладко бебче. А емотиконите май могат да се ползват след определен брой публикации, но не съм сигурна.

Пиги, радвам се, че сте се оправили бързо. Мина ли комисия за щетите? Ще ви възстановят ли някакви средства?

Ели, много хубави снимки. Юлия е станала една малка госпожица. И каква коса има... Само Гергана ли все още няма дълга коса? А съм я подстригвала веднъж и то само връхчетата.

НАН, голяма сладурка е Дая и тортата е много красива. Аз вчера се опитах да кача снимки в снимка.бг, но не успях. Какво става пак с този сайт, не знам. Но явно проблемът е при мен щом си успяла да качиш снимки от РД-то на Дая. Ще пробвам пак.

Общи условия

Активация на акаунт