LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 902
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 945
  • София
В момента правят нещо със сайта. Постоянно ми излиза съобщение, че сървъра е твърде зает. Гуменките от по 0.60Е пак са намалени с 90% но от 30Е на 3Е странно нали. Не ме пуска да вляза навсякъде, явно ще го майсторят, защото при албанците ми излиза съобщение -90%, а до преди малко беше -80%. Ще я видим тая работа.  Mr. Green
Сега видях, че и на други неща дето бяха по 0.40Е и 0.60Е вече са по 2-3-4 и 6Е, явно намалението върви към вдигане на цените. Twisted Evil

Това е така още от сутринта да не кажа откакто махнаха ниските цени

Момичета, някой да знае как се поръчват артикули с надпис "плащаш 2 получаваш 3"?
Интересуват ме тези сутиени. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6713513& … ue&ksource=-1
Слагаш направо 3 бройки в кошницата и ще видиш, че сумата за 3-те бройки ще е равна на двете, т.е. не ти смятат третата и излиза подарък  Peace

# 946
argun, то чудесно, ама вече няма на кой да звъня, късно стана. Ако съм я дублирала няма ли да се появят 2 поръчки в сюивито? Като я пуснах втория път се изпразни кошницата, появиха се нещата в сюивито и получих потвърдителен мейл.

# 947
argun, то чудесно, ама вече няма на кой да звъня, късно стана. Ако съм я дублирала няма ли да се появят 2 поръчки в сюивито? Като я пуснах втория път се изпразни кошницата, появиха се нещата в сюивито и получих потвърдителен мейл.

Peace
Да. Аз останах с впечатлението, че не се е появила в суивито нито веднъж.

# 948
Момичета имам питане за една приятелка. Вчера направила първа поръчка  за 16 Е с доставка 5 Е, но днес иска пак да пусне и ме пита дали може да използва код за БД....  newsm78 Аз си мисля,че ще е малко рисковано, защото все пак и е втора поръчка и няма от къде  да е получила кода, но вие кажете дали съм права и какво може да стане максимум, че и аз не съм много веща.....  Tired  На мен 450 ми поръчва, за което и благодаря   bouquet

# 949
Телефоните, които са изписани на кртите са денонощни (99%) така, че не се притеснявай да звъниш. Те са точно за това, да разбереш имало ли е плащане, понеже не си сигурна. Ние дори тази съботя звъняхме така, понеже в един магазин не рзбраха нито продавачките нито ние дали е минало плащането.
Сори за спама, ама може да ви е полезно.

# 950
  • Пловдив

Момичета, някой да знае как се поръчват артикули с надпис "плащаш 2 получаваш 3"?
Интересуват ме тези сутиени. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6713513& … ue&ksource=-1
Слагаш направо 3 бройки в кошницата и ще видиш, че сумата за 3-те бройки ще е равна на двете, т.е. не ти смятат третата и излиза подарък  Peace
[/quote]
Е да, ама не... Явно има някакво условие, което не спазвам....
Offre valable pour 3 soutiens-gorge de même taille.
Le modèle et le coloris sont au choix.  Това какво ще рече?

# 951
Момичета имам питане за една приятелка. Вчера направила първа поръчка  за 16 Е с доставка 5 Е, но днес иска пак да пусне и ме пита дали може да използва код за БД....  newsm78 Аз си мисля,че ще е малко рисковано, защото все пак и е втора поръчка и няма от къде  да е получила кода, но вие кажете дали съм права и какво може да стане максимум, че и аз не съм много веща.....  Tired  На мен 450 ми поръчва, за което и благодаря   bouquet
Аз никога не съм пускала поръчка без код. И до сега винаги съм ги получавала и то в пълен състав. Сега на намаленията ще видим де Mr. Green

# 952
Аз никога не съм пускала поръчка без код. И до сега винаги съм ги получавала и то в пълен състав. Сега на намаленията ще видим де Mr. Green
имаш предвид и първите си поръчки ли?

# 953
  • София

Е да, ама не... Явно има някакво условие, което не спазвам....
Offre valable pour 3 soutiens-gorge de même taille.
Le modèle et le coloris sont au choix.  Това какво ще рече?

Офертата е валидна за 3 сутиена от един и същ размер. Моделът и цветът са по избор.  Hug

# 954
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Моля ви, дайте ми валиден адрес, на който да пиша на французите за проблем с поръчка. Писах на адреса от първа страница, но ми върна отговор, че не е активен!

# 955
Имам впредвид всичките си поръчки включително и първите. Всичко е въпрос на късмет. Laughing

# 956
Здравейте!

Опитвам се да се регистрирам и искам да попитам на полето където се вписва ПК, кой код трябва да напиша 1000 или 1572, който е на Дружба, където искам да получавам пратката?

# 957
Здравейте!

Опитвам се да се регистрирам и искам да попитам на полето където се вписва ПК, кой код трябва да напиша 1000 или 1572, който е на Дружба, където искам да получавам пратката?
Коя дружба си , аз съм на 1592 и написх този. Трябва напишеш този по местоживеене, в твоя случай щом казваш 1572.

# 958
Дружба 1 съм, 1592 е кода, обърках се  Blush

Значи не е нужно по-горе да напиша София 1000, а само в полето за ПК

# 959
Дружба 1 съм, 1592 е кода, обърках се  Blush

Значи не е нужно по-горе да напиша София 1000, а само в полето за ПК
На първа страница има линк към един сайт, на който добре е обяснено как става регистрацията.
На въпроса да София, а там където е пощенския код пишеш 1592

Общи условия

Активация на акаунт