В памет на малкия ми герой!

• 93 798
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
 txtloves  Skarbq s teb,zashtoto znam kakvo e da izgubish dete.Az imah dva vnuka bliznaci Ivailo i David za sajalenie  David jivq samo 45 dni sega vqrvam,che toi e nqkade tam sas tvoqt smel sin i si igraqt.Sajalqvam za zagubata vi i vi sachustvam mnogo takava bolka i vremeto nemoje da izlekuva samo silata i namalqva no neizchezva. celuvam vi i vi pregrashtam vsichki vas  Hug

# 571
 Flowers Rose Flowers Rose...........За ТЕО..

# 572
Славинка, моля се за теб ежедневно!

Честит рожден ден, миличка! Здраво бебе желая и ти бъди жива и здрава!

# 573
# 574
Тук съм, миличка, с теб...... Hug

# 575
Липсваш ни  Cry ,върни се при мама

# 576
Чакаме те  Praynig

# 577
# 578
# 579
Слави, миличка...
стискам палци вече всичко да почне да отминава.
Моля се Теди да се върне при теб, при вас.
Насън ще се помоля на бебчето на Злато, което не се съмнявам, носи духа на мъничката Мия, да довете и Теди тук при нас.

Липсваш ни Слави, знам че мъката ти е огромна, но се надявам скоро слънцето пак да ви озари с щастие.  Hug Hug Hug

# 580
  • София

СлавиHug Hug Hug

# 581
Слави Hug Cry
Върни се мъничък Тео при мама

# 582
  • Благоевград
Мама съм от три години, но миналата година открих този форум и като човек изживял наи-страшната болка първите теми , които прочетох бяха тук. Това, което се е случило на Тео ме порази, Господи каква мъка . Не смея да пиша,защото аз загубих баща си , а вие мили майчици най-ценното нещо -дете. Прекланям се пред вас, пред мъката ви. Моля се да бъдете щастливи и да намерите утеха. Почивай в мир миличък Тео, бди над измъчената си майчица и скоро се върни при .

# 583
Върни се при мама ,мъниче ...

# 584
Всеки път като видя нов отговор по темата сърцето ми подскача, влизам с надеждата да прочета хубавата новина. Знам че ще е скоро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт