LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 75 951
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 915
момичета, в сайта цените са си намалени. Слагам в кошницата и ми излизат всичките неща на немаланени цени. Трих, слагах пак. Влизах, излизах и нищо  Cry
При вас как е?
Сигурно от земетресението ти се е разклатила и кошницата hahaha. Мен бая ме разлюля. Натисни рефреш и виж дали ще се оправи.

# 916
  • Варна
Аз за кой номер съм за блузи, панталони и бански?
Ханш 88, талия 60, бюст 86,  ръст 160

Определено 34. Peace
Аз съм висока 1,61, ханш 89, талия 62, бюст 92, 50 кг. и си вземам от всичко 34 номер, включително и връхни дрехи. Пробвала съм 36 и са ми големи, с излючение на 1-2 нееластични ризи. Peace От детската номерация си вземам 156 и ми е абсолътно точно, даже панталоните нямат нужда от скъсяване (винаги ги скъсявам при 34, защото явно ги правят за по-високи). Peace

# 917
  • София
Не си казала, не си влязла   Wink Много зависи от модела или марката. Аз съм с близки мерки талия 70, ханш 92. И аз в началото взимах 38, които ми бяха леко широки, докато не разбрах, че 36 са ми далеч по-добре. В същото време обаче си имам три модела на Актив, които са 38 и са ми перфектни!
Е ти ме разби направо. Аз съм с твоите мерки в момента и все 38 си взимах. Вярно, че последните 2-3 мсеца доста смъкнах от размерите, ама не вярвах, че в 36 ще вляза.

# 918
Моята половинка е с размери: талия - 106см, гръдна - 116см, висок - 1,90
Ризи му взимам 45/46; тениски, пуловери - 116/124 или XXL
Панталон не съм взимала още, но мисля че трябва да е около 48 или 50. Щях да пробвам с 2 за по 0.60Е но докато се натуткам те свършиха, та пак съм в изчакване  Crossing Arms

# 919
  • БГ
момичета,най-после платих но с друга карта, от Картов ценър ми казаха че не е минало осчетоводяването на сумите ,затова сайта не ми приема картата,та да знаете няколко поръчки една след друга явно не може  от картите на Пощенска и ДСК, 2 дни не можеше да се плаща с тях,сега платих с друга на ПИБ Peace та съм се заредила с карти сега за другата вълна от центови цени Joy.

# 920
  • Все на втория етаж
Момичета, търся тези сандали с които целия форум се сдоби. Тези с голямите 3 камъка отпред. Бяха 19, 90 евро. Купих на майка едни зимата още и е мнооого доволна, иска още едни, но не ги намирам. Има ли ги, ако може някой да помогне с линк. Че и с тези гърмежи от сутринта не съм в кондиция, съвсем се лутам из сайта. Blush

# 921
  • някъде там
Къде е тоя цял бански ,който обсъждате?Рових назад в темата и не разбрах  newsm78

# 922
Момичета, търся тези сандали с които целия форум се сдоби. Тези с голямите 3 камъка отпред. Бяха 19, 90 евро. Купих на майка едни зимата още и е мнооого доволна, иска още едни, но не ги намирам. Има ли ги, ако може някой да помогне с линк. Че и с тези гърмежи от сутринта не съм в кондиция, съвсем се лутам из сайта. Blush

http://www.laredoute.fr/vente-sandales-plates-la-redoute-creatio … e&pagesize=16

# 923
  • Варна
Къде е тоя цял бански ,който обсъждате?Рових назад в темата и не разбрах  newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-1-piece-speedo.aspx?productid=3241 … 2&prodcolor=1

# 924
  • Все на втория етаж
argun , благодаря ти много.   bouquet

А я ми кажете ръст 67 за колко месечно е? Забравила съм вече. Blush

# 925
Само при мен ли има проблем с ЛР  newsm78 Непрекъснато ми изписва Server is too busy

# 926
  • Шумен
А пък аз да ви се оплача.  Бях пуснала 2 поръчки и смених адреса на 2 стъпка, но те пристигнаха на основния адрес. И сега се чудя какви шмекерии да правим, че приятелка да иде да ги вземе. Иначе ще трябва да плащам магазинаж за 14 дни.   Close

# 927
А я ми кажете ръст 67 за колко месечно е? Забравила съм вече. Blush

Зависи от детето! Моят син на 3 месеца беше 66см.

# 928
Аз вече съм болна от яд, така и 3 дни не мога да пусна поръчката с виза класик,от банката казаха, че са оправили проблема, ама не( с която съм го правила друг път)  #Cussing out Искам да ви питам за успокоение, може ли да се пазари с Виза Електрон на ПИБ, пуснах заявка да ми издадат . Моля ви, отговорете ми, за да спра да ходя по мъките си  Praynig

# 929
А пък аз да ви се оплача.  Бях пуснала 2 поръчки и смених адреса на 2 стъпка, но те пристигнаха на основния адрес. И сега се чудя какви шмекерии да правим, че приятелка да иде да ги вземе. Иначе ще трябва да плащам магазинаж за 14 дни.   Close
Мен също ме нямаше когато ми пристигна едната пратка и се обадих на нашите да отидат да я вземат. Казах на майка ми да напише едно пълномощно от мое име, че упълномощавам баща ми да я получи... Не знам дали въобще са му го искали в пощата.... но колета го получи без проблем баща ми. Peace

Общи условия

Активация на акаунт