Нека се помолим за сестричката ми!

• 15 820
  • 151
  •   1
Отговори
# 75
Стискам палци все така да наддава и скоро да се гушка с мама в къщи

# 76
Господ да пази малката Лаура! Дано повече няма инциденти и скоро жива и здрава да е у дома!  Praynig

# 77
Здравейте майчета, след далго отсъствие пак имам малко време да пиша. По скоро искам да споделя радоста си с вас. От 02.08 Лаура няма нужда от допълнителен кислород и си диша въздух като всички нас. Толкова се гордея с моята принцеса немога да намеря подходящите думи в момента за да споделя с вас радоста си. Такова желание за живот в толкова малко създание. Освен това вече е 1.066 кг. добре напредва малката Лаурка. Тя е моята героиня с всеки изминал ден ми вдъхва надежда  и сили както и вяра в бъдещето.  На Вас мили мами желая много успех и късмет и бъдете горди с вашите дечица те го заслужават. Прегръщам ви всички Hug

# 78
  • София
милата душичка-толкова малка и крехка, а толкова борбена.Дано само такива хубави новини да има! Praynig

# 79
  • София
Браво на малкото борбено момиченце.
muyldermans пожелавам ти от тук нататък само такива новини да чуваме от теб   bouquet

# 80
Чудесно ! Много здраве ви пожелавам!  bouquet

# 81
Ах, как ми се иска като порасне да я нагушкам и да я нацелувам тази малка сладуранка Hug
Браво на нея  bouquet  bouquet  bouquet
muyldermans  само такива новини да пишеш за принцеска Лаура  Hug

# 82
Много се радвам, muyldermans, много! Дано скоро вече се гушкате вкъщи и да четем само хубави неща за Лаура!
Пожелавам ви всичко най-хубаво и много, много здраве!   bouquet

# 83
muyldermans, изключително много се радвам за вас! Наистина трябва да се гордееш с малката Лаура, тя го заслужава. 
От нас  Hug , а от вас само добри новини да четем!

# 84
Какво щастие само! Много се радвам за малкото борбено момиченце  Hug Все така добре да наддава и да радва мама и тате!

# 85
 Praynig Praynig Praynig

Боже дай сила на малката Лаура. Praynig
Късмет.

# 86
Здравейте майчета, аз имам пак повод за радост и искам да го споделя и с вас. Днес докато си гушках Лаурка  тя постоянно си отваряше устичката и търсеше да суче, и сестрата която беше днес на смяна реши да пробва да и даде млякото  в шише с биберон за недоносени дечица.  И макар и малка на 31 седмитца и 2 дни, 1.250кг. сама си изсука 21 мл мляко за по малко от 5 минутки. Това беше само за проба тъй като е още малка и не може да си контролира дишането, сукането и гълтането едновременно, но като за първи път се справи отлично и пак просълзи мама от радост. Започвам да вярвам в чудеса та те се случват пред очите ми всеки ден в неонатология. Не мога да искажа с думи благодарността си към тези лекари, които са денонощно там готови да спасяват живот и да отговарят на безбройните въпроси с които всички майки и татковци ги обсипват. Благодаря Ви за подкрепата мили майчета. А на теб мила сестричке една силна прегръдка  Hug

# 87
Лаура, се оказа едно малко силно човече!Много се радвам  HugИ да!!!Чудесата се случват, в това съм сигурна!  bouquet  bouquet

# 88
  • Варна
Това е супер новина.  Hug

# 89
БРАВО!!! Много се радвам на добрите новини!!! Продължавам да се моля и да стискам палци!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт