LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 896
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Варна
Момичета, някой беше писал, че това
http://www.laredoute.fr/vente-slip-bresilien.aspx?productid=3240 … 2&prodcolor=1
има и горница, но не мога да я намеря. Някой може ли даде линк?

# 1 306

Мерси, момичета  bouquet
До вчера щеше да го има до 12 седмици, днес изчерпан #Cussing out
А, това което предлагат е същото, как да го разбирам newsm78

Аз искам това,

а те предлагат това?
И още да ви питам, понеже напоръчах 4 к-та на Адидас за малкия, а той става сега на 2 г, та ги поръчах по-големички за 3 г, изумих се, че стават на баткото, а той е на 5 г Rolling Eyes
Якето го искам да е 114 см(6г), да взема да поръчам по-малкото яке ли, има за 5 г, но тия 108 см ме притесняват, той е висок 111 см сега newsm78

# 1 307

Мерси, момичета  bouquet

Аз искам това,

а те предлагат това?
И още да ви питам, понеже напоръчах 4 к-та на Адидас за малкия, а той става сега на 2 г, та ги поръчах по-големички за 3 г, изумих се, че стават на баткото, а той е на 5 г Rolling Eyes
Якето го искам да е 114 см(6г), да взема да поръчам по-малкото яке ли, има за 5 г, но тия 108 см ме притесняват, той е висок 111 см сега newsm78

Афродита твоя батко май беше колкото маята кака Simple Smile на 4 ри нали така? Аз за нея блузки и връхни дрехи вземам 114 и са й точно. Тези 108 са й добре в момента, но след 2 месеца няма да й стават.

# 1 308
  • Варна
AFRODDITA
мисля че се опитват да ти предложат друг цвят от който има, но не съм сигурна

# 1 309
Épuisé

Voir un article similaire

това какво значи?

Изчерпан
Покажи подобен артикул

# 1 310
AFRODDITA
Така е предлагат бежово и синъо, а ти си искала зеленото, което е свършило.
Тук е момента да спомена, че при това яке дава и блезплатна доставка с 45381, ако не си го ползвала. Laughing, а действа и 65110, който също махна 5Е. Mr. Green

# 1 311
  • БГ
От сутринта се опитвам да си пусна поръчката, но всели път ми изписва, че неми приема картата. Има ли смисъл да продължавам да се опитвам или да търся причината в банката?
за картата бях писала преди-ако дава че не приема плащането,ако си правила друга поръчка преди това или плащане/не е минало осчетоводяването.при мен беше така,/аз плащах с карта на Пощенска,ДСК и сега на ПИБ/изчакваш 1 ден и поръчваш пак.успех Peace

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 16:38 от tevolere

# 1 312

Мерси, момичета  bouquet

Аз искам това,

а те предлагат това?

Афродита твоя батко май беше колкото маята кака Simple Smile на 4 ри нали така? Аз за нея блузки и връхни дрехи вземам 114 и са й точно. Тези 108 са й добре в момента, но след 2 месеца няма да й стават.
На 5 г е, 111 см. Предния път взех панталон 128, подлъгах се, защото носи бельо 128 см, ама панталона ще го носи поне след 2 г!
Някой поръчвал ли е подобно яке да м икаже размерите какви са, дължина, ръкав...

# 1 313
AFRODDITA
Тук е момента да спомена, че при това яке дава и блезплатна доставка с 45381, ако не си го ползвала. Laughing, а действа и 65110, който също махна 5Е. Mr. Green
Обаче, понеже аз хич не съм наясно с тия кодове, може ли да ме насочите къде да чета Praynig Heart Eyes или да ми обясните на две на три, ако не е много сложно!
Да, сега видях, този размер има бежово и синьо!
Всъщност къде на продукта пише за кодовете?

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 15:20 от AFRODDITA

# 1 314
AFRODDITA
Обаче, понеже аз хич не съм наясно с тия кодове, може ли да ме насочите къде да чета Praynig Heart Eyes или да ми обясните на две на три, ако не е много сложно!
Пъхаш якето в кошницата и отдолу където пише Je souhaite bénéficier d'une autre offre въвеждаш кода и натискш ок. Ако ти е приело кода от общата сума 20Е става 15 Е с доставката и продължаваш натък. Ако не ти действа кода няма да се промени цената, а може и да ти излезе червен надпис. Дано си разбрала. пробвай

# 1 315
AFRODDITA
Пъхаш якето в кошницата и отдолу където пише Je souhaite bénéficier d'une autre offre въвеждаш кода и натискш ок. Ако ти е приело кода от общата сума 20Е става 15 Е с доставката и продължаваш натък. Ако не ти действа кода няма да се промени цената, а може и да ти излезе червен надпис. Дано си разбрала. пробвай
А, стана Party Благодаря ти  bouquet
Имам някакъв спомен, че четох назад, че Виза Електрон на ПИБ не може да се поръчва, но на всички банки или само на ПИБ?

# 1 316
чета ви редовно, но за тези чехлички никой нищо не е коментирал и все пак да попитам отново: отговарят ли си на номера? Моля ако някой има от тях да сподели. Предварително благодаря!

# 1 317
.

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 16:33 от Sun

# 1 318
  • София
terre , аз ги коментирах в началоо на темата. По-долу цитирам размерите на 38 р-р.

Цялата стелка е 24.5, от шев до шев - 23, а това най-тясното, точно, където свършват каишките, е 4.5 см Tired Странно ми е за кой е направено така, но се свиква. Още не съм ги носила навън, че преди час ги взех, та не мога да кажа колко ще са удобни, но засега вкъщи стават като че ли.

Само че вече ги поносих и смея да твърдя, че не са удобни. каишките свършват преди средата на стелката, заради което крака се бута напред и се хлъзга настрани. Не са ми удобни.

# 1 319
... А, стана Party Благодаря ти  bouquet
Имам някакъв спомен, че четох назад, че Виза Електрон на ПИБ не може да се поръчва, но на всички банки или само на ПИБ?

Да не е било за ОББ... не съм чула за проблеми с ПИБ, тяхната дори е една от най-добрите за интернет плащания (така си спомням по едни сравнителни таблици). Аз съм на Експресбанк де, да не решиш, че правя реклама на ПИБ.

Общи условия

Активация на акаунт