Нека се помолим за сестричката ми!

• 15 815
  • 151
  •   1
Отговори
# 120
Честита втора месечинка на малката Лаура. Да е жива и здрава и да радва мама и тате. Само хубави неща и щастливи моменти от сега нататък Hug

# 121
честита месечинка на принцеска лаура Hug

# 122
Здравейте мами , след дълго отсъствие аз пак се появявам. Само да споделя ,че Лаурка се справи с чревната  инфекция и след десет дни без мляко и с антибиотик сега пак си изпива с биберон по 25 мл на всяко хранене. Само се моля да нямаме повече проблеми от такова естество , че си беше голямо мъчение и за Лаурка и за нас. Благодаря ви момичета за поздравленията по случай втората месечинка на Лаура. За тези два месеца тя постигна много вече е 1.650 кг. , 38 см. Поздрави и целувки от нас и от мрачна Белгия.  Hug

# 123
muyldermans, съжалявам за всички негативни емоции, които ви се е наложило да преживеете, но от сега нататък, само хубави неща да ви се случват.   bouquet
Браво на малката Лаура!  smile3501 За пореден път доказа, че е борбено момиче!

# 124
Браво на мъника! Дано продължи да се справя добре, всъщност сигурна съм, че така ще бъде! Много целувки на Лаура!

# 125
Браво на малкото-голямо момиченце  Hug Много се радвам, че всичко върви към добър изход! Пожелавам ви скоро да се гушкате и да сте много, много щастливи заедно! Редовно поглеждам в темата и съм изключително щастива, че чета само положителни неща!

Много ви прегръщам и се надявам, че при следващото включване ще прочета отново хубави новини!

# 126
  • София
браво,много се радвам .Те е удвоила теглото си,че и повече- много добре се справя.Все такива хубави новини да има!

# 127
  • София
muyldermans браво на малката Лаура. Само хубави новини да ни казваш   bouquet

# 128
Много хубави новини! Много се радвам за Лаура! Нека все така да расте!  Hug

# 129
Има ли, Hug новинки за лаура?

# 130
Здравейте,
в началото на следващата седмица изписват Лаура и вече ще си е вкъщи  Peace
Дано всичко лошо е зад вас, Краси! Прегръщам Ви!

# 131
Ееее, щом ги изписват, значи всичко е наред! Надявам се оттук нататък само да четем какви пакости и геройства върши малката принцеса. Всичко хубаво на семейството!   bouquet

# 132
 newsm44 smile3501Браво на малката Лаура. Много ,много късмет от тук нататък Praynig Praynig Praynig Hug

# 133
  • София
Щом ще я изписват значи всичко е ок   bouquet
Нека расте здраво и усмихнато момиченце. Показа вече, че е много силна Simple Smile

# 134
  • София и там където не се пуши
Браво, да им е честито на цялото семейство.

Общи условия

Активация на акаунт