В памет на малкия ми герой!

• 93 796
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Славенце, ще се върне героят малък, само си дай кураж, като се успокоиш, поне мъничко!
 Мия се връща, на път е, чакаме сега и се молим за Тео!

# 586
Мила Слави,
стана ми много мъчно,но и искам да ти дам надежда и на другите мами също,които са преживели тази загуба.Чела съм в бибилията,че никой от нас не умира,а че всички заспиваме и чакаме второто пришествие на Исус
И на тези родители,които са били праведни през живота си и са вярвали в Него и са спазвали заповедите му,в деня на пришествието му Той ще върне дечицата им за да могат да си ги отгледат в новия град Ерусалим,където ще продължат да живеят всички праведни!
Всичко,което се случва в този свят на последък,ясно говори,че този ден наближава,така,че мили майчици,още малко и ще видите скъпите си мъничета,а те само спинкат и чакат този ден.Тяхното последно затваряне на очичките е само един миг в който те ще ги отворят отново и ще видят най-скъпото-вашето лице!
Ще попитам мама,къде точно са тези пасажи в библията,защото тя знае по-добре от мен,в които се говори за това и ще ви ги пратя за да ги прочетете и да получите кураж и сила до идването на този ден!
Обичам ви  и вярвам,че деня е скоро в който ще прегърнете отново своите любими!

# 587
Върни се, детенце. Чакаме те.
Видях снимката с милото лице на Тео...на мраморната стена ...тук на гробищата. И играчки за него имаше. Cry Сърцето ми заби лудо и всичко отново се върна.
Слави, прекланям се пред болката ти. И дано скоро да получиш любовта и щастието, които чакаш  Praynig

# 588

За теб,малко момченце!
Да ти е светло на днешния ден!
Чакам те!

# 589
Върни се слънчице, върни се... намери пътя към дома...
там те чака твоето майче, с голямо и свито сърце... върни се дете.
Тук има много нежност за теб... много обич и топлинка...
и тук е хубаво дете... ела.

# 590
  • Варна
За теб, мое малко юначе...

# 591
-дано е светъл пътя ти небесен Теди!

# 592

За теб, Тединце.

# 593
Тединце, мъничко ангелче...

Слави,  Hug

# 594
За теб миличко детенце....

# 595
 Cry

Невероятно красиво мом4енце, по4ивай в мир.

Дръж се мила майцице, Богородица е с теб ..... Praynig

# 596
миличък,върни се при мама
Слави,мило другарче Cry Hug

# 597

В сърцето ми си...

# 598
  • софия
Сърцето ми се разкъса като видях клипчето! smile3518

# 599
mila mam4e moite saboleznovaniq mnogo  Hug Hug i moqta  malka sestri4ka TEDI poletq a beshe samo na 7 meseca tolkova e tejko da si otide tuko shto doshlo  Hug :hug:za malkite angel4eta

Общи условия

Активация на акаунт