ЮЛСКИ теми си вървят, бебетата се роят (тема 73)

• 12 052
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Коколина,Ралка всичко ще мине както трябва стискаме ви палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

РКръстева ти за кога стискаш кълки. Гледам лентичката........ Ама какво казвам на теб като и аз съм така. По принцип изобщо вече не ги стискам ама не излиза инатливото раче.

Тити ти пък къде ги намираш всеки ден тези откачалки. Изобщо не им обръщай внимание. То луди колкото искаш

Шмилянка пиши, разказвай на нас ни е интересно

ЕЕЕееееееееееееее  пак ми е изчезнала лентичката. Тези пък прекаляват вече. Дали пък не е знак, че трябва да правя нова с ново броене  newsm78

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 16:41 от sisoni

# 91
Стискам палци за утрешното планово секцио. Дано всичко мине по вода и за мамите, и за бебетата и бързо възстановяване.
Изкарах една голяма дрямка, моичките още ги няма, ама едва ли ще дойдат преди 7. Тъпках се на обяд с плодове и сега ме хваща едно "рядко щастие".... гладна съм и не смея да ям, да не се усили.

# 92
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО ВЕЧЕ СИ ГУШКАТ БЕБЧЕТАТА! ВСИЧКИ СНИМКИ СА СТРАХОТНИ - И МАЙКИТЕ ИЗГЛЕЖДАТ МНОГО ДОБРЕ, И БЕБУНЧОВЦИТЕ СА ТОЛКОВА СЛАДКИ.

УСПЕХ НА УТРЕРАЖДАЩИТЕ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!

Като сте заговорили за имена, дайте и някое мъжко - само женски спрягате, а ние се потим над мъжко име. Нали при нас има доста голям натиск от едната страна, аз пък нещо съм се заинатила.

Моето бебе тръгна да излиза след голямото "бабешко парти" за рождения ден на дъщеря ми - то не са баби и прабаби при нас, то не е чудо. Като е за гости, са първи на линия, ама като трябва да се гледа детето - пред телевизора го тупват и това е. Както и да е. Та цял ден на крак - чистене, готвене - и на следващата сутрин аха да затръгваме към Шейново. Та оттогава, вече 2 седмици, пийвам разни работи и трябва да си полежавам. Вече съм в девети месец, но доктора каза "Айде още малко да зачака бебето". Мен ме устройва варианта, защото такъв страх ме е налегнал - всеки път, като ме пререже ниско долу, лягам и почвам да се моля, и аз не знам на кого. Разтрепервам се, и до рев съм стигала. Страх ме е, много ме е страх...

Килограмите ми, обаче, станаха +6.

Сакси, моля пиши ме за Шейново. Hug

# 93
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, СПЕЦИАЛНО НА ПЕПИ НА ДУЦИ    bouquet
УСПЕХ НА РАЛКА И КОКОЛИНА ЗА УТРЕ, СТИСКАМЕ ВИ ПАЛЦИ  Hug
Много са сладки бебчетата на Дани и Астарта  Heart Eyes Heart Eyes

# 94

"Дарената кърма се пастьоризира за 30 минути при 62,5 градуса, преди и след това я изследват микробиолози. Този строг контрол гарантира абсолютната безопасност за децата, които пият млякото, уверява д-р Сотирова. Пастьоризацията унищожава всички микроорганизми. След нея майчиното мляко се разлива в стерилни банки и отново се съхранява при -18 градуса.

Ами значи това за което писах по-горе може и да не е стерилизация в чистия смисъл на думата а пастьоризация.

Учила съм технология на млякото, та пастьоризацията е процес на загряване на млякото при температура около 62-70 градуса за 20-30 минути, а стерилизацията е процес, при който се загрява над 100 градуса за 2-3 мин. При стерилизация не остават никакви живи микроорганизми в млякото.

# 95
  • София
Днеска като не ви се ражда, утре поне със сигурност ще си имаме едно момченце и едно момиченце, а може и още бебенца...  Wink

# 96
  • София
Привет,и аз в момента се тъп4а с плодове,от това нямане на какво да правя,се 4удя само с какво да се тъп4а.Из4истих си,изкъпах се,и сега докато си дойде съпружеството ще изкрейзам.

Оба4е одеве се размазах на волейбола..никой ли не гледа волейбол.. Sad...........

Късмет и стискам палци на Коки и Ралка утре.Коки,ти беше на моя термин,а ето и ти ме изпревари,искам и аз ве4е бебе,писна ми вси4ко да ме боли-кръст,кокали,корем.....оф то не е за писане..

# 97
Ола!! Честити именици и специални целувки на Пепи на Дуци Simple Smile

И аз ви черпя виртуално за моя мъж, но няма да ви дразня с визуализация Wink

Днес бях единствената бременна на плажа (ходихме на Леда) и ме гледаха като принцеса. Някакви мацки скачаха да ми нагласят шезлонга, носиха ми бързо манджорното, намериха ми място на сянка...Приказка. Само водата хич не опитах, че ме беше страх да не ми се лепнат гъпки.  LaughingПосле се качихме на морените отново, където пак ядене и пийване с приятели. Сега вече съм се трупясала на дивана и отказвам да мръдна.

Агата, виж пак на ЛС - оказа се, че съм объркала агатите - има и на бг и на латинеца Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 18:56 от jollity

# 98
  • Sofia
Оба4е одеве се размазах на волейбола..никой ли не гледа волейбол.. Sad...........

Гледаме, гледаме Peace Много яко беше днес, аз тъкмо бях решила, че падаме, а те обърнаха мача newsm10

Стискам палци за мамите с планово секцио утре, ще чакаме хубави новини Hug fingerscrossed

# 99
Сакси моля, да ме запишеш за ПЛАНОВО СЕКЦИО на 15.07.
Аз гледах волейбола и много се кефих. И аз така чистих, къпах се ходих на кафенце и сега чакам да гледам мача, а междувременно ще гледам да хапна 2-3 пъти до тогава.
 Mr. Green
Ееее много ми е топло......... Shocked

# 100
И аз стискам палци на Коко и Ралка за утре! Simple Smile

тити, ако си невинна, проклятията се връщали към първоизточника си. Такова било правилото Laughing

# 101
  • София
 Hug Hug Hug Eто ме и меееен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми липсвахте!
Днес ни изписаха и малката спи и аз бързам да ви пиша. Довечера ще кача снимки Hug
Много съм щастлива , имам си малко бебонче Heart Eyes И вече сме в къщи.
Довечера ще пиша повече.
Честито на всички обебили се мами и леко раждане на всички чакащи Hug еййййййййййййй, да знаете много е хубаво, едно такова вълшебно чувство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 102
Ейй, браво Кети! Много се радвам за вас!
Аз да споделя, както и миналия път ми е едно много странно, все едно не ме очаква нещо такова. Просто не мога да си представя,че до дни всичко ще е различно. Някакво тотално оглупяване ме е обзело, приготвям всичко - дрешки, къщата, количката...всички разни дребни неща - т.е. синдрома на гнезденето ме е обзел. Може би ако си го представя по-реално ще ме друсне и големия страх Laughing

Коколина и Ралка  Heart Eyes стискам ви палци! Всичко ще е ок. Бързо възстановяване и скорошно завръщане  Hug

# 103
Здравейте и от мен Hug
Сакси,не ми остава много време да пиша и много ми липсвате.От време на време обаче успявам да влезна във форума за малко и да видя дали са се родили нови бебчета.
Ние с Тея сме добре. Направихме първа консултация в сряда и за 9 дена сме качили 260 грама. От понеделник ходим всеки ден на разходка и вече започнахме да бодърстваме и да се оглеждаме. Малката Тея за сега е много кротка - по час два си гледа самичка и не плаче, после така си и заспива.Стига съм ви занимавала с нас  Heart Eyes
Леко и безпроблемно раждане на Коколина и Ралка утре и здрави бебчета Hug
Дуци, жив и здрав да ти е именника и много да те слуша!
Всички бебчета на които видях снимки са много сладички...малки душички Grinning
Аз също искам да кача снимки, обаче не знам как EmbarassedКъде мога да прочета?
Това е за сега от мен и утре като влезна във форума да е пълно с много нови бебчета.

# 104
  • Sofia
Ketito, добре дошла Hug
Чакаме снимки на малката принцеса Heart Eyes

ААА и Емзи се появила Hug

Общи условия

Активация на акаунт