Нека се помолим за сестричката ми!

• 15 823
  • 151
  •   1
Отговори
# 60
Няма ли, новинки за Лаура? Hug Hug

# 61
Здравейте мили мами. Аз съм майката на Лаура. Искам искрено да Ви благодаря за подкрепата, която оказахте не само на сестра ми и цялото ми семейство, но и на мен. Лаура е 850 гр., хранят я с 17 мл. мляко осем пати на ден. За сега се справя доста добре по инфо от докторите и дано да продължи в този дух. Прегръщам Ви и пращам поздрави от мен за вас и семействата ви.

# 62
Мила muyldermans, много се радвам на добрите новини за малката Лаура. Продължавам да се моля за нея!!!  Hug Heart Eyes Hug

# 63
  • София
Радвам се за вас   bouquet

# 64
  • София и там където не се пуши
Радвам се на добрите новини за Лаура.

# 65
Много се радвам за вас.  Hug Малката Лаура е истинска героиня. Кураж мила muyldermans, всичко ще бъде наред.  bouquet

# 66
Браво на малката принцеска, само така  Peace
А за теб миличка една силна прегръдка от нас Hug

# 67
  • Добрич
muyldermans , много добри новини  Hug Дано всичко при вас продължава да е наред и само хубави неща да ви се случват  Peace

# 68
Поздрави и от мен, muyldermans! Дано все

така продължават нещата и скоро всички да сте си вкъщи! Целуни Лаура от нас, щом я видиш.  Heart Eyes

# 69
Мила феичка, ще се помоля за сестричката ти и за малката сладурка Лаура  Praynig Praynig всичко ще е наред и нека се гушкат щастливи с мама!!!  Hug

# 70
браво мн се радвам дано и за напред да са хубави новините!

# 71
  • Варна
muyldermans , как е малката принцеса?

# 72
muyldermans , как е малката принцеса?
Здравейте момичета,
Сестра ми няма много време за компютъра сега, много са и ангажиментите покрай Лаура почти през целия ден е там, а и домашната работа нея чака .. няма как. За това аз ще разкажа накратко: Лаура е добре, расте и наддава нормално вече е шишко 900 гр Wink Преди няколко дни са имали малък проблем с нея - започнала е много да движи ръце и неволно си е разместила тръбичката през която я хранят и стига до стомахчето. Направили са 2 хранения така и малко са я уморили да преглъща сама и се е задавила. До колкото разбирам след това пак са й сложили някакъв апарат за да нормализират дишането.. Случва се, и лекарите са хора .. не са го забелязали навярно, за сега няма страшни последствия, всичко е овладяно. Сестра ми се е ядосала малко, че не са разбрали навреме, но се въздържа от коментари в болницата все пак за детенцето й се грижат прекрасно там, а и ще се грижат още доста както се очертава.
Ами.. това е от мен, поздрави на всички и се пазете от грипа
Sad моята  малка принцеска Дени вече е болна с разстройство и повръщане, а от днес и температура за капак и сме си в къщи да се лекуваме

# 73
Щом, Лаура е добре хубаво HugМоя Жоро, така се беше задавил още докато бе в отделението за рискови новородени,а в момента в, който се е случило това е нямало никой край него.За малко да стане голяма беля Praynigдобре ,че санитарката в отделението минала случайно.ТА ,много се радвам, че малката мишка се възстановява -това е най важно. Hug HugПрегръдки на мама и на Лаура!!! newsm44

# 74
  • Варна
Добре наддава детето.  Hug Все така да продължава. Поздрави на сестричката!
А вие да се оправяте, че грипа е ужасен

Общи условия

Активация на акаунт