LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 873
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 320
... А, стана Party Благодаря ти  bouquet
Имам някакъв спомен, че четох назад, че Виза Електрон на ПИБ не може да се поръчва, но на всички банки или само на ПИБ?

Да не е било за ОББ... не съм чула за проблеми с ПИБ, тяхната дори е една от най-добрите за интернет плащания (така си спомням по едни сравнителни таблици). Аз съм на Експресбанк де, да не решиш, че правя реклама на ПИБ.
Ами може и да съм се объркала, мойта е на Прокредит, има ли някой платил с Виза Електрон на Прокредит?

# 1 321
Veshti4ka, благодаря  Hug

# 1 322
Цитат
Ами може и да съм се объркала, мойта е на Прокредит, има ли някой платил с Виза Електрон на Прокредит?
Има.Аз.

# 1 323
Не ми приема картата-Виза електрон на Прокредит. Някой има ли идея,защо?
И моля,не се сърдете за питането,но пускам поръчка само за пръв път.
Мерси!
Видах,че има такова питане,но няма да трия.
Отзад има един трицифрен и един четирицифрен код. кой да напиша?

# 1 324
  • Варна
мисля че трицифрения, сестра ми плаща с  нейната, ако никой не ти отговори ще я питам довечера.

# 1 325
мисля че трицифрения, сестра ми плаща с  нейната, ако никой не ти отговори ще я питам довечера.
мерси  bouquet
ще пробвам пак

# 1 326
Трицифрения напиши.
Четирицифрени са само на амекс.

# 1 327
Значи,първо се въвежда дългия код,а в полето за секюрити кода-трицифрения.

# 1 328
Да, 3-цифрения, аз също така съм плащала досега в други сайтове.

# 1 329
  • БГ
Сандалките на Кашарел,някой вижда ли ги все още намалени ,аз не ги виждам Whistling?

# 1 330
Мерси,момичета!
Много сте отзивчиви!

# 1 331
tevolere ,за тези ли питаш?май са свьршили.

http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-chauss … mber=1&ps=asc

# 1 332
  • София
Момичета, и аз моля за помощ Praynig
Имаше едни гащички за момиченца-7бр-мисля че бяха с Дора, но сега не мога да ги открия newsm78
Моля за линка ако някой ги е виждал
Мерси предварително  bouquet

# 1 333
  • Пловдив
Сандалките на Кашарел,някой вижда ли ги все още намалени ,аз не ги виждам Whistling?

Аз все още ги виждам намалени, но като като натисна бутона за слагане в кошницата се появвява четящата. smile3529 Confused

# 1 334

Аз все още ги виждам намалени, но като като натисна бутона за слагане в кошницата се появвява четящата. smile3529 Confused
Аз пък успях да ги вкарам, но като отида в кошницата ми дава, че не са налични  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт