LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 905
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Някой получавал ли е пратки днес?
Аз си взех поръчката от 24.06. на митницата.

# 931
  • София
А я ми кажете ръст 67 за колко месечно е? Забравила съм вече. Blush

Зависи от детето! Моят син на 3 месеца беше 66см.
А Вики до годинката носеше размери 67  ooooh!
Между другото на сегашната фактура са ми пратили код 18465. Намалява printemps-ete 2008

# 932
Аз вече съм болна от яд, така и 3 дни не мога да пусна поръчката с виза класик,от банката казаха, че са оправили проблема, ама не( с която съм го правила друг път)  #Cussing out Искам да ви питам за успокоение, може ли да се пазари с Виза Електрон на ПИБ, пуснах заявка да ми издадат . Моля ви, отговорете ми, за да спра да ходя по мъките си  Praynig

Упорствай със старата карта, може проблема да е в сайта. Аз вчера пуснах поръчка от 28-мия път сигурно  Confused Но след всеки опит си проверявай суивито, че на мен ми остана пълна кошницата, а поръчката беше приета.
В ПИБ картите излизат за 3-4 раб. дни, може да се пазарува с нея.

# 933
argun , благодаря ти много.   bouquet

3-6 мисля, че ги дават.. Зависи от бебето Simple Smile
Моето на 3 беше 68 см Simple Smile

# 934
Да питам, направих поръчка, всичко на 6. Кошницата обаче си стои пълна, нямам потвърдителен мейл, нещата ги няма в суивито. Да чакам ли или да пускам пак?

# 935
Аз вече съм болна от яд, така и 3 дни не мога да пусна поръчката с виза класик,от банката казаха, че са оправили проблема, ама не( с която съм го правила друг път)  #Cussing out Искам да ви питам за успокоение, може ли да се пазари с Виза Електрон на ПИБ, пуснах заявка да ми издадат . Моля ви, отговорете ми, за да спра да ходя по мъките си  Praynig

Упорствай със старата карта, може проблема да е в сайта. Аз вчера пуснах поръчка от 28-мия път сигурно  Confused Но след всеки опит си проверявай суивито, че на мен ми остана пълна кошницата, а поръчката беше приета.
В ПИБ картите излизат за 3-4 раб. дни, може да се пазарува с нея.
Сърдечно благодаря за вниманието   bouquet Със старата пробвах сигурно 200 пъти за 3 дни  Cry

# 936
argun , благодаря ти много.   bouquet

3-6 мисля, че ги дават.. Зависи от бебето Simple Smile
Моето на 3 беше 68 см Simple Smile

Моята сега е 60 см, но й взимам дрехи номер 67 и й стават. А като стане на 6 мес., както ги дават се съмнявам, че ще може да ги носи. Наистина зависи от бебето.

# 937
  • Sofia

Зависи от детето! Моят син на 3 месеца беше 66см.
А Вики до годинката носеше размери 67  ooooh!
Между другото на сегашната фактура са ми пратили код 18465. Намалява printemps-ete 2008
Наистина зависи от детето. Ева в момента редутски дрехи носи 71, а 67 и бяха малки още преди месец, но пък зависи и от дрехата и от марката.

# 938
  • Все на втория етаж
Благодаря, значи ще взема 74 размер, защото е даденото по- напред пуловерче. Още не съм родила, а вече пуловери му взимам. Crazy

А от къде да отида на страницата Embarassed за цените, където се пишат от колко до колко да ми търси? Ама и аз обясних, дано някой ме разбра.

# 939
А от къде да отида на страницата Embarassed за цените, където се пишат от колко до колко да ми търси? Ама и аз обясних, дано някой ме разбра.

http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx

# 940
Благодаря, значи ще взема 74 размер, защото е даденото по- напред пуловерче. Още не съм родила, а вече пуловери му взимам. Crazy

http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx

# 941
Да питам, направих поръчка, всичко на 6. Кошницата обаче си стои пълна, нямам потвърдителен мейл, нещата ги няма в суивито. Да чакам ли или да пускам пак?

Само да кажа, че не се появи в сюивито и я пуснах пак. Дано не съм я дублирала.

# 942
В момента правят нещо със сайта. Постоянно ми излиза съобщение, че сървъра е твърде зает. Гуменките от по 0.60Е пак са намалени с 90% но от 30Е на 3Е странно нали. Не ме пуска да вляза навсякъде, явно ще го майсторят, защото при албанците ми излиза съобщение -90%, а до преди малко беше -80%. Ще я видим тая работа.  Mr. Green
Сега видях, че и на други неща дето бяха по 0.40Е и 0.60Е вече са по 2-3-4 и 6Е, явно намалението върви към вдигане на цените. Twisted Evil

# 943

Само да кажа, че не се появи в сюивито и я пуснах пак. Дано не съм я дублирала.

Обади се в банката и питай колко пъти е блокирана сумата от поръчката, така ще разбереш колко поръчки си направила.

# 944
  • Пловдив
Момичета, някой да знае как се поръчват артикули с надпис "плащаш 2 получаваш 3"?
Интересуват ме тези сутиени. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6713513& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт