В памет на малкия ми герой!

• 93 784
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • ВАРНА
Теди, момченце мило, мисля си за  теб. Сигурно си много щастлив, че ще ставаш батко. Закриляй бебето, което ще дойде след теб.

# 121
Слави , възхищавам ти се много ,бъди винаги така силна и борбена жена, щастлива съм много за следващото ти бебче... Hug Пази се  и знай че те обичаме ... Hug

# 122
Тединце, мило талисманче, направи мама мъничко по спокойна и щастлива!  Praynig

# 123
  • Варна
Не сме те забравили мъничък Тео. Flowers Rose
Слави. Hug

# 124

За теб малък ангел ...

# 125
# 126
думите са безсилни,сълзите не спират....задушават ме

# 127
   Слави,поклон!Пред майката,пред болката,пред силата!!!Моля се малкото ангелче да се усмихва някъде отгоре и вече нищо да не помрачава личицето му и усмивката му Praynig Praynig Praynig

И кураж,много кураж за пътя напред дано едно голямо щастие ви очаква!

# 128
лека нощ, Тео  Hug

# 129
Сърцето ми се къса от мъка, но душата ми казва, че новия живот вещае само добри емоции!!!
Прегръщам те, Слави! Всичко ще е наред!

# 130
  • Варна
Сърцето ми се къса от мъка, но душата ми казва, че новия живот вещае само добри емоции!!!
Прегръщам те, Слави! Всичко ще е наред!
Не съм така оптимистично настроена...Живота ми е почернен, половината ми сърце си отиде с детенцето ми... какви хубави емоции да чакам? Кое ще е наред...Само присъствието на дъщеря ми ме държи жива...

# 131
Мила Слави, не мога да успокоя кървящото ти сърце и зная че не е по силите ми. Но знай че винаги имаш моято подкрепа и съчуствие, и че всяка вечер пращам по една усмивка към звездичките в небето, където е твоя Теди. Липсва ни много нашето ангелче, и ти също.  Hug

# 132
За Тео
Без теб...

Слави обичам те миличка, много мисля за теб, много ме боли...

# 133
Слави, много ми е мъчно за теб! И аз честичко се сещам и моля за Тео, и много ми е мъно и за втората ти загуба-несправедливо е толкова мъка да ти се случва!
Много ми се иска нещо оптимистично да ти кажа, някак да те утеша, но уви, не мога да измисля!
Не мога да си представя колко ти е тежко, но прегърни Даяна и от мен и не забравяй, че и тя има нужда от прекрасната си майка! Hug

# 134
Боже, истина ли е! Седя си сама и плача за бебче, което непознавам и незнам какво да кажа! Наистина незнам, толкова съм глупава! А днес се ядосах на моята пикла че надраскала стената! О, как искам и твоите стени да драскат! Толкова съм  глупава, наистина незнам какво да кажа

Общи условия

Активация на акаунт