Нека се помолим за сестричката ми!

• 15 818
  • 151
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много се радвам че вече ще са си вкъщи цялото семейство.Браво на Лаура,да расте все така силна и да бъде много щастлива Simple Smile

# 136

Hug Hug Hug
Благодаря ти Господи за това детенце!

# 137
  • Пловдив
Браво!Боже колко е хубаво да четеш добри новини и темите да са изпълнени с щастие!
Много късмет от тук нататък и само хубави неща да се случват в живота Ви мили хора  Hug  bouquetПринцеса Лаура да е жива и здрава и само да ви радва  Hug   bouquet!

# 138
Малката Лаура е истински боец Heart Eyes Hug. Желая на цялото ви семейство само радости и малката принцеса да има прекрасно детство и да расте здраво и щастливо дете  bouquet Поздрави и на смелите родители   bouquet

# 139
Скоро не бях влизала тук, за да видя как се справя Лаура, но с радост научавам, че ще се прибира вкъщи! БРАВО !  Много ви се радвам и ви пожелавам много здраве и много щастие с малката принцеса и от тук нататък притеснения повече да нямате! Успех   Wink      bouquet

# 140
Страхотни новини  Hug   Hug   Hug

Много се радвам!   bouquet за малката героиня!

# 141
Браво на това борбено момиченце! Вче само положителни емоции за нея и семейството й! Вярвам, че изпитанията за тях свършиха!  Praynig
Весело и безгрижно детство ти желая,мъничка Лаура!

# 142
  • София
браво за добрите новини,нека Лаура расте здрава и много щастлива!

# 143
Браво на Лаура  само така малко слънце огрявай дома със смях  Hug Hug Hug

# 144
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, muyldermans! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ И ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ С МАЛКАТА ЛАУРА! ХУБАВ ПРАЗНИК!

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРАСИ!
Много здраве, още повече късмет и прекрасни моменти, всички заедно, Ви пожелавам!

bouquet  bouquet  bouquet

# 146
Много много ви благодаря "ан ан" и на теб мила сестричке Hug. Малко късничко видях май, ама все време не ми остава. Е така и така се включих да си кажа Лаурка се оказа едно борбено детенце. Всичко за сега при нея е добре на мама чудото тя. Вече е 4.050 кг. , 56 см и така ме радва незнам как да опиша с думи. Много много прегръдки и благодарности на всички ,който се молиха заедно с мен и моето семейство. Аз си вярвам, че молитвите ви бяха чути Hug Hug Hug  bouquet

# 147
  • София
Радвам се за вас. Да нацелуваш принцесата Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 148
Радвам се много за малката Лаура, една голяма прегръдка на теб и на малката принцеса.

# 149
бравооооооо Hug

Общи условия

Активация на акаунт