В памет на малкия ми герой!

• 93 791
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
...незнам какво да кажа....и как да ти вдъхна кураж. Моля се Тео да е добре при звездичките, а на теб  Hug!!!! Не може талкова много мъка! Просто не е честно!!!!!!!!!

# 136
Едва днес събрах сили да видя всичките снимки на твоя малък ангел.....големите и умни очи, които сякаш ти казват нещо, ръчичките които пожелах да подържа......Не мога да ти дам утеха, но не мисля, че Теди ще се върне при теб,............ изплачи цялото си сърце и мъка, и преглътни, заради твоята дъщеря и следващото ти бебче. Сигурна съм, че ще се решиш.   Cry

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 22:43 от Inche_L

# 137
Ако можеш от спомените направи храм, и там изплаквай мъката и болката си. И ако ми разрешиш ще бъда до теб. Аз вярвам и знам, че скоро ще бъдеш благословена с бебче, имай малко търпение само.

# 138
  • Варна
  Ще се върне...сигурна съм! Защото го чакам, защото го обичам, защото си беше мой...Само не знам дали ще го позная, но силно се надявам да ми подскаже с нещо. Може би и той тъгува за мен, както аз за него, но още е рано да се върне. А ако нещо отново се обърка и не успея да му дам възможност, знам че той ще ме чака в някой друг свят...Рано или късно ще бъдем заедно...ще чакам този миг.

# 139
Миличка Слави, много ми е тъжно  smile3518 Hug

# 140
Слави, ще се върне разбира се... аз вярвам в това. Казвала съм го и друт път - вярвам, че когато връзката между две души е така силна, те намират начин да са заедно отново.

# 141
Знам, че винаги ще го обичаш, и винаги невинната му душа ще бъде с теб, но недей да чакаш живота ти да отминава край теб- заради твоята дъщеря, заради теб самата, заради твоето семейство.Знам, мъката е огромна и задушаваща, трябва да я преживееш.....Не знам с какво мога да ти помогна, но съм готова да те"изслушам", дори да решиш, че трябва на някой да се сърдиш или скараш - пиши ми, ако мога да облекча с нещо сърцето ти, дори нека бъда аз виновна за нещо,но никога не обвинявай себе си за каквото и да било, не се притеснявай, че нещо все ще се обърка. Не може да има толкова много мъка, не трябва и няма да се откажа да се боря да я няма. Искам да споделя всяка твоя сълза, ако мога да ти помогна..... Hug

# 142
Увасно съжалявам за малкото ти ангелче.... животът е толкова несправидлив!
Не мога да спра сълзите си ........
Нека почива в мир!
А на теб пожелавам само здрав и много щастие защото го заслужаваш!
Уф каквото и да кажа едва ли ще е достатъчно

# 143
  • търговище
Господи защо трябва да се случва това с толкова малко и сладко момченце!

# 144
За ТЕО........

# 145
# 146
Тео мъничък ангел,не те забравяме ...

# 147
Три дълги и тъжни месеца...
  Спи спокойно, сине мой! Мама никога няма да те забрави Flowers Rose Flowers Rose
  Обичам те завинаги!!!

# 148
  • Варна
Слави, ние също няма да забравим това прекрасно момченце, този борбен малък герой! Почивай в мир, Теди! Flowers Rose Flowers Rose

# 149
 Flowers Rose Flowers Rose  Почивай в мир Теди  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт