Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 997
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЕРИ И ВЯРА! Весел празник и много подаръци!
Честит празник на патерици и на сладката Юл!
Ели тоз твоя работодател голям изрод - стискам палци да успееш да го пребориш! А ма така е - тъпите детски ги превеждат отделно, а с майчинските позволяват на такива идиоти да се облагодетелстват! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 211
Мани мани,и за детските незнам какво да правя,сега трябва да подавам нова бележка със доходите,ама таз секретарката едва ли ще ми даде,две години ги моля пък тези социалните по служебен ред да си я търсят не и не,аз от къде да им я взема...то и кви ли доходи съм взела newsm78 ooooh! Crossing Arms

# 212
ЧРД на Валери, Вяра и Марти! Много здраве и весели игри им желаем от все сърце! Hug
Мили майки, бъдете горди и щастливи с вашите слънчица!  bouquet

Ели, радвам се, че не се отказваш и си решена да го гониш до край! Желая ти успех. Hug
Рени, много ми е познато това, че не работиш заради болести... При мен положението беше подобно. Не можех да правя компромис със здравето на детето си.

Ние от сутринта сме по разходки...Преди малко се прибрахме, Емата дремна малко в количката и сега не иска да заспива.
Купих й 2 чифта дънки, 4 тениски, 1 якенце, и едни много сладки кукленски обувки. Аз намазах с една дънкова пола-къса. Ама няма да я обуя скоро, докано не ме издърпа лентичката до финала. Rolling Eyes Whistling

Отивам да легна с Ема, че съм като парцал...

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 18:03 от Ронка

# 213
  • Варна
Честит Рожден Ден на Валери,Вяра и Мартин!Много здраве и безгрижно детство им желаем Hug Hug Hug

Мили майчета:love: Heart Eyes Heart Eyes

Ели,да е жива и здрава баба ти   bouquet

# 214
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на Валери,Вяра и Мартин!  party023
Желаем ви много здраве и весели игри!
Аз не съм се включвала отдавна,но преживях голяма лична трагедия и се наложи да отложа и двете планирани празненства по случай рождения ден на Влади.Но пак се събрахме снощи де-баба,дядо,прадядо и двама близки приятели.Детско парти ще правим сигурно другата седмица и аз ще покажа снимки.Реших сама да направя торта-за първи път в живота си и взе,че се получи.Стана много вкусна-с крем от рецептата за еклери на Пиги.Като казах Пиги и се сетих-тази вечер в новините по Нова тв даваха пряк репортаж от Чепинци-хората протестираха заради неизплатените им обезщетения за изпотрошените си къщи.И в близък план дават прекрасно,сладко момиченце-наше Цвети!Голяма хубавица!Пиги-браво на вас,че подкрепяте семействата в бедствие! Hug
Ронка-голям пазар му правите там ей!
Всички дечица много са порастнали и са страхотно сладки!Поздрави на всички!

# 215
Честит Рожден Ден на Вяра, Мартин и най-вече на сладурчето Данее-Валери Heart Eyes!
Мили дечица, растете здрави, милички, послушни и лъчезарни. Здравето и късметът винаги да са ваши спътници в живота!

Майчета, това е за вас:
Ели, за бабчето ти: Не знам какво да ти кажа за тоя твоя работодател. #Cussing out Моето мнение е, че е виновна държавата, че ги търпи такива. Ако имаме закони и ако трябва в затвора да го тикнат - май това им е оправията на нередовните пладци #2gunfire #2gunfire #2gunfireАма ниц- дано скоро се пребориш с тази бюрокрация и да си вземеш полагаемите парички. Много се ядосах. Та това не са пари изкарани от неговия джоб  #Cussing out, държавата си ги поема.  Sad Нека Тиция се изкаже като компетентно лице, но мисля че не може да ти направи нищо, ако го оплескаш из форумите.  Нека поне хората да знаят от вашия град каква гад е тоя и никой да не иска да работи за него. Да краде от паричките на едно дете Sad
Дидито-не споделяш каква е трагедията, която си преживяла. Дано не е загуба на любим човек Praynig И дано всичко мине добре Hug
Изтървах новините, дали има късни емисии този ТВ да видя нашето форумско бебче newsm78
Рони-страхотен шопинг сте си направили. Обожавам този вид занимания. Много ме разтоварват Grinning

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 22:43 от eti_31

# 216
  • Варна
didito,съжалявам за това което ти се е случило,дано не е станало нещо с твой близък човек Praynig.Ако смяташ че ще ти олекне,сподели.прегръщам те силно Hug Hug Hug
Рени,Галко е розкош.идва ми да го изям през монитора Crazy.Честита ти нова кола,със здраве да си я караш Peaceи безаварийно Hug

Ели,направо не мога да намеря думи с които да се изразя Close

Аз да си кажа,моят татко го приемат в понеделник в болницата и най вероятно във вторник ще е операцията.аз се спекох направо днес като разбрах ,а той е толкова крив че не може да се говори с него Tired.горкия по цели нощи има задух и не може да диша Cry Cry Cry

Ети,дано Дидо да го пуснат в отпуска,и да отидете на почивка Hug

# 217
  • Варна
Хайде и Друндела става на две годинки днес Crazy
Да ми е живо и здраво детенцето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Почерпете се за негово здраве Hug

Честит Рожден Ден на Мина,Елица и Сияна!Да са живи и здрави малките красавици Hug Hug Hug

А на щастливите мами:

# 218
Честит Рожден ден сладко Друнделче!
Бъди много здрав и малко послушен  Wink.Много   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001от нас.

Честит Рожден Ден на Мина,Елица и Сияна!

и за вас мили мами

# 219
Ето го порасналото ми момченце

и неговата мама с 12кг. по-слаба

ние утре заминаваме на море искам да пожелая весел празник и много здраве и безгрижни игри на всички които ще празнуват тези дни.

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 11:31 от isi_kam

# 220
Здравейте мацки!

Честито на малките рожденици на които не съм честитила и които празнуват днес!

Аз съм отпуска вече и ще отпусна душата малко.

Ели, прочетох какво си написала за твоя работодател и така се вбесих.Просто за пореден път се убеждавам, че не сме държава а територия. Нямаме закони и никой не ни защитава правата като граждани. Ако ще пред 100 човека да те утрепат ако убиеца е важна клечка и има пари, ще го оправдаят и ще потулят нещата. Та от едно майчиство някой ще се заинтересува. Цаката му е да си намериш адвокат и да го съдиш, ако ти се дават парички обаче..

Ренка, много съжалявам че сте болнички. Супер гадно е така. И работата не върви, постоянно мислиш детето.

Дидито, много съжалявам че се е случило нещо лошо, макар че не знам какво. Ще получиш подкрепа тук, сигурна съм.Момичетата са страхотна опора в трудни моменти. Като се замисля какви тревоги сме преживели, и как знаем всикчо една за друга..чудесно е.

Ронка, мацко, ще се забравим с теб. С тоя скайп не можем да се улучим. Как ме е яд е не може да си говорим по тел. като преди!

Гледах снимките от страхотната сватба на Пингвина!!!! Жестоко е!!! Искам и ааааааз! Нищо, следващата Laughing

Лора от няколко седмици също не е ходила на ясла, редуваме се да я гледаме, щото сега излизат отпуска и са смесени групи. Обаче за тия седмици и махнах памперса. Нацяло. Просто съм изненандана колко лесно стана. Само нощем и слагам, щото ме е страх, но сутрин си е сух, та от др. седмица вече и нощем няма да слагам.

Пиги не знам дали се вкючва и чете, обаче си представям какво са преживели. При нас беше страшно, а тама незнам. Ни е с Лора се изтърсихме от леглото от от разлюляването и ужасният зук.... Sick Няма да го сбъркам никога. Така се уплаших...На съседния и нашият блок по-старите дограми се изпотрошиха прозорците.

Хайде чао засега, лек и хубав ден от мен Heart Eyes

# 221
  • Варна
Честит рожден ден на Друндела! Да расте здраво и щастливо дете! newsm59 baloni
Иска супер си с новата прическа - много добре изглеждаш! И Валери много е пораснал - аз го помня като се опитваше да ходи Hug Къде ще ходите на море - ако идвате на сам непременно да се обадиш! Hug

# 222
Честит рожден ден на Друнделчето, Мина, Елица и Сияна!
Бъдете щастливи, весели и послушни дечица!

Мами, това е за вас:
Иси-весело изкарване на морето и дано случите на топло време Hug Изглеждаш супер newsm10

# 223
  • somewhere over the rainbow
Здравейте мили мами и дечица! Hug

Аз пиша рядко, защото вече цяла седмица Дая е в Карлово при баба си и няма много ново около нас. Ходи една седмица на ясли и айде пак сополи. #Cussing out Сега уж вече ги няма, та утре си я взимаме, че от понеделник пак на тръстиката...оп, яслите Mr. Green Целия август пък почиват, няма сборни групи и бабите ще се редуват да я гледат.

Ако не ни мине котка път /а е твърде вероятно да стане, понеже съм страшен карък напоследък ooooh!/, към края на месеца ще пътуваме към Варна, но този път на почивка. Силно се надявам да се видим с варненските мами и деца.
В тая връзка, да ви се похваля, че си купихме кола, но още е в един сервиз, щото я закарахме уж да й сменят консумативите и каквото е нужно, то все излизат нови и нови неща за смяна ooooh! Направо основен ремонт стана. Вероятно в понеделник ще си я вземем като нова.

...И честито на всички рожденици!!! Heart Eyes

Това е за сега...

# 224
Иска супер си с новата прическа - много добре изглеждаш! И Валери много е пораснал - аз го помня като се опитваше да ходи Hug Къде ще ходите на море - ако идвате на сам непременно да се обадиш! Hug
ние отиваме на Лозенец, но след това ще ходим до Варна при Хаджиева. Ако ни остане време ще ти се обадим.Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugот нас за вас

Общи условия

Активация на акаунт